05 / 05 / 2024

fransa çevre vergileri

fransa çevre vergileri

Fransa’da Birinci Dünya Savaşı’ nın sonunu getiren ateşkesi kutlamak için başkent Paris’te düzenlenen törenlerde Cumhurbaşkanı Hollande protesto edildi. Paris’te düzenlenen törende çevre vergisi protestosu yapıldı...

Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemeleri 31 Mayıs'ta sona eriyor!

Turgutlu Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü, Emlak ve Çevre Temizlik Vergileri’nin ilk taksit ödemeleri hakkında duyuru yaptı. Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1. taksit ödemeleri 31 Mayıs'ta sona eriyor.

Konya Beyşehir'de emlak ve çevre vergisinde son gün 31 Mayıs'ta!

Konya Beyşehir'de Çevre Temizlik ve Emlak Vergileri'nin ilk tasitinin ödeme süresinin 31 Mayıs’ta biteceği Beyşehir Belediyesi Emlak ve Mali İşler Müdürlüğü tarafından açıklandı.

Emlak ve çevre temizlik vergisi için son 2 gün!

Emlak ve çevre temizlik vergileri ödemeleri 31 Mayıs tarihinde son buluyor. Belediyeler peş peşe yaptıkları açıklamalarla vatandaşları cezalı duruma düşmemeleri için bu tarihe kadar vergilerini ödemeleri konusunda uyarıyor.

Bozüyük'te Emlak Vergileri'nin 2. taksiti ne zaman sona erecek?

Bozüyük’te Emlak ve Çevre Temizlik Vergileri’nin 2015 Yılı 2. taksit ödemeleri tahsilat işlemlerinin 30 Kasım 2015 tarihinde sona ereceği bildirildi.

Çevre Temizlik Vergisi 1. taksiti için son ödeme tarihi 1 Haziran!

Düzce Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada Emlak Vergisi ve İş yerlerine ait Çevre Temizlik Vergileri 1. taksitinin son ödeme tarihinin 1 Haziran olduğu bildirdi.

Çevre temizlik vergisi yapılandırma taksitleri ne zaman başlayacak?

Emlak ve çevre temizlik vergileri için vergi affı başvuruları 31 Aralık'a kadar uzatılmıştı. Peki, çevre temizlik vergisi yapılandırma taksitleri ne zaman başlayacak? İşte tebliğ esasları..

Muğla’nın çevre koruma projeleri Fransa’da tanıtıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, her yıl iklim değişikliği politikaları ve yaklaşımları üzerine Fransa’da düzenlenen ‘Bölgesel İklim Enerji Planları’ konferansına katıldı.

Fransa'da çevre vergisi askıya alındı!

Hükümetin, otoyolları kullanan ağır vasıtalar getirmek istediği çevre vergisi uzun zamandır şoförlerin sert tepkisine yol açıyordu. Şoförler, otoyollarda düzenledikleri yol kapatma eylemleriyle fazla vergiye karşı çıkıyordu.

Ev vergileri ne zaman ödenecek?

Hangi vergiler ev vergileridir? Ev vergileri ne zaman ödenecek? İşte meskeni olan gayrimenkul sahiplerinin ödemeleri gereken emlak vergisi, çevre temizlik vergisi ve kira gelir vergisi...

Dükkan çevre temizlik vergisi ne kadar?

Çevre temizlik vergileri, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan yapılar için belediyeye ödenmesi gereken vergilerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Peki, dükkan çevre temizlik vergisi ne kadar?

Çevre temizlik vergisi 2014 ödeme zamanı!

Konutlar hariç olmak üzere iş yeri ve diğer şekillerde kullanılan binalara ait çevre temizlik vergileri belediyeye giderek ödeniyor? İşte Çevre temizlik vergisi 2014 ödeme zamanı..

Çevre vergisini kim öder?

Belediye Gelirleri Kanunu kapsamında düzenlenen çevre vergisini kim öder? Çevre temizlik vergileri, nasıl tahsil ediliyor? Vergilerin ne zaman ödenmesi gerekiyor. İşte Belediye Gelirleri kanunu hükümleri...

Paris'te çevre vergisi protestosu yapıldı!

Fransa’da Birinci Dünya Savaşı’ nın sonunu getiren ateşkesi kutlamak için başkent Paris’te düzenlenen törenlerde Cumhurbaşkanı Hollande protesto edildi. Paris’te düzenlenen törende çevre vergisi protestosu yapıldı...

fransa çevre vergileri Haberi

fransa çevre vergileri

Fransa’da Birinci Dünya Savaşı’nın sonunu getiren ateşkesi kutlamak için başkent Paris’te düzenlenen törenlerde Cumhurbaşkanı François Hollande yuhalandı.


Göstericiler, Chams-Elysee meydanındaki eylem sırasında, "Hollande sen bir diktatörsün", "İstifa et", "Yasanı istemiyoruz" şeklinde sloganlar attı.  


Polis, çevre vergisini protesto etmek için Hollande aleyhine gösteri yapanlardan yaklaşık 70 kişiyi gözaltına alarak sorguladı.


Göstericiler arasında, çevre vergisini protesto edenlere destek veren bir grup aşırı sağcı militanın da bulunduğu bildirildi. Sosyalist hükümet, ulaştırma sektöründen gelen yoğun baskı ve protestoların ardından, ağır vasıtalara getirmek istediği çevre vergisini ertelemek zorunda kalmıştı.


Hollande, son anketlere göre, ülke siyaset tarihinde göreve geldikten sonra  popülaritesi en hızlı düşen cumhurbaşkanı olarak...