04 / 05 / 2024

franchise modeli

franchise modeli

Teknoloji perakendesi sektöründe gerçekleştirdiği satın almalarla öne çıkan Bimeks, geçtiğimiz yıl ekim ayında satın aldığı Electro World mağazalarının tabelalarının değişimine devam ediyorBimeks, Muğla'da ise 4'üncü mağazasını hizmete soktu.

Bigbang Burger, yeni franchise şubeler açacak!

Bigbang Burger, yeni franchise şubeler açacak. Şu an beş şubeyle faaliyet gösteren marka 2019 sonuna kadar 10 şubeye ulaşmayı hedefliyor. 175 bin TL franchise giriş bedeli alınan bu iş modeli için girişimcilere yüzde 15 ile yüzde 20 arasında kâr marjı sunuluyor.

1A Plus, franchise adaylarıyla buluştu!

Gayrimenkul sektörüne ayrıcalıklarıyla farklı bir soluk getiren ve kısa sürede 8 franchise işletme sayısına ulaşan 1A Plus'ın tanıtım günleri sürüyor. Tanıtım günlerinin dördüncüsü İstanbul Elite World Business Otel'de düzenlendi.

Emlak sektöründe franchise atağı!

Son zamanlarda emlak sektöründe yaşanan gelişmeler emlak ofislerini de etkisi altına aldı. Pazarda ofisleşme yarışına giren ulusal ve uluslararası franchise markaları birbirlerinden ofis ve müşteri kapmak için tv reklamlarına başladılar.

Nanan Türkiye’de franchise sistemiyle büyüyecek!

İtalyan FL Fashion grubunun yatırımı olan, 0-6 yaş bebek tekstil ve mobilya markası Nanan, Türkiye’de franchise sistemi ile büyüyecek.

Komagene bu yıl yurtdışında 35 şubeye ulaşmayı hedefliyor!

Bu yıl 1.050 şubeye ulaşmayı hedefleyen Komagene, yeni iş modeli geliştirdi. Komagene; bu yıl sonuna kadar 10 bin TL+KDV franchise bedeli almayacak. Üstelik açılışta da bayiye 100 kilo çiğ köfte hediye edecek.

1A Plus gayrimenkulde franchise memnuniyetini ön planda tutuyor!

ABD Atlanta’da bir Türk girişimi olarak kurulan 1A Plus, gayrimenkul sektöründe kendi işini kuran girişimcilere %100 franchise memnuniyeti sağlıyor. 1A Plus, franchise işletmelerin maksimum memnuniyeti ön planda tutuyor.

Emlak İstasyonu Türkiye genelinde franchise ofislerle buluşuyor!

Türkiye genelinde yeni franchise ofisleri ile buluşacak olan Emlak İstasyonu, bu süreçte marka değerini arttıracak projeler de yürütecek.

1A Plus, franchise sayısını hızla artırıyor!

Gayrimenkul sektörüne ayrıcalıklarıyla farklı bir soluk getiren ve kurulduğu günden bu yana kısa sürede 7 franchise işletme rakamına ulaşan 1A Plus, franchise sayısını hızla artırıyor. 1A Plus İstanbul, İzmir, Antalya gibi büyük şehirlerde yerini aldı.

Roman, AL-Salem Grup ile franchise anlaşması imzaladı!

Roman, Suudi Arabistan'da mücevher ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren AL-Salem Grup ile franchise anlaşması imzaladı. AL-Salem, bölge ülkelerinde beş yılda 12 mağaza açacak.

Franchise almanın faydaları neler?

Emlak İstasyonu Ceo'su Birol Polat, sadece bir tek emlak konusunda değil bir çok işte franchise verme olayı var. Nitekim bu konuda bir dernek var. Ülkemizde yaklaşık olarak 350 civarında bayilik, Franchise veren firmalar var.

1A Plus, franchise adaylarını Antalya’daki Merkezine davet ediyor!

ABD Atlanta’da kurulmuş bir Türk girişimi olan ‘Gayrimenkulün Yatırımcılar Kulübü’ 1A Plus, yeni kampanyasıyla franchise adaylarını Antalya’daki Merkezine davet ediyor.

1A Plus'ta sabit franchise bedeli yok!

Yatırımcıları için sabit bir franchise bedeli belirlemeyen 1A PLUS, işletmelerin açılacağı bölgelere göre fiyatlandırılacağı özel bir sistemi geliştirdi. 1A Democracy isimli uygulama gayrimenkul franchise sektöründe bir ilk.

İzmir Eşrefpaşa caddesindeki çalışmalar için meksika modeli önerildi!

İkiçeşmelik yokuşu olarak bilinen tarihi Eşrefpaşa Caddesi'nde yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarının ardından manzara yine değişmedi. İzmir'e yakışmayan görüntüler için 'Meksika' modeli önerildi.

franchise modeli Haberi

franchise modeli

Teknoloji perakendesi sektöründe gerçekleştirdiği satın almalarla öne çıkan Bimeks, geçtiğimiz yıl ekim ayında satın aldığı Electro World mağazalarının tabelalarının değişimine devam ediyor. Kendine özgü franchise modeli ile mağaza sayısını artırarak Anadolu'ya yayılan Bimeks, Erzurum'da ilk Teknoport mağazasıyla hizmet vermeye başladı. Erzurum'da açılan bin 500 metrekare büyüklüğündeki yeni Teknoport mağaza açılışına, sabahın erken saatlerinde eksi 10 derece soğuğa rağmen indirimli ürünlerden alabilmek için kuyruğa giren halk yoğun ilgi gösterdi. Bimeks, Muğla'da ise 4'üncü mağazasını hizmete soktu.


Yeni...