30 / 04 / 2024

Fortis İstanbul gayrimenkul ihalesi

Fortis İstanbul gayrimenkul ihalesi

Yiğit Group tarafından inşa edilen Fortis İstanbul projesinde yer alan gayrimenkuller, Eskidji Müzayedecilik tarafından açık artırma ile satışa çıkarılacak. 

Sun İstanbul Gayrimenkul Ve Pazarlama Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Sun İstanbul Gayrimenkul Ve Pazarlama Ticaret Sanayi Limited  Şirketi Şişli’de  120 bin  TL sermaye bedeli ile Navaf Ahmadaref Abdulkader tarafından kuruldu.

Mr Home İstanbul Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mr Home İstanbul Gayrimenkul Limited  Şirketi Esenyurt’ta  120 bin  TL sermaye bedeli ile Mehran Fathı Ve Reza Fathı tarafından kuruldu.

Beauty İstanbul Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beauty İstanbul Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Hagı M.A. tarafından kuruldu.

White Tree İstanbul Gayrimenkul Alım Satım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Tree İstanbul Gayrimenkul Alım Satım Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Taner Çelik tarafından kuruldu.

Beyti İstanbul Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyti İstanbul Gayrimenkul Ve Ticaret Yatırım Limited Şirketi Fatih’te   200 bin TL sermaye bedeli  Mahmoud R.K.A tarafından  kuruldu.

Future İstanbul Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Future İstanbul Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt’ta  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Sepehr Nıkoorazm tarafından kuruldu.

Servet GYO, Güney İstanbul Gayrimenkul'den 719.4 milyon TL'lik pay aldı!

Servet GYO, Güney İstanbul Gayrimenkul'ün 2 milyon 250 bin TL olan ödenmiş sermayesini temsil eden ve tamamı Şirketimiz ilişkili taraflarına ait olan paylarının tamamı 719.401.549,00 TL bedelle satın alındı.

Poınt İstanbul Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Poınt İstanbul Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli  ile Abdullah Hadıya,  Alı Hadıa kuruldu.

Midtown İstanbul Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Midtown İstanbul Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Marvan Ismaıl Elashı tarafından kuruldu.

Tıg İstanbul Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Eğitim Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Tıg İstanbul Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Eğitim Danışmanlığı Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 200 bin TL sermaye bedeli İle Faız Husseın ve Muhammed Kausar Shah Khan tarafından kuruldu.

Yeditepe İstanbul Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeditepe İstanbul Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da   50 bin TL sermaye bedeli ile Orçun Dökmeci  ve İlhan Bölükbaş tarafından kuruldu.

Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 2 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında kuruldu.

Zengin İstanbul Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zengin İstanbul Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon 50 bin TL sermaye bedeli ile Kıyasettin Kavrut ve Mohammed Saleh ortaklığında kuruldu.

Fortis İstanbul gayrimenkul ihalesi Haberi

Fortis İstanbul gayrimenkul ihalesi

Yiğit Group ve Eskidji Müzayedecilik el sıkıştı. Eskidji Müzayedecilik Fortis İstanbul projesinde yer alan gayrimenkulleri açık artırma ile satışa sunacak. 

Fortis İstanbul projesinde yer alan ticarilerin ve konutların Mart ayının ilk  haftasında Eskidiji Müzayedecilik aracılığı ile satışa çıkarılması planlanıyor. 

Yiğit Group imzasıyla Basın Ekspres Yolu’nda yükselen Fortis İstanbul projesi, 14 bin 523 bin metrekarelik arsa alanı, 69 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. 

Toplam yatırım tutarı 192 milyon TL olarak açıklanan Fortis İstanbul projesi, 20’şer katlı, üç blok ve 705 konuttan meydana geliyor. Projede 58 metrekarelik 1+0, 86 metrekarelik 1+1 A, 90 metrekarelik 1+1 B ve 125 metrekarelik 2+1 olmak üzere dört farklı tipte daire seçeneği yer alıyor. 

Fortis İstanbul projesinde; açık yüzme havuzu, süs havuzları, erkek - kadın spor salonu, açık -...