17 / 05 / 2024

Modern Sanayi Merkezi nerede

Modern Sanayi Merkezi nerede

Alzamil - Etiman - Haliç SanayiKooperatifi işbirliği ile inşa edilen ve inşaatının yüzde 80’i tamamlanan proje; ticaretin modern geleceği olmayı hedefliyor. 

Avrupakent GYO, Artaş Ticaret ve Sanayi Merkezi'ndeki 17 adet iş yerini 244 milyon TL'ye alıyor!

Avrupakent GYO, Artaş Ticaret ve Sanayi Merkezi'ndeki 17 adet iş yerini yüzde 15 iskontolu şekilde 244 milyon TL'ye satın alıyor. İşte detaylar...

Kazanç vadisinde ikinci perde: Kişiye özel faizsiz ödeme koşulları ile Eşbah İnovasyon Vadisi - II

Şehrin merkezinde müstakil iş yerleri ve modern sanayi binalarıyla yeni bir iş fırsatı sunan Eşbah İnovasyon Vadisi – II hayata geçiyor.

Modern Kodlama Sistemleri Makine Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Modern Kodlama Sistemleri Makine Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Göktepe Usta tarafından kuruldu.

Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nde 40 ay vade sıfır faiz fırsatıyla!

Halk GYO tarafından Kocaeli Dilovası'nda hayata geçirilen Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nde 40 ay vade sıfır faizle satışlar devam ediyor.

Artaş Ticaret Merkezi projesindeki 301 adet dükkan satışa çıktı! Yeni proje...

Artaş İnşaat imzasıyla inşa edilen Artaş Ticaret ve Sanayi Merkezi satışa çıktı. Peki, Artaş Ticaret Merkezi fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Dilovası Modern Sanayi Sitesi 2. Etap'ta atölyeler satışta! 120 ay vade fırsatıyla! 

Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nin 2. etabında yer alan atölyeler 120 ay vade ve banka kredili ya da 60 ay vade 0 faiz fırsatıyla satışa çıktı. Projede metrekare birim fiyatı 37 bin TL'den başlıyor...

Lıghtstone Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi nakli yapıldı!

Lıghtstone Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Lıghtstone Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Alya Modern Mühendislik Makina İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alya Modern Mühendislik Makina İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Naz tarafından kuruldu.

Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nde lansmana özel 10 yıl vadeli kredi fırsatı! Metrekaresi 32 bin TL'ye!

Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nde lansmana özel 10 yıl kredi fırsatıyla satışlar başladı. Dilovası Modern Sanayi Sitesi, toplam 133 bin 500 metrekarelik alanda inşa edilecek. İşte ayrıntılar...

Modern City İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Modern City İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Modern City İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

Hk Modern Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Hk Modern Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Hk Modern Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Bade Modern Yapılar İnşaat İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bade Modern Yapılar İnşaat İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Murat Tokat tarafından kuuldu.

Modern Elektromekanik Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Modern Elektromekanik Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Seyed M.J. Moddavı Jashnı tarafından kuruldu.

Modern Sanayi Merkezi nerede Haberi

Modern Sanayi Merkezi nerede

Tüm detayları kazanç odaklı tasarlanan Modern Sanayi Merkezi Esenyurt’ta yükseliyor. Plazaları aratmayan modern mimarisi, kesintisiz üretim için düşünülmüş benzersiz özellikleri, kazandıran gerçek yatırım fırsatı ile Modern Sanayi Merkezi sanayi ve ticaretin modern geleceği olmayı hedefliyor. 

Alzamil - Etiman - Haliç SanayiKooperatifi işbirliği ile inşa edilen ve inşaatının yüzde 80’i tamamlanan proje; iş yerini taşımak isteyen, yeni iş yeri açmayı amaçlayan üreticilerin yanı sıra yüksek tonajlı depolama alanına ihtiyaç duyan lojistik firmaları ve yerli-yabancı yatırımcı için de gerçek bir cazibe merkezi olacak. 

Modern Sanayi Merkezi, 7 metre tavan yüksekliği, 13,5 metre yol genişliği, her yönden tır girişine fırsat tanıyan rampaları, yüksek tonajda depolamaya elverişli depolama teknolojisine sahip altyapısı ve ihtiyaca göre ayarlanabilir elektrik altyapısı gibi fonksiyonel özelliklerinin yanı sıra kolay ödeme planları,...