28 / 04 / 2024

fortis istanbul teslimi fortis istanbul 2015

fortis istanbul teslimi fortis istanbul 2015

Yiğit Group İstanbul'un Basın Ekspres Yolu'nda Fortis İstanbul projesini hayata geçirecek. Bu projedeki ev fiyatları ise 220 bin ile 580 bin lira arasında değişirken metrekare fiyatı ise 4 bin 100 lira.

Fortis İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fortis İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adlan Yiğit tarafından kuruldu.

Fortis İstanbul'dan tekzip!

Fortis İstanbul, "Küçükçekmece'de site otoparkı oto galeriye kiralandı” başlığı ile yer verilen yazı ile ilgili tekzip yayınladı...

Fortis İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Fortis İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tamer tarafından kuruldu.

Fortis İstanbul'un 128 gayrimenkulü satışa sunuldu!

Yiğit İDK Group imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim merkezlerinden Basın Ekspres Yolu’nda inşa edilen  Fortis İstanbul’un 128 gayrimenkulü satışa çıkarıldı. 

Fortis İstanbul'un son dükkan ve ofisleri satışta!

Basın Ekspres Yolu’nda Yiğit İDK Group imzasıyla yükselen Fortis İstanbul’un cadde dükkanları ve son kalan home ofisleri Eskidji’nin düzenleyeceği açık artırma ile bugün satılacak. 

Fortis İstanbul'un dükkan ve home ofisleri 6 Mart'ta satışta!

Yiğit İDK Group imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim merkezlerinden Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirilen Fortis İstanbul’un cadde dükkanları ve son kalan home ofisleri Eskidji’nin düzenleyeceği açık artırma ile satışa çıkarılıyor. 

Eskidji, Fortis İstanbul'un gayrimenkullerini satacak!

Yiğit Group tarafından inşa edilen Fortis İstanbul projesinde yer alan gayrimenkuller, Eskidji Müzayedecilik tarafından açık artırma ile satışa çıkarılacak. 

Fortis İstanbul projesinde yaşam başladı!

Basın Eskpres'te 14 bin 523 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Fortis İstanbul projesinde yaşam başladı. Projede toplam 705 adet daire yer alıyor. 

Skyland İstanbul Rezidans proje teslimi!

Skyland İstanbul Rezidans proje teslimi Mart 2017 yılında yapılıyor. Skyland İstanbul Rezidans fiyatları 553 bin TL'den başlıyor...

Lens İstanbul proje teslimi tarihi!

Lens İstanbul proje teslimi tarihi 2018 yılı sonu olarak belirtiliyor. Lens İstanbul Evleri projesinde fiyatlar 208 bin liradan başlıyor...

Fortis İstanbul’un cadde dükkanları satışta!

İnşaat sektörünün iddialı şirketlerinden Yiğit Group’un İstanbul Basın Ekspres Yolu’nda gerçekleştirdiği Fortis İstanbul’un cadde dükkanları satışa çıktı.

Fortis İstanbul örnek dairesiyle göz kamaştırıyor!

İstanbul’un lokasyonu ile dikkat çeken bölgelerinden Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirilen Fortis İstanbul örnek dairesiyle göz kamaştırıyor.

Fortis İstanbul, örnek dairesiyle fark yaratıyor!

Fortis İstanbul, örnek dairesiyle fark yaratıyor. Yiğit Group tarafından hayata geçirilen Fortis İstanbul’un kaliteli ve konforlu yaşam felsefesi ile hazırlanan örnek daire, doğu ve batı kültürünü harmanlayan iç mimarisiyle dikkat çekiyor.

fortis istanbul teslimi fortis istanbul 2015 Haberi

fortis istanbul teslimi fortis istanbul 2015

Diyarbakır başta olmak üzere Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 37 yıldır önemli projelere imza atan Yiğit Group, gözünü İstanbul'a dikti.Yiğit Group'un kendi bölgesinde sektöre kazandırdığı değerleri İstanbul'a taşımak istediklerini anlatan Yiğit Gmp Yönetim Kurulu Vekili Önder Yiğit,arsanın daha önce tır garajı olduğunu kentsel dönüşüm kapsamında bu projeye girdiklerini söyledi. Fortis İstanbul'un bulunduğu lokasyon ve fiziki özellikleri nedeniyle İstanbul'da yatının amaçlı konut almak isteyenlerin yanı sıra Anadolu'dan sürekli İstanbul'a gelen iş insanlannm da ilgisini çekeceğini söyleyen Önder Yiğit, şu ana kadar 200'e yakın ön talep aldıklannı bunun 100'e yalanın Diyarbakır'dan geldiğini belirtti. Projenin resmi satışlan ise bu hafta başlayacak ve 2016 yılında teslim...