03 / 05 / 2024

fortune türkiye limak

fortune türkiye limak

Fortune açıklamasına göre, Fortune Türkiye dergisinin Kasım 2013 sayısında yayınladığı 40 Yaş Altı 40 Yönetici listesinde bu yılın birincisi, e-ticaret dünyasındaki girişimci fikriyle Yemeksepeti.com Üst Yöneticisi (CEO) Nevzat Aydın oldu...

Fortune Türkiye'nin 40 yaş altı 40 listesinde inşaat sektöründen hangi isimler var?

Fortune Türkiye'nin 2021 - 40 yaş altı 40 listesi açıklandı. Peki 40 yaş altı 40 listesinde inşaat sektöründen hangi isimler var? İşte o isimler...

KİPTAŞ, Fortune 500 Türkiye Listesi'nde 320. sırada!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Fortune 500 Türkiye Listesinde 320. sırada yer aldı.

Ebru Özdemir, 'Türkiye'nin En Güçlü 30 İş Kadını' listesinde!

Capital Dergisi tarafından her yıl olduğu gibi "Türkiye'nin En Güçlü 30 İş Kadını Araştırması” sonuçlarına göre, Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, listenin 14'üncü sırasında yer alıyor.

Yasemin Açık Türkiye'nin en güçlü 50 iş kadını arasında!

Seza Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, Fortune Türkiye tarafından bu sene 11’incisi hazırlanan “Türkiye’nin En Güçlü 50 İş Kadını” listesine girdi.

KİPTAŞ 'Fortune 500 Türkiye' listesinde 305. sırada!

İBB, "Fortune 500 Türkiye" listesi altı iştirak şirketi ile yer aldı. 2019 yılı net satış rakamlarına göre yapılan değerlendirmede İBB şirketlerinden KİPTAŞ 305. sırada yer aldı. 

Türkiye'nin en büyük inşaat şirketleri belli oldu!

Fortune 500 Türkiye listesi yayınlandı. Listede inşaat sektöründe faaliyet gösteren 34 firma yer alıyor. İşte Türkiye'nin en büyük inşaat şirketleri belli...

Fortune 500 Türkiye 2018 sonuçları açıklandı!

Türkiye Petrol Rafinerileri AŞ, Türkiye'nin en büyük 500 şirketinin belirlendiği Fortune 500'de, 88,6 milyar liralık net satış geliriyle birinci oldu.

Türkiye’nin En Etkin 50 CMO’su açıklandı!

Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su açıklandı. Fortune Türkiye ve DataExpert işbirliği ile yapılan araştırmaya göre listede, Nef Satış ve Pazarlama Direktörü Selçuk Çelik ve Sur Yapı Genel Müdür Yardımcısı Barış Ekener'de listede yer aldı.

Fortune 500 Türkiye listesindeki 23 inşaat şirketi!

Fortune 500 Türkiye araştırmasının sonuçları açıklandı. Listeye 23 inşaat firması girdi. İşte Fortune 500 Türkiye listesindeki 23 inşaat şirketi...

Fortune 500 Türkiye listesinde hangi inşaat şirketleri var?

Fortune 500 Türkiye listesi açıklandı. Listede 23 inşaat şirketi bulunuyor. Listede başı Enka İnşaat çekiyor....

Nihat Özdemir, Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği başkanı oldu!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği 60. Genel Kurulu’nda Yönetim Kurulu Başkanlığına oy birliği seçildi.

Fortune 500 Türkiye listesinde dikkat çeken inşaat sektörü oldu!

Fortune 500 Türkiye araştırmasının sonuçları açıklandı. Listede en çok dikkat çeken inşaat sektörü oldu.

Limak Türkiye'de kadın mühendis sayısını artıracak!

Limak Türkiye'de kadın mühendislerin sayını artırmak üzere "Türkiye'nin Mühendis Kızları" projesini başlattı. Projenin üniversite ayağında; endüstri, inşaat, makine, çevre mühendisliği gibi bölümlerinde okuyan kız öğrencilere burs desteği sağlanacak.

fortune türkiye limak Haberi

fortune türkiye limak


Türkiye'nin iş ve ekonomi dergisi Fortune'un belirlediği  40 Yaş Altı 40 yönetici listesi açıklandı.


Fortune açıklamasına göre, Fortune Türkiye dergisinin Kasım 2013 sayısında yayınladığı 40 Yaş Altı 40 Yönetici listesinde bu yılın birincisi, e-ticaret dünyasındaki girişimci fikriyle 40 Yaş Altı 40 Yönetici listesinin üç yıldır başarılı performans gösteren Yemeksepeti.com Üst Yöneticisi (CEO) Nevzat Aydın oldu. 


Aydın'ın izinden giden online platformun genç fikir önderleri de listedeki yerlerini korudu. Genç girişimciler internetle beraber, büyük sermayeler olmadan fikirleri işe dönüştürmenin mümkün olabileceğini gösterdi.


Bu yıl listeye yeni isimler de katıldı. Anadolu'nun yükselişteki şehirlerinde faaliyet gösteren aile şirketlerini temsil eden ikinci veya üçüncü kuşak yöneticiler de listeye katılan yeni yüzler arasında yer aldı.


Fortune Türkiye genel yayın yönetmeni Ali Ağaoğlu, Fortune Türkiye'nin 2011'de ilk kez yayınladığı 40...