28 / 04 / 2024

Fortis İstanbul 1+1 kira bedelleri

Fortis İstanbul 1+1 kira bedelleri

Yiğit Grup'un imzasıyla Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirdiği Fortis İstanbul ile kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı daha çok öğrenciler ve yakınların ilgisini çekiyor.

1 ton inşaat demiri 19 bin 800 oldu! Demir fiyatlarındaki düşüş devam ediyor! 19 Eylül 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına indirim gelmeye devam ediyor. 19 Eylül güncel demir fiyat listesi gelen son indirim sonrası güncellendi ve İstanbul 1 ton inşaat demiri 19 bin 800 oldu. İşte 19 Eylül 2023 demir fiyat listesi.

Emlak Konut GYO Gölyaka İstanbul 1. Etap 2. Kısım'ın değeri 4.7 milyar TL'yi aştı!

Emlak Konut GYO Gölyaka İstanbul 1. Etap 2. Kısım'ın değerini açıkladı. İşte Emlak Konut GYO Gölyaka İstanbul 1. Etap 2. Kısım'ın son dakika değeri...

İstanbulluların merak ettiği soru yanıtlandı! Büyük taşınma planı belli oldu! 1.5 milyon konut nereye yapılacak?

“İstanbul’da dönüşmesi gereken 1,5 milyon bağımsız bölüm var” diye konuşan Bakan Murat Kurum İstanbulluları merakta bıraktı. İstanbul 1,5 milyon konut nereye taşınacak? İşte detaylar!

Bozyayla Holding Anonim Şirketi İstanbul 1 Şubesi açıldı!

Bozyayla Holding Anonim Şirketi İstanbul 1 Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Bastak Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul 1 Şubesi açıldı!

Bastak Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul 1 Şubesi bugün Silivri'de 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Büyükçekmece'de 5.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul 1. İcra Dairesi Büyükçekmece ilçesi Güzelce Mahallesi'deki 3 adet arsayı 5 milyon 150 bin TL'ye satılıyor. İhale, 27 Mayıs günü saat 14:45'te düzenlenecek.

İçerenköy ve Küçükbakkalköy'ün imar problemi ortadan kalkacak!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım,  İstanbul 1.bölge ittifak adaylarıyla buluştu bir araya geldi. İlçe adayları projelerini, Yıldırım İstanbul vizyonunu anlattı.

Haydarpaşa Garı tasarım merkezi olacak!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım  İstanbul 1.bölge Cumhur İttifakı'nın adaylarıyla buluştu. Program  Binali Yıldırım moderatörlüğünde gerçekleştirildi. 

Anadolu Yakası'nda metro 110 kilometreye ulaşmış olacak!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım Habertürk'te, İstanbul 1.bölge Cumhur İttifakı'nın adayları ile buluştu. Binali Yıldırım önemli açıklamalarda bulundu. 

Sultanbeyli'nin mülkiyet problemi çözüldü!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım Habertürk'te, İstanbul 1.bölge Cumhur İttifakı'nın adayları ile biraraya geldi. 

Kartal'da imar ve tapu sorunu çözülecek!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım Habertürk'te, İstanbul 1.bölge Cumhur İttifakı'nın adaylarıyla buluştu. Binali Yıldırım moderatörlüğünde gerçekleşen programda önemli açıklamalar yapıldı. 

Aytek Dekorasyon Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul 1 Şubesi açıldı!

Aytek Dekorasyon Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul 1 Şubesi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Fortis İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Fortis İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tamer tarafından kuruldu.

Fortis İstanbul 1+1 kira bedelleri Haberi

Fortis İstanbul 1+1 kira bedelleri

Fortis İstanbul satış fiyatlarının uygun ve projenin kaliteli olması sebebiyle satışların hızlı olduğunu belirtiliyor.Projeye çok yakın konumda 8 üniversite var. Öğrenciler ve yakınları projeye çok ilgi gösteriyor. 


Fortis İstanbul ile kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı kapsamında 1 oda 0 salon daireler 240 bin liradan, 1 oda 1 salon  daireler 380 bin liradan başlıyor. Fortis İstanbul projesinde fiyatlar yüzde 10 artacağı belirtildi. Şimdiden 32 daireyi öğrencilerin ve ailelerinin aldığı söyleniyor.


Öğrenci yakınlar ve Anadolu'dan gelen İş adamları'nın dikkatini genellikle küçük metrekaredeki evler çekiyor.Projenin 2016 sonunda teslim edileceği belirtiliyor ve proje 4 bin 700 metrekare cadde mağaza ve 3 blok 705 daireden oluşuyor.


Fortis İstanbul'un toplam yatırım bedeli arsa dahil 192 milyon TL civarında olduğu gösteriliyor. Sefaköy girişinden hemen projeye ulaşılıyor,130 metre...