29 / 04 / 2024

foreks

foreks

İstanbul Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen soruşturma kapsamında yasadışı foreks işlemleriyle dolandırıcılık yapan şüphelilerin, internet sitesi üzerinden müşteri buldukları, topladıkları paraları paravan şirketler ve Kapalıçarşı'daki bir kuyumcu üzerinden çevirdikleri beli

Altın fiyatları haftaya düşüş ile başladı! 29 Ocak 2024 altın fiyatları...

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe düşüş ile başladığı belirtildi. Altının gram fiyatı 10.55 itibarı ile Foreks piyasalarda 2050 lira seviyesinde işlem gördü. Çeyrek altın 3 bin 353 liradan, cumhuriyet altını 13 bin 797 liradan satıldığı kaydedildi.

Mayıs ayı enflasyon anketi belli oldu!

Foreks Haber’in 17 ekonomist ile düzenlediği mayıs ayı enflasyon ve TL anketi sonuçlandı. Ankete göre, TÜFE’de mayıs ayı ortalama tahmin yüzde 0,06 artış yaşanırken, yıllık veride ise medyan tahmin yüzde 39,80 oranında ve ortalama ise yüzde 39,70 oranında artışa işaret etti.

Merkez Bankası faiz anketi sonuçları belli oldu!

Foreks Haber Merkez Bankası faiz anketi sonuçlandı. Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu'nun (PPK) bu ayki toplantısı ile ilgili medyan beklenti, faizin sabit bırakılacağı ve yüzde 8,50 bandında tutulacağı yönünde oluştu.

Türkiye'nin kredi notu teyit edildi! Görünümü negatife çevirdi

S&P Global, Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak onaylarken görünümünü ise 'durağan'dan 'negatif'e revize etti. Foreks Haberin araştırmasında ön görü görünüm notun değişmeyeceği şeklinedydi. S&P Global'in dolar öngörüsü ise bu sene bitiminde 24 TL oldu.

Piyasalar faiz kararına kilitlendi! Tüm ekonomistlerin tek tahmini var

TCMB Para Politikası Kurulu için geri sayım sürüyor. Merkez Bankası faiz kararı, 24 Kasım Perşembe günü saat 14.00'te duyurulacak. Ekonomistler tek bir tahminde buluştu. İşte AA, Foreks, Reuters ve Bloomberg'ün faiz anketi sonucu...

Altın 2 ay sonra tam bu rakamı görecek! Tahminleri tek tek tutan İslam Memiş'ten flaş açıklama! Hemen bu rakama bakın!

Foreks Haber'in Youtube kanalına konuşan İslam Memiş altınla ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. Altının yıl sonuna kadar ne kadar olacağını kaydeden İslam Memiş o rakama da dikkat çekti. İşte detaylar...

Tüm gözler Merkez Bankası'nın faiz kararında! Uzmanlar tek bir tahminde birleşiyor

Merkez Bankası, 2022 yılının 7. faiz kararını 23 Haziran Perşembe günü saat 14:00'te duyuracak. Anketlere göre, faizin yüzde 14'te sabit bırakılacağı tahmin edilmekte. İşte TCMB ve Foreks'in anketlerine katılan ekonomistlerin tahmini...

İstanbul'da 7 milyonluk foreks vurgunu Gözaltılar var

İstanbul Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen soruşturma kapsamında yasadışı foreks işlemleriyle dolandırıcılık yapan şüphelilerin, internet sitesi üzerinden müşteri buldukları, topladıkları paraları paravan şirketler ve Kapalıçarşı'daki bir kuyumcu üzerinden çevirdikleri beli

Fitch’ten Türkiye açıklaması!

Foreks'in servis ettiği habere göre Fitch ay sonunda Türkiye'nin notunun düşürülmesi riski bulunduğunu açıkladı. Fitch yaptığı açıklamada ekibinin not değerlendirmesi konusunda Türkiye’de çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

foreks Haberi

foreks

İstanbul Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan incelemelerde şüphelilerin dikkat çekmemek için paravan hesaplara para gönderirken açıklama kısmına 'altın alım ücreti' yazdırdığı, limitten fazla çıkan tutarın bir kısmını da aynı gün içinde nakit olarak çektiği, bir kısmını ise kendilerine ait diğer hesaplara yönlendirdikleri ortaya çıktı.

Zanlıların bu yöntemle mağdurlardan yaklaşık 7 milyon 300 bin TL vurgun yaptıkları tespit edildi. 

Tespit edilmesinin ardından foreks işlemleriyle 4 şirket üzerinden dolandırıcılık yaptığı tahmine edilen 12 şüpheli hakkında İstanbul, Hatay ve Mersin'de operasyon başlatıldı.

Şüphelilerden 7'si gözaltına alınırken, bir kişinin ise cezaevinde olduğu saptandı. Yurt dışında olduğu tespit edilen bir şüpheliyle birlikte 4 firarinin yakalanması için ise çalışmaların yürütüldüğü açıklandı.

Gözaltına alınan zanlıların evlerinde yapılan aramalarda, bir ruhsatsız tabanca, iki şarjör, 50 adet fişek, 45 bin...