05 / 05 / 2024

Forsa Grup ne zaman kuruldu

Forsa Grup ne zaman kuruldu

Forsa Grup Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Gıda İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Mevlüt Yılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Haziran'da Güngören Platform Merkezi'nde kuruldu.

Güneş Adil Grup İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Adil Grup İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Adil Çalışkan tarafından kuruldu.

Güneş Grup Dekorasyon İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Grup Dekorasyon İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 TL sermaye bedeli ile Emre Güneş tarafından kuruldu. 

Kuzu Grup Sea Pearl Evleri ne zaman teslim?

Toplam 2 milyar 700 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçirilen Kuzu Grup Sea Pearl Evleri 841 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Peki Kuzu Grup Sea Pearl Evleri ne zaman teslim?

Malatya Kepez – Güneşli grup yolu genişletiliyor!

Akçadağ’ın en önemli grup yolarından biri olan Kepez – Güneşli grup yolunda yol genişletme ve asfalt çalışmaları, Ortaköy Mahallesinde ise asfaltlama çalışmaları yaptı.

UCK Grup Ege ve Marmara'ya güneş enerji santrali kuracak!

Türk Enerji şirketi UCK Grup ile Çinli ortağının, Ege ve Marmara bölgelerinde toplam 116 megavatlık güneş enerjisi yatırımı gerçekleştirilecek.

Kuzu Grup'tan Dünya Kadınlar Günü'ne özel davet!

İnşaat sektörünün önde gelen firmalarından Kuzu Grup, Oran'da inşaatına devam edilen Kuzu Effect projesi kapsamında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel bir davet düzenledi.

Ortadoğu Grup Resim İstanbul ne zaman teslim?

Toplam 1.310 adet dairenin yer aldığı projede fiyatlar 233 bin 200 TL'den başlıyor. Proje Ortadoğu Grup imzasıyla yükseliyor. Peki Ortadoğu Grup Resim İstanbul ne zaman teslim?

Kuzu Grup'tan İran'a 57 bin konut hamlesi!

İran'a 2011'de 57 bin konutluk Mesken Meher projesiyle giren Kuzu Grup, ilk etabı teslim etti. Dünya ülkelerinin gözünün İran'da olduğuna dikkat çeken Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, "İran'da Türk firmaları öne çıkacak" dedi.

Kuzu Grup'tan İran'a dev konut hamlesi!

İran'a 57 bin konutluk Mesken Meher projesiyle giren Kuzu Grup, ilk etabı teslim etti. Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, "İran'da Türk firmaları öne çıkacak" dedi

Sky Tower Hotel fiyatları ne kadar?

E7 Grup imzası ile hayata geçirilen Sky Tower Hotel'de 24 ay taksit imkanı ile tatil fırsatları sunuluyor. Proje Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yükseliyor. Peki Sky Tower Hotel fiyatları ne kadar?

AB Grup'tan Güneşli'ye 35 milyon TL'lik proje!

AB Grup Holding tarafından Güneşli ’de hayata geçirilen 147 dairelik AB Yaşam Evleri projesinde, kalan son 25 özel daireye yoğun ilgi devam ediyor.

Alya Trio ne zaman teslim?

Alya Trio Beylikdüzü'nde 26 adet konut ve 5 adet dükkan bulunuyor. Akkuş Grup imzası ile yükselen projede satışların Haziran ayı sonunda başlaması planlanıyor. Peki Alya Trio ne zaman teslim edilecek?

Forsa Grup Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Gıda İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Forsa Grup Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Gıda İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Mevlüt Yılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Haziran'da Güngören Platform Merkezi'nde kuruldu.

Forsa Grup ne zaman kuruldu Haberi

Forsa Grup ne zaman kuruldu


Forsa Grup Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Gıda İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Mevlüt Yılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Haziran'da kuruldu.


Forsa Grup Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Gıda İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi iş konusu; -Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü resmi ve özel gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait gayrimenkuller arsa, arazi, konut iş yerleri, resmi daireler, bankalar sağlık ve eğitim kurumları sanayi tesisleri sosyal ve turistik tesisler tatil köyleri, villa yalı, otel ve moteller ve benzerleri üzerinde analiz yaptırmak ve fizibilite çalışmaları sunmak gayrimenkul  projelerinin ve gayrimenkule dayalı hak ve faydalarını belirli bir tarihteki muhtemel değerlemenin bağımsız ve tarafsız olarak bu değeri etkileyen gayrimenkulün niteliği piyasa ve çevre koşullarını analiz ettirerek uluslar arası alanda kabul görmüş  iyi kullanım...