28 / 04 / 2024

Fortis İstanbul ulaşım

Fortis İstanbul ulaşım

Yiğit Group İstanbul'un Basın Ekspres Yolu'nda Fortis İstanbul projesini hayata geçirecek. Bu projedeki ev fiyatları ise 220 bin ile 580 bin lira arasında değişirken metrekare fiyatı ise 4 bin 100 lira.

Basın Ekspres Fortis İstanbul satılık!

Basın Ekspres Fortis İstanbul satılık daire alanları 58 metrekare ile 125 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Yiğit Group imzası ile hayata geçirilen proje 14 bin 523 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Yiğit Group Fortis İstanbul projesi!

Yiğit Group Fortis İstanbul projesi Basın Ekspres Yolu'nda yükseliyor. Daire teslimlerinin 2016 yılı sonunda gerçekleşmesi öngörülen proje 20 katlı 3 blok halinde hayata geçiriliyor.

Fortis İstanbul görselleri!

Atatürk Havalimanı'na 950 metre uzaklıkta bulunan Fortis İstanbul daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Proje 69 bin metrekarelik inşaat alanından oluşuyor. İşte Fortis İstanbul görselleri...

Fortis İstanbul lansman fiyatları!

Fortis İstanbul lansman fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Toplam 705 adet konuttan oluşan proje E-5 Karayolu'na 690 metre, Kuyumcukent'e 772 metre uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Fortis İstanbul Sefaköy ne zaman teslim?

Fortis İstanbul Sefaköy ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde bulunuyor. Fortis İstanbul projesi Atatürk Havalimanı'na 950 metre, Kuyumcukent'e 772 metre, Fatih Koleji'ne 400 metre, İstwest'e 465 metre, E-5 Karayolu'na 690 metre uzaklıkt

Sefaköy Fortis İstanbul Evleri!

Teslimlerin 2016 yılının sonunda yapılması planlanan Sefaköy Fortis İstanbul Evleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor

Fortis İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Yiğit Group projesi olarak hayata geçirilen Fortis İstanbul ne zaman teslim edilecek sorusuna yanıt olarak 2016 yılının sonunda deniliyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece Sefaköy Basın Ekspres Yolu üzerinde yükseliyor...

İstanbul Ulaşımını Konuşuyor kongresi 17-18 Aralık'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehrin en önemli sorunları arasında yer alan alan ulaşım konusunu masaya yatırıyor. ‘İstanbul Ulaşımını Konuşuyor’ temalı kongre 17-18 Aralık 2019 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılacak.

İstanbul Havalimanı'na hızlı ve kolay ulaşım!

ICA Genel Müdürü Atilla Gökçe, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'nun İstanbul ulaşımına kazandırdıklarını anlattı.

Özyurtlar Nlogo İstanbul ulaşım!

Ödemelere göre vade farkı alınmayan projede daire tipleri stüdyodan 3+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandı. Özyurtlar Nlogo İstanbul ulaşım bilgisine göre Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

İntaya-EYG-İntes Adım İstanbul ulaşım!

İntaya-EYG-İntes Adım İstanbul ulaşım bilgileri doğrultusunda proje, İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de yer alıyor. Konut ve ticari ünitelerden oluşan projede 2+1 daire fiyatları 595 bin TL'den başlıyor.

Cevizli Ritim İstanbul ulaşım!

Cevizli Ritim İstanbul ulaşım bilgilerine göre proje Maltepe Cevizli Mahallesi'nde bulunuyor. 32 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen projede yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor.

Keleşoğlu Deniz İstanbul ulaşım!

Keleşoğlu Deniz İstanbul ulaşım bilgilerine göre proje Beylikdüzü, Yakuplu'da hayata geçiriliyor. Mercan etabının 2017 yılı sonunda teslim edilmesi planlanan projede 60 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Beylikdüzü Denizİstanbul ulaşım!

Beylikdüzü Denizİstanbul ulaşım bilgilerine göre proje, deniz otobüsü iskelesine 7 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Projenin Mercan Konakları etabında 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Başakşehir Adım İstanbul ulaşım!

Başakşehir Adım İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında proje Başakşehir Kayaşehir bölgesinde yer alıyor. Dairelerin minimum 60 metrekare büyüklükte tasarlandığı projede satışlar devam ediyor.

Esenyurt Nlogo İstanbul ulaşım!

Esenyurt Nlogo İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında proje Atatürk Havaalanı’na 15 dakika uzaklıkta yer alıyor. 7 blok halinde inşa edilen projede banka kredili 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

Adım İstanbul ulaşım bilgileri!

Adım İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de yükseliyor. Teslimlerin 2018 yılında gerçekleşmesi öngörülen projede daire fiyatları 406 bin 800 TL'den başlıyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ulaşım!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ulaşım bilgilerine göre proje, Beyoğlu Piyalepaşa Bulvarı üzerinde yer alıyor. Teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlenen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor.

Adım İstanbul ulaşım!

Adım İstanbul ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Başakşehir'de inşa ediliyor. İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzası taşıyan projede 615 adet konut ve 120 adet ticari ünite bulunuyor.

Vira İstanbul ulaşım bilgileri!

92 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek olan projede lansmana özel olarak indirim sağlanıyor. Vira İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Beylikdüzü - Kavaklı'da inşa edilecek.

Fortis İstanbul ulaşım Haberi

Fortis İstanbul ulaşım

Diyarbakır başta olmak üzere Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 37 yıldır önemli projelere imza atan Yiğit Group, gözünü İstanbul'a dikti.Yiğit Group'un kendi bölgesinde sektöre kazandırdığı değerleri İstanbul'a taşımak istediklerini anlatan Yiğit Gmp Yönetim Kurulu Vekili Önder Yiğit,arsanın daha önce tır garajı olduğunu kentsel dönüşüm kapsamında bu projeye girdiklerini söyledi. Fortis İstanbul'un bulunduğu lokasyon ve fiziki özellikleri nedeniyle İstanbul'da yatının amaçlı konut almak isteyenlerin yanı sıra Anadolu'dan sürekli İstanbul'a gelen iş insanlannm da ilgisini çekeceğini söyleyen Önder Yiğit, şu ana kadar 200'e yakın ön talep aldıklannı bunun 100'e yalanın Diyarbakır'dan geldiğini belirtti. Projenin resmi satışlan ise bu hafta başlayacak ve 2016 yılında teslim...