30 / 04 / 2024

Form Gayrimenkul adres Form Gayrimenkul iletişim

Form Gayrimenkul adres Form Gayrimenkul iletişim

Form Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Harun Ümit Yaşar Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Kasım'da Şişli, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Gayrimenkul satışında 'gerçek değer' zorunluluğu!

Ev, arsa, işyeri gibi gayrimenkul satışına gerçek değer zorunluluğu geliyor. 2022'de geçilecek bu uygulama öncesi oluşacak vergi kaybını önlemek isteyen bakanlık, ara formül hazırladı...

Gayrimenkul sektörünün çözüm formülü: Kamu AŞ!

Dünyadaki 1 trilyon dolarlık ucuz konut ihtiyacı, Türk müteahhitler için çıkış formülü olarak belirtiliyor. Bunun için Çin devletinin uyguladığı modeli örnek gösteren müteahhitler; “Bir Kamu AŞ kurulmalı." görüşünü paylaşıyor.

Gayrimenkul Zirvesi’nden ucuz konut formülü!

16’ncısı düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi’nden ucuz konut formülü çıktı. Zirveye katılan sektör temsilcileri, metrekaresi 3 bin liraya konut satabilmek için yeni yerleşim bölgelerinin oluşturulması gerektiğini açıkladılar. 

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Timur Nef Ataköy adres bilgileri!

İstanbul Ataköy'de hayata geçirilen Nef Ataköy projesi Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Timur Nef Ataköy 'de konut teslimlerin Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Timur Nef Ataköy adres bilgileri...

Gayrimenkul sektörünün önde gelenleri 2016'yı değerlendirdi!

“Gayrimenkul” temalı düzenlenen yuvarlak masa toplantısında, sektörün önde gelen üç ismi “zorlu yıl” 2016’yı değerlendirdi, 2017 ve gelecek hedeflerini anlattı. Piyasanın önünü açacak formüller, iş planları ve projeler anlatıldı, sorunlar tartışıldı.

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Adres 50 bin TL sermaye ile bugün Hamidah Alalı imzasıyla kuruldu.

Gayrimenkul sektörünün en yeni projeleri tek adreste toplanıyor!

Türkiye’nin 7 bölgesindeki en yeni iş ve yaşam projelerinin bir arada sunulduğu tek adres olan Evkalade için geri sayım başladı. Evkalade, gayrimenkul pazarlama ve satış platformu olarak sektörde bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

ERA Gayrimenkul’den 4 yeni seminer!

Eğitime verdiği destekle girişimci adaylarının arkasında duran ERA Gayrimenkul Türkiye, yeni seminerleriyle franchise adaylarına kazancın formülünü açıklıyor.

ERA Gayrimenkul, ücretsiz seminerlerine devam ediyor!

Avrupa ve Anadolu yakasındaki iki seminerle kazanmanın formülünü verecek ERA Gayrimenkul, ücretsiz seminerlerine İstanbul'la devam ediyor.

Türk gayrimenkul sektörü yurtdışı turuna çıkacak!

Gayrimenkul sektörü temsilcileri yurtdışı turuna çıkacak ve “Türkiye yatırım için doğru adres” mesajı verecek. Şirketler, 3 ay içinde yurt dışında 3 ayrı fuara katılacak. Eylül ayında Dubai, ekim ayında Kuveyt ve kasım ayında da Cidde Cityscape fuarlarına gidilecek.

Torunlar GYO'da adres değişikliği!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yazılı açıklamaya göre Şişli Şubesi adres değişikliğini yayınladı.

Form Gayrimenkul adres Form Gayrimenkul iletişim Haberi

Form Gayrimenkul adres Form Gayrimenkul iletişim

Form Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Harun Ümit Yaşar Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Kasım'da kuruldu. 


Form Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; Bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak yapılan gayrimenkul danışmanlık ve ekspertiz faaliyetleri.


Form Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi adres: Şişli, Büyükdere Caddesi, Arkan Apartmanı,...