01 / 05 / 2024

Franke klima 2016

Franke klima 2016

Kalite ve özgünlüğün sürdürebilirliğinden ödün vermeyen Franke, Mutfak Sistemleri, Yüzey Uygulamaları ve Paslanmaz Çelik Banyo Malzemeleri alanında ki faaliyetlerine bir yenisini ekleyerek klima koleksiyonuyla evlerin havasını değiştiriyor.

Franke klima koleksiyonuyla evlerin havasını değiştiriyor!

Kalite ve özgünlüğün sürdürebilirliğinden ödün vermeyen Franke, Mutfak Sistemleri, Yüzey Uygulamaları ve Paslanmaz Çelik Banyo Malzemeleri alanında ki faaliyetlerine bir yenisini ekleyerek klima koleksiyonuyla evlerin havasını değiştiriyor.

E.C.A. 2016’da klima sektörüne giriş yapacak!

Türkiye’de ilk kez farklı gaz tiplerine adapte olabilen yoğuşmalı premiks kombiyi üreten Emas Makina A.Ş.’nin güçlü markası E.C.A., bu ürün gamındaki yeni modellerini tanıttı. E.C.A. 2016’da klima sektörüne de giriş yapacak.

Ağaoğlu My Newwork projesinde teslimler 2016 sonunda!

İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir'de 30 milyon dolarlık yatırım bedeliyle hayata geçirilen My Newwork projesi Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyor. My Newwork projesinde teslimlerin 2016 sonunda yapılması planlanıyor.

My Newwork Ataşehir'de ofis teslimleri 2016 sonunda!

My Newwork Ataşehir'de yer alan ofislerin teslimleri 2016 yılının sonunda yapılacak. 30 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip olan My Newwork Ataşehir projesinin toplam alanı 10 bin metrekare...

Çekmeköy Efedra projesinde 2016 Mayıs'ta teslim!

Ary Yapı imzası ile İstanbul Anadolu yakası Çekmeköy’de hayata geçirilen Efedra projesinde toplam 92 adet konut yer alıyor. Proje teslimlerinin Mayıs 2016'da yapılması planlanıyor.

My Newwork Ataşehir projesinde teslimler 2016'da!

Ağaoğlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen My Newwork Ataşehir projesi İstanbul Anadolu yakası Ataşehir bölgesinde konumlandırılıyor. Proje teslimlerinin 2016 yılı sonunda yapılması planlanıyor. Proje 10 bin metrekare arsa alanına sahip.

Resim İstanbul projesinde teslimler 2016'da!

Resim İstanbul projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede yer alan dairelerin teslimleri 2016'da yapılması planlanıyor.

Klimasan Klima Sanayi SPK onayının alınması raporunu yayınladı!

Klimasan Klima Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Klimasan Klima Sanayi ve Ticaret A.Ş SPK onayının alınması raporunu yayınladı.

Klimasan Klima Sanayi Şirket hakkında bilgilerini yayınladı!

Klimasan Klima Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Klimasan Klima Sanayi ve Ticaret A.Ş şirket hakkında bilgilerini yayınladı.

Klimasan Klima Sanayi Arge Merkezi belgesi almaya hak kazandı!

Klimasan Klima Sanayi ve Ticaret A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Arge Merkezi belgesi almaya hak kazandıklarını bildirdi. Klimasan tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor

Mahmut Kösemusul: Karasu Limanı'ndan ilk ihracat 2016'da gerçekleştirilecek!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul yaptığı açıklamada, Karasu Limanı'nın yer tesliminin yapıldığını belirterek, limandan 2016'da ilk ihracatın gerçekleştirileceğini söyledi.

Yalova Esenköy Tünelleri 2016’da tamamlanacak!

Esenköy Belediyesi, bu yıl 6 tünel ve 4 viyadükten oluşan Esenköy-Armutlu geçişi projesini devreye sokmuştu. Çalışmalar hız kesmeksizin devam ediyor. Tünel inşaatlarının 2016 yılında tamamlanması planlanıyor...

Çamlıca Camii 2016'da hazır!

Caminin 1 Temmuz 2016 Kadir Gecesi'nde ibadete açılması planlanıyor.Yapımına yaklaşık bir yıl önce başlanan ve kaba inşaatının yüzde 60’ı tamamlanan Çamlıca Camii’nin minareleri yükselmeye başladı...

Franke klima 2016 Haberi

Franke klima 2016

Dünyanın lider en büyük eviye, armatür ve ankastre cihaz üreticilerinden İsviçreli Franke, şimdi de klima koleksiyonuyla evlerin havasını değiştiriyor. 100 yılı aşkın deneyimi ile her zaman çizgi üstü tasarımlar sunmuş, sadece satış anında değil satış öncesi ve müşteri memnuniyeti ödüllü servis ağıyla satış sonrasında kullanıcılarının yanında olmayı başaran Franke, Frame Klimalar ile teknoloji, modern tasarılar ve yüksek performansla evlere benzersiz bir konfor sunuyor.


SESSİZ, ÇEVRE DOSTU VE ESTETİK

DC Inverter teknolojisi ile üretilen kompresör iç ve dış ünite fanları sayesinde Franke klimaların hem iç hem de dış üniteleri maksimum sessizlik özelliğine sahip. Uyku modu, 1W stand-by elektrik tüketimi, turbo fonksiyonu, Çift yönlü su drenaj çıkışı ve -15 - +50 derecede soğutma / ısıtma Franke Frame Klimalar’ın özelliklerinden birkaçı.


Ayrıca modern inverter teknolojisi...