29 / 04 / 2024

forem gayrimenkul golf tesisi

forem gayrimenkul golf tesisi

Forem Gayrimenkul, Ankara Gölbaşı'nda 95 milyon 781 bin TL'lik yatırımla golf tesisi inşa edecek.

Ankara Gölbaşı'na golf tesisi geliyor!

Forem Gayrimenkul, Ankara Gölbaşı'nda 95 milyon 781 bin TL'lik yatırımla golf tesisi inşa edecek.

Parlamenterler Golf Life'ta 395 bin TL'ye 2+1! Yeni proje!

TURYAP’ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesi Ankara Golfkent’in 50 bin metrekarelik arsası üzerinde hayata geçirilecek olan Parlamenterler Golf Life projesinin temeli 2 Aralık 2018 Pazar günü atılacak.

Araplar Ordu'da golf tesisleri ve tatil köyü kuracak!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu: 'Son bir yıl içinde Arap yatırımcılar Ordu'dan gayrimenkul ve 200'e yakın daire satın aldılar. Şimdi de yaylada 100 milyon dolarlık golf tesisleri ve tatil köyü kurmak için başvurdular' dedi.

Ünlü isimler Quasar Golf Cup 2014'te yarıştı!

Türkiye’deki en değerli İsviçreli gayrimenkul yatırımı olan ve “Dünyanın En İyi Rezidansı” ödülüne sahip Quasar İstanbul, geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediği Quasar Golf Cup’ın ardından golf tutkunlarını bu yıl da kıyasıya bir mücadelede buluşturdu.

Donald Trump 20 milyon dolara golf kulübü satın aldı!

ABD'li ünlü emlak girişimcisi Donald Trump,1 milyon metrekarenin üzerinde alana yayılmış bir golf kulübü satın aldı. Yerel medya, gayrimenkulün değerinin 15 - 20 milyon dolar civarında olduğunu yazdı...

Artev Gayrimenkul dünya golfçülerini Türkiyeye getirecek!

Türkiye’yi golf turizminde önemli bir adres haline getirmek isteyen Artev Gayrimenkul, Kuşadası’nda inşa ettiği 18 delikli Amerikan standartlarındaki 650 dönümlük sahanın yanına 2200 konut yapıyor

Özyer Grubu, golf tesisi olan ilk konut projesini başlattı!

Özyer Grubu, Türkiye’nin 18 delikli golf tesisi ve konutların birarada bulunacağı ilk gayrimenkul projesini hayata geçirecek

Vakıflar, Ankara, Çankırı ve Kırıkkale'de 18 gayrimenkul satacak

Vakıflar, Ankara, Çankırı ve Kırıkkale'de bulunan toplam 18 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Süzer'den 200 milyon dolarlık gayrimenkul projesi

Ana işleri inşaata yöneleceklerini kaydeden Süzer Grubu Genel Müdürü Serhan Süzer, İstanbul'da 150-200 milyon dolar yatırım değeri olan gayrimenkul projesini planlama aşamasında olduklarını söyledi.

TOKİ 749 gayrimenkul satacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Türkiye genelinde bulunan toplam 749 gayrimenkulü satışa çıkardı

Fortis Bank 138 gayrimenkul satacak

 Fortis Bank, Türkiye genelinde bulunan ihtiyaç fazlası toplam 138 gayrimenkulü satışa çıkardı

Gayrimenkul satış sözleşmelerinde yenilenme

Konu gayrimenkulün emlak vergisi değerinden az, emlak vergisi değerinin iki katından fazla olamayacak.

Vakıflar'dan Kütahya, Uşak ve Afyon'da 11 gayrimenkul

Kütahya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Kütahya ilinin merkez ve Tavşanlı ilçelerinde, Uşak merkezde ve Afyonkarahisar'ın Sandıklı ve Şuhut ilçelerinde bulunan toplam 11 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

forem gayrimenkul golf tesisi Haberi

forem gayrimenkul golf tesisi

Forem Gayrimenkul, Ankara Gölbaşı Halaçlı Mahallesi'nde inşa edeceği golf tesisi için düğmeye bastı.

95 milyon 781 bin TL yatırım bedeline sahip olan golf tesisinde futbol sahaları, golf alanları, oyun alanları, eğlence parkları yer alacak.

1 milyon 998 bin 952 metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilecek olan golf tesisinde 18 çukurlu golf sahası bulunacak.

Golf sahasında 1 adet driving-range (antrenman alanı), kulüp binası ve bakım-onarım binası yer alacak. Ayrıca saha içinde 7 adet yapay gölet oluşturulacak.

Golf tesisinin 1.600 metre kuzeydoğusunda Velihimmetli mahallesi, 2 bin 600 metre kuzeybatısında Hallaçlı mahallesi, 3 bin 500 metre doğusunda Hacımuratlı mahallesi, 4 bin metre güneydoğusunda  Topaklı mahallesi, 4 bin metre güneybatısında Çayırlı mahallesi, 6 bin 400 metre güneybatısında Subaşı mahallesi ve 8 bin 200 metre...