05 / 05 / 2024

Forum Aydın AVM

Forum Aydın AVM

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İI Müdürlüğü, İl Spor Merkezlerinin ve bu yıl ilk defa faaliyete geçecek olan Engelliler Spor Merkezleri'nin tanıtımı için Forum Aydın AVM'de stand açtı.

Mustafa Aydın'dan AVM'lerde ortak gider açıklaması!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın yaptığı açıklamada, “ AVM’lerde ortak gider şeffaflığı, markalarımızın ve sektörümüzün en büyük hakkı” dedi.

Mustafa Aydın: AVM kiracısı markalar birlik olmalı!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın, AVM ve mağazalar arasındaki kira sorunlarına değindi. Aydın, “AVM kiracısı markalar birlik olup ortak bir söylem geliştirirse sonuç alabilir. Aksi takdirde durum kiracılar açısından içinden çıkılmaz hale gelir” dedi. 

Didem Aydın: Zorlu Center olarak mağazalardan Nisan-Mayıs'ta da kira almayız!

Türkiye'de AVM'lerin açılması gündeme geldikten sonra, kira konusunda çeşitli tartışmalar da başladı. Zorlu Center Genel Müdürü Didem Aydın, AVM’lerin açılmasına ilişkin konuştu. Aydın, "Biz martta kiranın yarısını iade ettik. Nisanda almadık. Mayısta da almayız" dedi...

Mustafa Aydın: 3 ay sonra kiralarda yüzde 50 indirim bekliyoruz!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın, “Özellikle, AVM’lerde faaliyetlerini sürdüren işletmelerimiz için bu aylarda kira alınmamasını, sonraki 3 ayda yüzde 50 indirim bekliyoruz” dedi.

Şilan Makal ve İlayda Aydın ev bakıyor!

Kartal İstMarina AVM'de görüntülenen ünlü oyuncular Şilan Makal ve İlayda Aydın ev baktıklarını söyledi.

Minyatür Evler, Forum Aydın’da ziyaretçilerini bekliyor!

Aydın kentinin gözde adresi Forum Aydın, 24 Eylül – 9 Ekim tarihleri arasında gerçekleştireceği “Minyatür Evler” sergi ve etkinlik projesi kapsamında, büyüleyici bir bebek evleri sergisine ve çok renkli atölye çalışmalarına ev sahipliği yapacak.

Aydın Söke'deki kaçak AVM mühürlendi!

Aydın Söke'deki Gölbent Mahallesi Karanfil Azmağı mevkiinde 766 numaralı parsel için Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi'nde alınan plan değişikliği kararı tartışma yarattı, kaçak olarak yapımına başlanan inşaat, Söke Belediyesi tarafından mühürlendi.

Aydın'a ikinci diş hastanesi geliyor!

Efeler'de 15 yıl önce Yimpaş Holding'in AVM ve otel olarak planlayıp inşaatını tamamlayamadığı Yimpaş binası, Sağlık Bakanlığı'nca yapılan düzenlemeyle 50 ünitelik Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak hizmet verecek.

Forum Ankara Outlet AVM bayramda açık mı?

Forum Ankara Outlet AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Forum Ankara Outlet AVM bayramda açık mı?Forum Ankara Outlet AVM bayramda kaçta açılacak?

Forum Diyarbakır AVM'ye nasıl gidilir?

Açılışı bugün yapılan Forum Diyarbakır AVM Multi Türkiye ile Altındağ GMY tarafından hayata geçiriliyor. Projenin 54 bin metrekare kiralanabilir alanı bulunuyor. Peki Forum Diyarbakır AVM'ye nasıl gidilir?

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İI Müdürlüğü Forum Aydın'a stand açtı!

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İI Müdürlüğü, İl Spor Merkezlerinin ve bu yıl ilk defa faaliyete geçecek olan Engelliler Spor Merkezleri'nin tanıtımı için Forum Aydın AVM'de stand açtı.

Taner Aydın Kayseri Park AVM'nin genel müdürü oldu!

Anadolu Üniversitesi iletişim Fakültesi Halkla ilişkiler ve Reklam Bölümü mezunu olan Aydın, kariyerine 2007 yılında Torunlar GYO bünyesinde bulunan Korupark Alışveriş Merkezi'nde halkla ilişkiler ve reklam sorumlusu olarak başladı...

Forum Kapadokya'ya AVM hizmet başarı ödülü!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın açılışını yaptığı AVM ve Perakende Sektörünün gelenekselleşen zirvesi olan VI. AVM Yatırımları Konferansı Swissotel’ de yapıldı. Forum Kapadokya, Tarsu AVM ve Bilkent Center AVM hizmet başarı ödüllerini aldı...

Forum Aydın AVM Haberi

Forum Aydın AVM

Forum AVM'de açılan standın açılışına Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, antrenörler ve spor servisi katıldı. Standda GHSİM tarafından Spor Okullarına kayıt yaptırıldı. 

1 Haziran'da kayıt alınmaya başlayan ve 5 ile 18 yaş arasında çocukların başvuru yapabildiği kurslara bin 200'e (binikiyüz) yakın başvuru yapıldı. 29 Haziran'da kayıtların son bulması ile start alacak olan kurslarda atıcılık, atletizm, badminton, basketbol, bocce, boks, cimnastik, futbol, güreş, halter, hentbol, judo, karate, kıck boks, masa tenisi, muay thaı, okçuluk, satranç, taekwondo, tenis, voleybol ve wushu olmak üzere 22 ayrı kategoride çalışmalar yapılacak. Efeler ve diğer bazı ilçelerde açılacak olan İl Spor Merkezleri'ne başvuru yapmak için form doldurmak gerekiyor. Başvuruları kabul etmek ve kursların tanıtımını sağlamak adına İl Müdürlüğü personeli tarafından Efeler'de Forum...