25 / 05 / 2024

Fransa Nice en pahalı ev

Fransa Nice en pahalı ev

Fransa’nın Nice kenti yakınlarıdaki Saint-Jean-Cap-Ferrat yöresinde bulunan ve ‘dünyanın en pahalı malikânesi’ olarak anılan ev satışa sunuldu.

Fransa'da yükselen Avrupa'nın en büyük camisi için yardım kampanyası başlatıldı!

Fransa'nın Strazburg şehrinde 2018'de yapımına başlanan Eyüp Sultan Camisi'nin inşaatı için yardım kampanyası başlatıldı.

Koronavirüs Fransa’da inşaat sektörünü vurdu!

Fransa’da inşaat sektörü faaliyetleri 20 yılın en düşük seviyesine geriledi. Ülkede ilerleyen dönemde sektörde yaşanan iş kaybının istihdam kaybına yol açtığı kaydediliyor.

Airbnb emlak şirketi değil, Fransa'da ruhsata ihtiyacı yok!

AB'nin en yüksek yargı organı Avrupa Adalet Divanı, internet üzerinden konaklama hizmeti veren Airbnb'nin Fransa'da faaliyet gösterebilmesi için ruhsata ihtiyacı olmadığına karar verdi...

Fransa’da inşaat sektörü umudu!

Fransa’da inşaat sektöründe oluşan büyüme düşüş gösterse de şirket sayısı artış kaydetti. Fransa İstatistik Bürosu INSEE’nin raporuna göre inşaat sektörü ülkede en çok şirkete sahip 3. sektör olarak açıklandı.

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM kapılarını açtı!

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı olarak bilinen MIPIM, Fransa'nın Cannes kentinde "Geleceği Etkilemek" temasıyla başladı. MIPIM Fuarı, 15 Mart Cuma gününe kadar açık olacak.

200 bin Yahudi Fransa’dan İsrail’e taşınabilir!

İsrail Diaspora Bakanı Naftali Bennet, Fransa’da bulunan 200 bin Yahudinin en yakın zamanda İsrail’e taşınmaya hazır olduğunu açıkladı.

Şahan Gökbakar Fransa'dan villa aldı!

Yatırımını eve yapan Şahan Gökbakar şimdi de Fransa'dan ev aldı. Gökbakar, Nice ve Cannes arasında bulunan Juan-les-Pins’ten yazlık sahibi oldu.

Dünyanın en pahalı evini Prens Muhammed bin Selman almış!

Fransa'nın Paris şehrinde yer alan The Chateau Louis XIV isimli şatosunu  Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman satın almış. Prens Selman dünyanın en pahalı evi için 301 milyon dolar ödemiş. 

Milyonerler başka ülkeye taşındı!

Ülke değiştiren milyonerlerin sayısı giderek artıyor. Geçen yıl en fazla göçü Fransa verirken en yüksek artışı ise Türkiye gösterdi.

OASIS Designer Outlet’e Fransa’da büyük ilgi!

NUROL GYO’nun 2017 yılı ilkbaharında hizmete açacağı, Türkiye'nin ilk Designer Outlet'i OASIS, Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen, dünyanın en önemli perakende fuarı MAPIC 2016’da yabancı yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gördü..

İşte Avrupa'nın en pahalı evi!

Fransa'nın Cannes şehrinde bulunan, ünlü tasarımcı Pierre Cardin'e ait olan ev, Avrupa'nın en pahalı evleri sırlamasında ilk sırada yer alıyor.

Fransa Nice'de 1 milyar euroya satılık malikane!

Fransa’nın Nice kenti yakınlarıdaki Saint-Jean-Cap-Ferrat yöresinde bulunan ve ‘dünyanın en pahalı malikânesi’ olarak anılan ev satışa sunuldu.

İşte dünyanın en pahalı evi!

Fransa’nın Cannes şehrindeki Palais Bubble ya da diğer adıyla “Baloncu Sarayı”, şu an dünya üzerindeki en pahalı mülk. Baloncuk kümelerinden oluşan fütürist mimarisiyle bu ev, 455 milyon dolar değerinde.

Fransa Nice en pahalı ev Haberi

Fransa Nice en pahalı ev

Fransa’nın Nice kenti yakınlarıdaki Saint-Jean-Cap-Ferrat yöresinde bulunan ve ‘dünyanın en pahalı malikânesi’ olarak anılan ev satışa sunuldu.



Bir dönem eski Belçika Kralı İkinci Leopold’e ev sahipliği yapan evin 1 milyar euro’nun üzerinde bir fiyatla yeni alıcısını bulması bekleniyor. Malikânede 10 yatak odası ve olimpik bir yüzme havuzu...