03 / 05 / 2024

Esenyurt'taki Modern Sanayi Merkezi'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Esenyurt'taki Modern Sanayi Merkezi'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Alzamil - Etiman - Haliç SanayiKooperatifi işbirliği ile inşa edilen ve inşaatının yüzde 80’i tamamlanan proje; ticaretin modern geleceği olmayı hedefliyor. 



Tüm detayları kazanç odaklı tasarlanan Modern Sanayi Merkezi Esenyurt’ta yükseliyor. Plazaları aratmayan modern mimarisi, kesintisiz üretim için düşünülmüş benzersiz özellikleri, kazandıran gerçek yatırım fırsatı ile Modern Sanayi Merkezi sanayi ve ticaretin modern geleceği olmayı hedefliyor. 

Alzamil - Etiman - Haliç SanayiKooperatifi işbirliği ile inşa edilen ve inşaatının yüzde 80’i tamamlanan proje; iş yerini taşımak isteyen, yeni iş yeri açmayı amaçlayan üreticilerin yanı sıra yüksek tonajlı depolama alanına ihtiyaç duyan lojistik firmaları ve yerli-yabancı yatırımcı için de gerçek bir cazibe merkezi olacak. 

Modern Sanayi Merkezi, 7 metre tavan yüksekliği, 13,5 metre yol genişliği, her yönden tır girişine fırsat tanıyan rampaları, yüksek tonajda depolamaya elverişli depolama teknolojisine sahip altyapısı ve ihtiyaca göre ayarlanabilir elektrik altyapısı gibi fonksiyonel özelliklerinin yanı sıra kolay ödeme planları, benzersiz lokasyonu ve yüksek kira getirisi ile de kazanç sağlayan bir proje.  

Esenyurt taki Modern Sanayi Merkezi nin yüzde 80 i tamamlandı!

28 dönüm arazi üzerinde 110 bin metrekare kapalı alan şeklinde inşa edilen ve 76 bin metrekare kullanım alanı bulunan projede, 200 metrekareden 13 bin metrekareye her ihtiyaca uygun modüler depolama, sanayi ve üretim alanlarına yer veriliyor. 

79 bağımsız bölümden oluşan projenin yüzde 40'nın satışı gerçekleşti. Sınırlı sayıdaki depo ve iş yeri alanlarını, özel ödeme planlarıyla almak isteyenlerin acele etmesi gerekiyor. 


Geri Dön