14 / 05 / 2024

Four Season For Trading İnşaat

Four Season For Trading İnşaat

Four Season For Trading İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’re 150 bin TL sermaye bedeli ile Aıman Al Manzaljı tarafından kuruldu. 

Four Season For Trading İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Four Season For Trading İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’re 150 bin TL sermaye bedeli ile Aıman Al Manzaljı tarafından kuruldu. 

Laconstructa Group For Contractıng İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Laconstructa Group For Contractıng İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Abdullah tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Büyükçekmece, Kamiloba Mahallesi'nde kuruldu.

Rönesans'ın Sheraton Four Points Otel'i açıldı!

Rönesans Holding Grup Şirketleri’nden Rönesans MEA İnşaat’ın Nijerya’daki ilk projesi olan Sheraton Four Points Otel’in açılışı gerçekleşti.

Ever İstanbul Avrupa Otelcilik Turizm Ticaret Anonim Şirketi Four Poınts By Sheraton Otel Batışehir İstanbul Şubesi açı

Ever İstanbul Avrupa Otelcilik Turizm Ticaret Anonim Şirketi Four Poınts By Sheraton Otel Batışehir İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye ile Bağcılar'da 3 Haziran'da açıldı.

Atik Ali Paşa Yalısı Four Seasons oluyor!

1999 yılında Çırağan Caddesi'ndeki tarihi Atik Ali Paşa Yalısı, Four Seasons Oteller Zinciri'nin bir halkası olacakmış. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı o özel haber...

Global For İntegrated Contracting And Road Work İnşaat Ticaret Anonim Şirketi İstanbul 1 Şubesi açıldı!

Global For İntegrated Contracting And Road Work İnşaat Ticaret Anonim Şirketi İstanbul 1 Şubesi, E. M. Kassım Mohamed Şube Müdürlüğü'nde 100 bin liralık sermaye ile kuruldu.

Four BS Yapı Malzemeleri İnşaat İmalat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Four BS Yapı Malzemeleri İnşaat İmalat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 5 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Kağıthane'de Beytullah Gürsoy, Mehmet Selim Kıymaz ortaklığında kuruldu.

Burton For Sulitıon Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burton For Sulitıon Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Mart 2015'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Bakırköy'de, Mohamed. Omar.A. Jaber Alamın Müdürlüğü'nde kuruldu.

Four Winds kaliteli yaşama çağırıyor!

Taş Yapı'nın Bağdat Caddesinin yanı başında hayata geçirdiği Four Winds projesi 'Stay Well' konseptiyle dikkat çekiyor. İlk kez bir rezidans projesinde uygulanan bu konseptle, kişiye özel sağlık hizmetlerinden, kişiye özel fitness eğitmenliğine kadar birç

Er Yatırım Four Points By Sheraton ile anlaştı!

Önümüzdeki 10 yılda 20 otel yapma hedefi belirleyen Er Yatırım'ın, Sheraton'un Four Points By Sheraton markasıyla anlaştığı belirtildi..

Göztepe Four Winds'te 60 ay vade imkanı!

Taş Yapı tarafından hayata geçirilen Four Winds, şehrin en seçkin yerinde olmasıyla dikkat çekiyor. Four Winds Residence, eğlencenin, alışverişin, kültürün ve sanatın da merkezinde olması ile ön plana çıkıyor.

Kadıköy Four Winds Residence projesi!

44 bin metrekare alan üzerinde 500 adet konuttan meydana gelen Kadıköy Four Winds Residence projesinde 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 850 bin liradan başlıyor...

Göztepe Four Winds Evleri!

Taş Yapı İnşaat imzası ile hayata geçirilen Göztepe Four Winds Evleri projesinde yer alan dairelerin alanları 117 metrekare ile 350 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Four Season For Trading İnşaat Haberi

Four Season For Trading İnşaat

Four Season For Trading İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’re 150 bin TL sermaye bedeli ile Aıman Al Manzaljı tarafından kuruldu. 


Four Season For Trading İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Four Season For Trading İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres: Akşemsettin Mh.Kocasinan Cd. N.51/4 Fatih