17 / 05 / 2024

frankfurt Skyline Plaza

frankfurt Skyline Plaza

Alman AVM firması ECE, Allianz ve CA IMMO ile birlikte Frankfurt'ta Skyline Plaza isimli bir AVM açtı. 360 milyon euroluk merkezin çatısına ise devasa bir bahçe yapıldı

Skyline Orman Ürünleri İnşaat Ve Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Skyline Orman Ürünleri İnşaat Ve Hafriyat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Kahraman tarafından kuruldu.

İstanbul Havalimanı Avrupa’da yine birinci oldu!

İstanbul Havalimanı, 24 - 30 Ağustos 2022 tarihleri döneminde günlük olarak ortalama 1310 uçuş ile Avrupa'daki en yoğun havalimanları arasında ilk sırada yer aldı. Haftalık performansta ise İstanbul Havalimanı'nı Paris Charles de Gaulle, Amsterdam, Frankfurt ve London Heathrow Havalimanları’nın taki

Peker GYO, İngiltere'de 4.3 Milyon GBP'a arsa aldı!

Peker GYO, İngiltere'de 5 bin 787 metrekare büyüklüğünde arsayı imar şartı ile 4.3 Milyon GBP'a Peker Skyline Ltd.'den satın aldığını duyurdu.

Almanya’daki konut kredisi faizleri yükselecek!

Frankfurt merkezli FMH-Finanz danışmanlık şirketi kurucusu Max Herbst, konuyla ilgili açıklamasında “İpotek kredisi faiz oranlarının önümüzdeki yıl yüzde 0.25 ila 0.5 puan artmasını bekliyorum” diye konuştu. 

Almanya'da yaşanan konut sıkıntısı büyüyor!

Almanya'nın büyük şehirlerinde kiralık konut bulmak neredeyse imkansız hale geldi. Özellikle Berlin, Frankfurt, Hamburg gibi şehirlerde kira fiyatları tavan yaptı. 

Ziraat GYO Frankfurt Ofis Binası'nın değeri 13.9 milyon Euro oldu!

Ziraat GYO Frankfurt Ofis Binası Frankfurt'un Westend bölgesinde güneybatı ucunda Myliusstraße'de konumlanıyor. Ziraat GYO Frankfurt Ofis Binası'nın değeri 13.9 milyon Euro oldu.

Frankfurt'ta konut fiyatları son 10 senede ikiye katlandı!

Almanya yükselen konut ve kira fiyatlarıyla mücadele ediyor. Ülke genelinde fiyatlar ikiye katlandı. 

Köksal Holoğlu, Almanya'dan hastane satın alacak!

Köksal Holoğlu'nun hastane yatırımlarını hızlandırdığı, Avrupa'nın merkezinde hummalı bir çalışma içinde olduğu belirtiliyor. Köksal Holoğlu'nun Almanya'nın başkenti Berlin ile Hamburg ve Frankfurt gibi önemli kentlerinde hastane için yer aradığı ifade edildi.

Skyline Creative Gayrimenkul İhracat Ve İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Skyline Creative Gayrimenkul İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli  Messaoud Reıdha Merazga tarafından kuruldu.

Almanya'da emlak fiyatları artıyor!

Almanya'da emlak yatırımına olan ilgi artıyor. Frankfurt, Münih gibi kentlerde emlak fiyatları sürekli yükseliyor ve satılık yerler giderek azalıyor. 

Skyline Tower nerede?

Skyline Tower nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 4+1 konut tipleri bulunuyor.

Skyline Tower Mamak fiyat!

Hayati Erdoğan Sürer İnşaat A.Ş. tarafından yapımına başlanan Skyline Tower projesinde satış süreci başladı. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Skyline Tower Mamak fiyat listesi...

Skyline Tower satışta! Yeni proje!

Hayati Erdoğan Sürer İnşaat A.Ş. imzasıyla Ankara'nın en gözde konumunda yükselen Skyline Tower satışa çıktı. 4+1 evlerin bulunduğu projede fiyatlar 900 bin TL'den başlıyor....

frankfurt Skyline Plaza Haberi

frankfurt Skyline Plaza


Yönettiği 189 alışveriş merkezi (AVM) ile Avrupa'da sektör lideri olan ECE Grubu, anavatanı Almanya ile birlikte Türkiye'ye odaklandı. ECE Grubu CEO'su Alexander Otto, özellikle İstanbul'da AVM sayısı artarken bir yandan da perakende sektürünün büyümeye devam ettiğini söyledi. Otto, "Dinamik Türkiye, Almanya ile birlikte en çok önem verdiğimiz pazarların başında geliyor" dedi. 


ÇATISI BAHÇE OLDU 

ECE, geçtiğimiz günlerde Frankfurt'ta Allianz Real Estate ve CA Immo ortaklığıyla 360 milyon euroya mal olan Skyline Plaza AVM'nin açılışını yaptı. 38 bin metrekarelik kiralanabilir alan ve 180 mağazadan oluşan AVM, şehrin yeni gelişen bölgesi Europa Quarter'da bulunuyor. Genel olarak şantiye alanı gibi görünen Frankfurt'ta, şehrin silüeti dev gökdelenlerle değişmeye başlıyor. Böyle bir ortamda şehrin master planına uygun bir AVM yaptıklarını söyleyen Otto, bunun için AVM'nin çatısını...