03 / 05 / 2024

Frescobaldi İtalyan Restoranı projeleri

Frescobaldi İtalyan Restoranı projeleri

Türkler İngilizler'e pizza yedirecek. Türk girişimciler yurt dışında restoran atağına kalktı. İstanbul Doors'un 4 eski patronu da ünlü İtalyan Frescobaldi ailesi ile Londra'da restoran açacak.

Dario Cecchini’nin Bodrum’da açacağı restoranına Türk mimar imzası!

İtalyan et uzmanı Dario Cecchini’nin Bodrum’a açacağı restoranı “Atelier di Carne”nin mimari tasarımı ve uygulaması, Zeynep Yılmaz’ın patronu olduğu Thanx Mimarlık tarafından yapılıyor.

Kanyon'daki İtalyan restoranın kira sorunu çözüldü!

Kanyon'da bulunan İtalyan restoranı Gina yüksek kira nedeniyle kapanmıştı. Kanyon'un patronu  Bülent Eczacıbaşı'nın devreye girmesiyle kira sorunu çözüldü.

Ünal Şirketler Grubu Koşuyolu'nda restoran açıyor!

Enerji, inşaat ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Ünal Şirketler Grubu İstanbul Kadıköy'deki Koşuyolu'nda İtalyan restoranı açıyor...

Carluccio's Bağdat Caddesi'ndeki restoranını kapattı!

Bağdat Caddesi aşırı yüksek kiralarıyla adından söz ettiriyor. Caddeden mağazalar bir bir ayrılmaya başladı. Caddeden son olarak kısa süre önce ünlü İtalyan restoran zinciri Carluccio's çıktı.

Şahan Gökbakar'ın eşi Selin Ortaçlı restoran açtı!

Şahan Gökbakar, geçtiğimiz aylarda Levent'te Burgerman isimli bir hamburgerci açmıştı. Bu kez de eşi Selin Ortaçlı, Etiler Mayadrom'da İtalyan restoranı açtı. Mekanın ismi; Hansel.

Doğuş, İtalyan restoranı Il Riccio’yu İstanbul’a taşıyor!

Doğuş grubu, İtalyan restoranı Il Riccio’yu İstanbul’a taşıyor. Ünlü restoran Ortaköy’de Zuma’nın yerine açılacak. Zuma’nın yeni mekânı İstinyePark’taki Borsa’nın yeri olacak

Bilgin Gökberk Çeşme'de restoran açtı!

Spor Yorumcusu ve yazarı Bilgin Gökberk, Çeşme'de restoran açtı. Alaçatı'nın merkezinde hizmete giren De.ly'de İtalyan lezzetleri sunan Gökberk, ''Artık buralı oldum'' dedi.

Ankara'da büyükelçilik gibi restoran: L’Antico Castello!

Filistin Caddesi’ndeki İtalyan restoranı L’Antico Castello, Ankara cemiyet ve diplomasi hayatının önde gelen isimlerinin katıldığı gece ile açıldı. Menüde, 18 çeşit el yapımı makarna bulunuyor!

Frescobaldi İtalyan Restoranı'nı İngiltere'de açıyor!

Türkler İngilizler'e pizza yedirecek. Türk girişimciler yurt dışında restoran atağına kalktı. İstanbul Doors'un 4 eski patronu da ünlü İtalyan Frescobaldi ailesi ile Londra'da restoran açacak.

Good Food Society, Londra'da restoran açacak!

Türk girişimciler yurtdışında restoran atağına kalktı. İstanbul Doors'un 4 eski patronu da ünlü İtalyan Frescobaldi ailesi ile Londra'da restoran açacak. Ortaklar daha sonra da 1'i Türk olmak üzere 3 restoranı daha devreye sokacak.

Trattoria Enzo, Acıbadem’de Akasya AVM’de açıldı!

Mikla ve Num Num’ların sahibi, şef Mehmet Gürs üç farklı markayla karşımıza çıkıyor: İtalyan restoranı Trattoria Enzo, hızlı yemek konseptli Terra Kitchen ve kahve ve atıştırmalıkların olacağı Kronotrop.

Jessica Biel çocuklar için restoran açacak!

İstanbu l'da mayısta konser verecek olan ABD 'li şarkıcı Justin Timberlake 'le evli olan oyuncu Jessica Biel, California Eyaleti'nin Santa Monica kentinde çocuk restoranı açacak.

Kıvanç Tatlıtuğ, Sarıyer Garipçe Köyü'nde butik otel ve restoran açacak!

Kıvanç Tatlıtuğ ' un Sarıyer'deki Garipçe Köyü ' nde aldığı araziyi Takvim buldu. Harabe görüntüsüyle dikkat çeken arsaya ünlü oyuncu, butik otel ve restoran açacak...

Frescobaldi İtalyan Restoranı projeleri Haberi

Frescobaldi İtalyan Restoranı projeleri

Doğuş Grubu tarafından yüzde 74.25 hissesi satın alınan İstanbul Doors'un eski patronları şimdi Londra'ya açılıyor.

Good Food Society isimli bir şirket kuran Levent, Bülent, Rıza Büyükuğur kardeşler ve Berk Ekşioğlu, eylülde Londra'nın Mayfair bölgesinde Frescobaldi adında bir İtalyan restoranı açacak. Ortaklar daha sonra da 1'i Türk olmak üzere 3 restoranı daha devreye sokacak. 


AİLEYLE İŞBİRLİĞİ 

Dört işadamı, İtalyan restoranı kendi adlarını taşıyan şarapları ve Laudemio adlı zeytinyağlarıyla ünlü Frescobaldi ailesiyle ortak açacak. Ancak diğer restoranlar 2015 yılı içerisinde kendi yatırımlarıyla faaliyete geçecek. Öte yandan Prens Charles ve Camilla'dan Hillary- Bill Clinton'a birçok tanınmış ismin Frescobaldi ailesine yazdığı teşekkür mektupları oldukça ünlü. Son olarak İngiltere Prensi William'ın Kate Middleton ile düğününde Frescobaldi ailesine ait şarap ve zeytinyağları kullanıldığı için aileye gönderdiği el yazısı...