26 / 05 / 2024

forev yapı Modern Eyüp

forev yapı Modern Eyüp

Forev Yapı imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Eyüp'te hayata geçirilen Forev Modern Eyüp'te yeni bir proje hayata geçiriliyor. Peki, Forev Modern Eyüp'te daire fiyatları ne kadar? İşte Forev Modern Eyüp fiyat listesi...

Forev Modern Haliç 2024 Mart'ta teslim! 1+1'ler 6.5 milyon TL'ye!

Forev Modern Haliç projesinde yer alan konutların teslimlerinin 2024 yılının Mart ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Modern Gelişim Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Modern Gelişim Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Temel ve Oktay Temel ortaklığında kuruldu.

Nest Modern Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Nest Modern Yapı Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kral Karakoç ve Harun Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

Modern City İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Modern City İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Modern City İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

Hk Modern Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Hk Modern Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Hk Modern Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Bade Modern Yapılar İnşaat İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bade Modern Yapılar İnşaat İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Murat Tokat tarafından kuuldu.

Mbt Modern Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Mbt Modern Yapı Limited Şirketi Kadıköy'de Mustafa Barış Erdem ve Tarık İslam Akdan ortaklığında kuruldu.

Ege Yapı Modern Yaka'nın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Ege Yapı tarafından Ispartakule bölgesinde geliştirilen ModernYaka projesinin lansmanı gerçekleştirildi. Projede 462 konut ve 53 ticari ünite yer alıyor.

Tera Modern Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tera Modern Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Işık tarafından kuruldu.

Modern İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Modern İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Engin Can Karadeli tarafından kuruldu.

Ataşehir Modern’in lansmanı yapıldı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) güvencesiyle İstanbul Ataşehir'de hayata geçirilecek olan 'Ataşehir Modern'in lansmanı yapıldı. Projedeki konutlar metrekaresi ortalama 15 bin TL’den, 0.99 faiz oranı, 120 aya varan vade imkanı ve lansmana özel yüzde 10 indirimle satışa sunuldu.

Forev Modern Eyüp'te yaşam başladı!

Forev Yapı’nın Eyüp’te inşa ettiği projesi “Forev Modern Eyüp” de daire teslimleri başladı.

Matris Modern Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Matris Modern Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bağrıaçık tarafından kuruldu.

forev yapı Modern Eyüp Haberi

forev yapı Modern Eyüp

Forev Yapı tarafından inşa edilen Forev Modern Eyüp'te daireler 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 şeklinde dizayn edildi. Proje, toplam 279 daire ve 7 ticari alandan meydana geliyor.

İstanbul'un Avrupa Yakası Eyüp bölgesinde inşa edilen projede blok katları arasında teras bahçeleri bulunuyor. Forev Modern Eyüp'te daire büyüklükleri 55 metrekareden başlıyor.

Forev Modern Eyüp'te 1+1'ler 55 metrekare ile 65 metrekare, 2+1'ler 80 metrekare ile 105 metrekare arasında, 3+1'ler 120 metrekare ile 210 metrekare arasında, 4+1 dubleksler 140 metrekare, 5+1 dubleksler 235 metrekare, 6+1 dubleksler ise 295 metrekare büyüklüğünde dizayn edildi.


 

Forev Modern Eyüp fiyat listesi

Eyüp Forev Modern projesinde daire fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede teslimler 2019 yılının Mart ayında gerçekleşecek. 

Forev Yapı'nın yeni projesi Eminönü-Alibeyköy Raylı Sistem Hattı,...