04 / 05 / 2024

Forest City Çerkezköy satış ofisi

Forest City Çerkezköy satış ofisi

Saral Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Çerkezköy Forest City teslimleri ne zaman sorusuna ilk blokta yer alan daireler 2014 yılı Haziran ayı sonunda teslim edilecek cevabını vermek mümkün...

Tekirdağ Çerkezköy OSB'de 5 milyon TL'ye satılık fabrika!

Tekirdağ ili, Çerkezköy ilçesinde bulunan 9.240,00 metrekare yüzölçümüne sahip fabrika, İstanbul Anadolu 3. İflas Dairesi tarafından 23 Mart 2015 günü 14:30 ile 14:40 arası ihaleye çıkarılıyor.

Çerkezköy Teknoloji Geliştirme Alanı ne olacak?

Çerkezköy Veliköy'de yer alan Teknoloji Geliştirme alanı Parkı Çerkez Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nin arka tarafında yer alıyor. Özel Fonksiyon Alanı olarak planlanan alan 932 dönüm alana sahip.

Çerkezköy Belediyesi personellerine imar mevzuatını anlattı!

Çerkezköy Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından Belediye personeline yönelik Hizmet İçi Eğitim Seminerleri düzenlenmeye devam ediyor. Sunum Dr. Hasibe Özgümüş tarafından gerçekleştirildi.

Çerkezköy'de Şubay ayı meclis toplantısı yapıldı!

Çerkezköy Belediyesi'nin Şubat ayı Meclis toplantısı yapılan ikinci oturum ile tamamlandı. Yapılan Meclis toplantısında İmar Komisyonuna havale edilen konulanın görüşülerek karara bağlandı.

Çerkezköy Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi açıldı!

Tekirdağ Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği bünyesinde, Tekirdağ ve Çorlu Devlet Hastanelerinde faaliyet gösteren Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezinin üçüncüsü Çerkezköy İlçe Devlet Hastanesine açıldı.

Akiş GYO'ya ait Çerkezköy'deki tesise ilişkin değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., portföyünde bulunan Çerkezköy'deki Tesis'e ilişkin değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen açıklama ve değerleme raporu...

Çerkezköy'de boş park alanları yeşilleniyor!

Çerkezköy'de boş park alanları yeşilleniyor. Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde imar planlarında ' Park Alanı ' olarak geçen boş araziler, yapılan çalışmalarla modern ve yeşil bir görünüme kavuşuyor.

Tekirdağ Çerkezköy'de 4 milyon TL'ye satılık fabrika!

Tekirdağ ili Çerkezköy ilçesinde bulunan 4.098,00 metrekare yüzölçümüne sahip fabrika Çerkezköy İcra Dairesi tarafından 10 Şubat 2015 günü saat 15:00 ile 15:10 arası ihale ediliyor.

Kozapark Çerkezköy projesi daire fiyatları!

Tekirdağ İli'nin Çerkezköy İlçe'sinde yer alan Kozapark Çerkezköy projesi toplam 288 daireden oluşuyor. Proje toplam 15 bin 183 metrekare arsa alanı üzerinde bulunuyor. Kozapark Çerkezköy projesi daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

Kozapark Çerkezköy projesinde 2+1 daireler 145 bin TL'den başlıyor!

Danış Kozuva tarafından hayata geçirilen Kozapark Çerkezköy projesinde daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Kozapark Çerkezköy projesinde 2+1 daireler 145 bin TL'den başlıyor.

1Coastal City Büyükçekmece'de 24 faizsiz vadelendirmeyle! 1.990 TL taksitle!

1Coastal City Büyükçekmece projesinde yer alan daireler için 24 ay faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor. Taksitler 1.990 TL'den başlayan projede 1+1'lerin fiyatları 209 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

1Coastal City Büyükçekmece'de 1.990 TL taksitle! 24 ay faizsiz ödemelerle!

1Coastal City Büyükçekmece projesi kapsamında yer alan daireler için 24 ay faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor. KDV uygulanmayan projede taksitler ise 1.990 TL'den başlangıç gösteriyor.

Özyurtlar 1Coastal City Büyükçekmece'de 1.990 lira taksit! 24 ay 0 faizle!

Özyurtlar 1Coastal City Büyükçekmece projesi kapsamında yer alan daireler için taksitler 1.990 TL'den başlıyor. Proje kapsamında ayrıca 24 ay faiz uygulanmadan vadelendirme de yapılıyor.

Forest City Çerkezköy satış ofisi Haberi

Forest City Çerkezköy satış ofisi

Yüzde 25 peşinatla banka kredisi kullanılan Çerkezköy Forest City teslimleri ne zaman sorusunun yanıtına geçmeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. Proje, Tekirdağ Çerkezköy bölgesinde hayata geçiriliyor, 


Çerkezköy Forestcity fiyat listesi:

2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 210 bin TL ile 240 bin TL arasında,

2 oda 1 salon dubleks dairelerin fiyatları 250 bin TL,

3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 270 bin TL'den başlayarak değişiyor. 


Toplam 380 adet dairenin yer aldığı Çerkezköy Forest City teslimleri ne zaman sorusuna ilk bloktaki konutların 2014 yılı Haziran ayı sonunda teslim edileceği cevabı veriliyor. Projede satışlar devam ediyor. 



Sosyal olanakları arasında; yüzme havuzu, buhar odası, fitness salonu, çocuk oyun parkları, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası, açık ve kapalı otoparklar, kreş ve market yer alan Forestcity projesi, Saral...