04 / 05 / 2024

Forum Turkuazoo giriş ücreti 2015

Forum Turkuazoo giriş ücreti 2015

7 Ocak Çarşamba günü Sea Life Akvaryum olarak tekrar açılışı yapılacak olan Forum Turkuazoo 2015 bilet fiyatları kısmından önce akvaryumun genel özelliklerinden açılış kapanış saatlerinden bahsedelim.

Tesla, Türkiye pazarına girişini çekilişle kutluyor!

Tesla, yakın zamanda Türkiye pazarına giriş yaparak adından söz ettirmeye başladı. Bu gelişmenin ardından, WORLDEF tarafından düzenlenen World Ecommerce Forum'da düzenlenecek bir çekilişle bir kişiye Tesla Model Y hediye edilecek.

Sea Life Akvaryum giriş ücreti 2017 ne kadar?

Forum İstanbul'da yer alan Sea Life Akvaryum hafta içi 10:00-19:00, haftasonu ise 10:00-20:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki Sea Life Akvaryum giriş ücreti 2017 ne kadar, Sea Life Akvaryum giriş ücreti 2017 belli oldu mu, Forum İstanbul Akvaryum giriş ücreti 2017 kaç TL?

Sealife İstanbul giriş ücreti ne kadar?

Sealife İstanbul giriş ücreti ne kadar, İstanbul Sealife 2016 yılında ne kadar? Sealife Akvaryum giriş ücreti kaç lira? İşte Bayrampaşa Forum İstanbul'da yer alan İstanbul Sea Life bilet fiyatı 2016...

Forum İstanbul Turkuazoo bilet fiyatı 2016!

Adı Sea Life Akvaryum olarak değiştirilen Forum İstanbul Turkuazoo bilet fiyatı 2016 ne kadar, Turkuazoo biletleri kaç TL, Forum Turkuazoo'ya giriş ücretli mi? Forum İstanbul Turkuazoo bilet fiyatı 2016...

Turkuazoo bilet fiyatları 2016!

Adı Sea Life Akvaryum olarak değiştirilen Forum Turkuazoo giriş ücreti 2016 ne kadar, Forum Turkuazoo biletleri kaç para, Turkuazoo'ya giriş ücretli mi? İşte Turkuazoo bilet fiyatları 2016...

Sea Life Akvaryum giriş ücreti 2016!

Sea Life Akvaryum giriş ücreti ne kadar? İstanbul Sea Life 2016 yılında ne kadar? İşte Forum İstanbul Bayrampaşa'da yer alan Sea Life Akvaryum giriş ücreti 2016...

Marmara Forum AVM'nin otopark giriş-çıkışları kapatıldı!

Bakırköy'de bulunan Marmara Forum AVM’nin otopark giriş çıkışları, sabah saatlerinde iBB'ye bağlı zabıta ekipleri tarafından kapatıldı. İBB yetkilileri, otoparkın 'kamuya ait bir taşma olup olmadığının net olarak tespiti’ için kapatıldığını söylediler.

İstanbul Sea Life Akvaryum giriş ücreti 2015!

İstanbul Sea Life Akvaryum giriş ücreti 2015 yılında ne kadar? Forum İstanbul Bayrampaşa'da yer alan İstanbul Sea Life Akvaryum'da çocuklar için fiyatlar ne kadar?

Forum İstanbul Akvaryum Turkuazoo 2015 bilet fiyatları!

Forum İstanbul Akvaryum Turkuazoo 2015 yılı bilet fiyatları ne kadar? Bayrampaşa'da yer alan Forum İstanbul Akvaryum Turkuazoo'nun yıllık üyelik kaç para? Yıllık üyeliğin avantajları neler?

Forum İstanbul Akvaryum Turkuazoo giriş ücreti 2015!

2015 yılında Forum İstanbul Akvaryum Turkuazoo giriş ücreti ne kadar? Bayrampaşa'da Forum İstanbul AVM'nin içerisinde yer alan Turkuazoo Aquarium Sea Life için yıllık aidat kaç para?

Forum Turkuazoo 2015 bilet fiyatları!

7 Ocak Çarşamba günü Sea Life Akvaryum olarak tekrar açılışı yapılacak olan Forum Turkuazoo 2015 bilet fiyatları kısmından önce akvaryumun genel özelliklerinden açılış kapanış saatlerinden bahsedelim.

Forum Turkuazoo 2015 giriş ücreti!

Merlin Enternatainments tarafından satın alınması ardından adı Sea Life Akvaryum olarak değiştirilen ve 7 Ocak'ta açılacak olan Forum Turkuazoo 2015 giriş ücreti kısmından önce akvaryumdan biraz bahsedelim.

Sea Life Akvaryum giriş ücreti 2015!

Sea Life Akvaryum giriş ücreti 2015 son durumu haberimizde yer alıyor. Turkuazoo olarak açılan ve Merlin Enternatainments tarafından satın alındıktan sonra Sea Life olarak anılan akvaryumda 15 bin deniz canlısı yer alıyor.

Forum Turkuazoo giriş ücreti 2015 Haberi

Forum Turkuazoo giriş ücreti 2015

Türkiye'nin ilk akvaryumu Forum Turkuazoo 2015 bilet fiyatları kısmından önce akvaryumun genel özelliklerinden biraz bahsedelim. Forum Turkuazoo Akvaryum geçtiğimiz günlerde Merlin Enternatainments tarafından satın alındı ve ismi Sea Life Akvaryum oldu. 


Forum Turkuazoo; 5 milyon litre suyun altında 15 binden fazla deniz canlısından meydana geliyor. Akvaryumda 55 adet köpekbalığı bulunuyor. Bu köpekbalıkları arasında Bowmouth, Bonnethead, Gri Yüzgeçli, Zebra, Kum Kaplanı ve Çekiçbaş yer alıyor. 


7 Ocak'ta tekrar açılışı yapılacak olan Forum Turkuazoo Akvaryum'da grup indirimleri, köpekbalıklarıyla dalış, köpekbalıkları besleme ve doğum günü paketleri bulunuyor. 


Forum Turkuazoo Akvaryum'da deniz canlıları için en uygun koşulları dünyanın en büyük okyanus tanklarından birinde sağlayacak. Akvaryumda 47 adet sergi tankına sahip 21 konseptli alanı, 270 derecelik panoramik Okyanus Odası ve 83 metre uzunluğundaki Okyanus Tüneli bulunuyor. 


Temalı 21...