03 / 05 / 2024

fransa tatili kampanyası

fransa tatili kampanyası

DAP Yapı, Kartal'daki projesi İstMarina'dan Rarnazan'da daire alan müşterilerine çekilişsiz, kurasız Monaco, Nice ve Cannes'da 4 gün 3 gece tam pansiyon konaklamalı Cote D'Azur tatili hediye ediyor.

Fransa'da yükselen Avrupa'nın en büyük camisi için yardım kampanyası başlatıldı!

Fransa'nın Strazburg şehrinde 2018'de yapımına başlanan Eyüp Sultan Camisi'nin inşaatı için yardım kampanyası başlatıldı.

Mar Yapı Dubai ve Bodrum tatili kazananları belli oldu!

Mar Yapı’nın Dubai ve Bodrum tatili ödüllü sinema kampanyasının kazananları, yapılan çekilişle belirlendi...

Adam Kule Sevgililer Günü kampanyası!

Adam Kule Sevgililer Günü kampanyası kapsamında 3 gece 4 gün Paris tatili hediye ediliyor. 27 katlı tek blok halinde yükselen proje 254 konut ve 88 home ofisten oluşuyor.

Evgör Mobilya'dan öğrencilere özel, indirimli yarıyıl kampanyası!

Evgör Mobilya, sömestr dönemine özel indirim kampanyası düzenliyor. Firma, tüm genç ve çocuk odası modellerinde yarıyıl tatili boyunca %20 indirim fırsatı sunuyor.

Sinpaş Aydos Country'de tatil kampanyası!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede toplam 900 adet daire yer alıyor. Sinpaş Aydos Country'de tatil kampanyası kapsamında 30 Eylül 2015 tarihine kadar Miami ve Bahamalar tatili kazanıyor.

DAP Yapı'dan ev alana Cote D'Azur'e tatili kampanyası!

DAP Yapı, Kartal'da hayata geçirdiği İstMarina projesinde ramazan ayı için yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında İstMarina'daki rezidans konutlardan satın alanlar Cote D'Azur'e seyahati kazanabiliyor.

DAP Yapı İstMarina'dan ev alana Fransa tatili!

DAP Yapı, Kartal'da hayata geçirdiği İstMarina projesinde ramazan ayı için yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, Fransa'nın Akdeniz kıyılarındaki dünyaca ünlü tatil bölgesi Cote D'Azur'e seyahat hediye ediliyor.

İstMarina'dan ev alana Fransa tatili!

DAP Yapı, Kartal'daki projesi İstMarina'dan Rarnazan'da daire alan müşterilerine çekilişsiz, kurasız Monaco, Nice ve Cannes'da 4 gün 3 gece tam pansiyon konaklamalı Cote D'Azur tatili hediye ediyor.

DAP Yapı'dan ev alana 4 gün Fransa tatili!

DAP Yapı, Kartal'daki projesi îstMarina'dan Rarnazan'da daire alan müşterilerine çekilişsiz, kurasız Monaco, Nice ve Cannes'da 4 gün 3 gece tam pansiyon konaklamalı tatil hediye ediyor.

İstMarina'dan daire alana Fransa tatili bedava!

DAP Yapı, uluslararası ödüllü projesi İstMarina'dan mayıs ayında daire alan müşterilerine çekilişsiz ve kurasız Monaco, Nice ve Cannes'da 4 gün 3 gece tam pansiyon konaklamalı Cote D'Azur tatili hediye edecek.

Dap Yapı Adam Kule Evleri fiyatları!

Toplam 350 adet home office daireden oluşan Dap Yapı Adam Kule Evleri fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2018 yılında gerçekleşeceği projede Avrupa tatili kampanyası devam ediyor.

Adam Kule tatil kampanyası!

Daire tiplerinin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede toplam 350 adet daire bulunuyor. Adam Kule tatil kampanyası kapsamında 15 ile 28 Mayıs arasında home office veya rezidans alana Avrupa tatili hediye ediliyor.

Adam Kule'de home office veya rezidans alana, Avrupa tatili hediye!

Daire alanları 46 metrekareden başlangıç gösterdiği proje de 27 kat şeklinde yükseliyor. Adam Kule' de home office veya rezidans alana, Avrupa tatili hediye kampanyası başladı.

fransa tatili kampanyası Haberi

fransa tatili kampanyası

DAP Yapı, Kartal'daki projesi İstMarina'dan Rarnazan'da daire alan müşterilerine çekilişsiz, kurasız Monaco, Nice ve Cannes'da 4 gün 3 gece tam pansiyon konaklamalı Cote D'Azur tatili hediye ediyor. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "İnsanlar yaz tatiline çıkmadan önce gayrimenkul alışverişini tamamlamak istiyor. îstMarina'da 1.463 ünitenin 1.260'ı alıcısıyla buluştu. Talebi dikkate alarak tatil kampanyasını uzattık."...