09 / 05 / 2024

Forev Modern haliç fiyat

Forev Modern haliç fiyat

Bu yılın sonunda Eyüpsultan’da ikinci projesine başlayacak Forev Modern, inşaat sektöründe yeni istihdam fırsatları sunacak. Forev Modern Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Öncü “Ülkemizin geleceğine güvenimiz tam. Yeni projelerimiz için geliştirme çalışmalarına başladık” diye konuştu. 

Forev Modern Haliç 2024 Mart'ta teslim! 1+1'ler 6.5 milyon TL'ye!

Forev Modern Haliç projesinde yer alan konutların teslimlerinin 2024 yılının Mart ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Rami Gıda Toptancıları Hali esnafı, Başakşehir'deki modern çarşıya taşınıyor!

Rami Kışlası yanında 36 seneden beri faaliyet gösteren Rami Gıda Toptancıları Hali esnafı, Başakşehir'de Şahintepe Mahallesi'nde hayata geçirilen İstanbul Gıda Toptancılar Çarşısı'na taşınmayı merakla bekliyor.

Forev Modern Eyüp'te yaşam başladı!

Forev Yapı’nın Eyüp’te inşa ettiği projesi “Forev Modern Eyüp” de daire teslimleri başladı.

Forev Yapı'dan Eyüpsultan’a yeni proje!

Bu yılın sonunda Eyüpsultan’da ikinci projesine başlayacak Forev Modern, inşaat sektöründe yeni istihdam fırsatları sunacak. Forev Modern Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Öncü “Ülkemizin geleceğine güvenimiz tam. Yeni projelerimiz için geliştirme çalışmalarına başladık” diye konuştu. 

Esenyurt'taki Modern Sanayi Merkezi'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Alzamil - Etiman - Haliç SanayiKooperatifi işbirliği ile inşa edilen ve inşaatının yüzde 80’i tamamlanan proje; ticaretin modern geleceği olmayı hedefliyor. 

Esenyurt Modern Sanayi Merkezi yerli ve yabancı yatırımcıları hedefliyor!

Alzamil-Etiman-Haliç Sanayi Kooperatifi işbirliğiyle Esenyurt'ta gerçekleştirilen Modern Sanayi Merkezi, yerli ve yabancı yatırımcıları hedefliyor...

Tuzla Aydınlı Sebze ve Meyve Hali için İBB'den onay!

İBB tarafından Türkiye'nin 'en modern hal'i olacağı belirtilen Tuzla Aydınlı Sebze ve Meyve Hali'nin arazisi için plan değişikliği yapıldı. Yapılan değişiklikle projenin önü açıldı.

Forev Modern Eyüp'te ön satışlar başladı!

Forev Yapı’nın İstanbul’un en merkezi ve hızlı gelişen semtlerinden Eyüp’te hayata geçirdiği Forev Modern projesinde, avantajlı ön satışlar başladı. 

Eyüp Forev Modern daire fiyatları!

5 blokta 279 konut ve 7 dükkan olarak inşa edilen Eyüp Forev Modern projesinde uygun ödeme seçenekleri ve fiyatlarla daire sahibi olunabiliyor. İşte, Eyüp Forev Modern daire fiyatları... 

Forev Modern Eyüp fiyat listesi!

Forev Yapı imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Eyüp'te hayata geçirilen Forev Modern Eyüp'te yeni bir proje hayata geçiriliyor. Peki, Forev Modern Eyüp'te daire fiyatları ne kadar? İşte Forev Modern Eyüp fiyat listesi...

Forev Modern Eyüp satış ofisi!

Forev Modern Eyüp satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. 1+1'den 6+1'e kadar daire tiplerine yer verilen proje Eyüp'te 5 bin 62 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 

Forev Modern Eyüp nerede?

Eyüp'te 5 bin 62 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Forev Modern Eyüp'te 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon daireler yer alıyor...

Forev Modern Eyüp fiyat listesi!

2019 yılının Mart ayında teslim edilecek olan Forev Modern Eyüp projesinde 279 daire ile 7 ticari birim bulunuyor. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Forev Modern Eyüp fiyat listesi..

Forev Modern haliç fiyat Haberi

Forev Modern haliç fiyat

Forev Yapı, bu yılın sonunda yeni  projelere başlamak için çalışmalara başladı. Projeler kapsamında binlerce kişiye istihdam oluşturmayı planladıklarından bahseden Forev Modern Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Öncü, hükümetin ve Merkez Bankası'nın attıkları faiz adımları ile üreticilerin yeni yatırımlar için cesaretlendiğinden bahsetti.

Yatırımcılar için hayata geçirilen fırsatlarla son iki yıldır beklemede olan tüketicinin de konut alımına tekrar başladığından bahseden Öncü, "Geçtiğimiz haziran ayında düşen konut kredisi faizleri ile birlikte tarihi satış rekorları kırıldı. Tüketici için faizler indi, sıfır konut için yüzde 0.64'lere kadar fırsat oluştu. Mevduat faizleride düşünce konut yatırımcısı tekrar harekete geçti. Özellikle kamu bankalarının sunduğu 1 yıl ödemesiz 180 ay vadeli kredi imkanları ile sektörde büyük bir talep oluştu. Ekonomideki durağan dönem çok iyi yönetildi, yatırımlar teşvik edildi. Ülkemizin yatırım...