22 / 05 / 2024

franchise noktası Realty TR

franchise noktası Realty TR

27 ülkede 31 franchise ofislerinin bulunduğunu söyleyen Realty-TR Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık'ın sahibi Fatih Elibol, Türkiye’de 3 yıl içinde 250 franchise noktasına ulaşmayı hedefliyor.

Realty'den gayrimenkulde İngiltere açılımı!

Gayrimenkul sektöründe “İşletme Tipi Franchise Sistemi”ni uygulayan Realty Türk girişimciler için İngiltere’nin kapılarını araladığını açıkladı. 

Endeksa ve Realty World Türkiye'den işbirliği!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa.com ile dünyanın önde gelen gayrimenkul franchise şirketlerinden Realty World Türkiye işbirliği gerçekleştirdi..

Realty TR, Avrupa ve ABD'de büyüyecek!

İşletme tipi franchise sistemini ilk kez gayrimenkule uyarlayan Fatih Elibol, Realty-TR markası ile 5 kıtada ve 47 ülkede gayrimenkul pazarlaması yapıyor. Elibol, Realty TR markasını Avrupa ve ABD'de büyütmeyi hedefliyor.

Realty World Türkiye, Van'da ofis açtı!

Türkiye’nin en çok tercih edilen gayrimenkul franchise markası Realty World Türkiye, Van’daki ilk ofisini açarak Türkiye genelinde toplam 200’e yakın ofis sayısına ulaştı

Yatırımcılara Euromaster’dan franchise fırsatı!

17 ülkede 2 bin 400’den fazla franchise noktasıyla Avrupa’nın yaygın dağıtım ağına sahip olan Euromaster, Türkiye’deki servis noktalarını artırma kararı aldı.

Realty-TR 250 franchise ofis sayısına ulaşmayı hedefliyor!

NY Estate isimli siteyi kuran Fatih Elibol, şimdi de Türkiye'de kurduğu Realty-TR ile Türkiye ve dünyada gayrimenkul danışmanlığı yapıyor. Realty-TR 250 franchise ofis kurmayı hedefliyor..

Realty-TR'dan kadın girişimciye destek!

Realty-TR Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık şirketi, kadınların iş yaşamında daha aktif olmaları amacıyla bir proje başlattı. Firma, franchise almak isteyen girişimci kadınlara, avantajlı ödeme koşulları sunuyor.

Show Realty Çökmeköy'deki Turkuaz ofisini açtı!

Profesyonel Emlak Hizmeti veren Show Realty Türkiye’de büyümeye başladı.2 Yıl önce Türkiye pazarına giriş yapan Show Realty, Ümraniye-Çekmeköy’de 19.Franchise Emlak ofisi Turkuaz’ın açılışını yaptı.

Realty-TR 3 yılda 250 franchise noktasına ulaşacak!

27 ülkede 31 franchise ofislerinin bulunduğunu söyleyen Realty-TR Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık'ın sahibi Fatih Elibol, Türkiye’de 3 yıl içinde 250 franchise noktasına ulaşmayı hedefliyor

Realty-TR 250 franchise noktasına ulaşacak!

27 ülkede 31 franchise ofislerinin bulunduğunu söyleyen Realty-TR Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık'ın sahibi Fatih Elibol, Türkiye’de 3 yıl içinde 250 franchise noktasına ulaşmayı hedefliyor.

Realty-TR Türkiye'de 250 franchise'a ulaşacak!

27 ülkede 31 franchise ofislerinin bulunduğunu söyleyen Realty-TR Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık'ın sahibi Fatih Elibol, Türkiye’de 3 yıl içinde 250 franchise noktasına ulaşmayı hedeflediklerini açıkladı

Estate Station, 4. Franchise ofis açılışı yapacak!

Estate Station, 4.Franchise ofis açılışı yapacak. Estate Station, İstanbul dışındaki franchise ofis açılışların hız verdi. Estate Station, ilk etapta 4. Franchise ofisiyle Sakarya ve ilçelerinde yapılanmasını başlattı.

İstanbul eskiden dünyanın sıfır noktasıydı!

Üç devrin kültür, tarih ve ticaret merkezi olan İstanbul 116 yıl öncesine kadar dünyanın sıfır noktası olarak kabul edilirdi ve dünya İstanbul'un doğusu ve batısı olarak ikiye ayrılırdı..

franchise noktası Realty TR Haberi

franchise noktası Realty TR

Realty-TR, yabancı yatırımcıların Türkiye’ye gösterdiği ilginin ardından rotasını yurtiçine çevirdi. Gelen talepler sonucunda 2020’de başlatmayı planladığı yurtiçi yapılanmasını geçen yıl hayata geçiren şirket, Türkiye’de kısa süre içinde büyümeyi hedefliyor. 



Realty-TR firmasının kuruluş hikayesi ise aslında Amerika’da başlıyor. New York Üniversitesi’nde öğrenim görmek için 1996’da Amerika’ya giden Fatih Elibol, hem yabancı hem de öğrenci olduğu için ev bulma konusunda sıkıntı yaşıyor. Kendisi gibi aynı sıkıntıları yaşayanlara çözün sunmak için “NY Estate” isimli online ev kiralama ve satış sitesini kuran Elibol, yoğun bir ilgiyle karşılaşıyor. Bu projeyle Donald Trump’ın üniversite öğrencileri arasında düzenlediği bir yarışmada birinci olan Elibol, 1996 ‘dan 2004’e kadar Donald Trump ile birlikte çalışıyor ve tam da bu süreçte Realty-TR şirketinin temelleri atılıyor. 




Harvard Üniversitesi’nde de master yapan ve 2004’te...