17 / 05 / 2024

fsm eylemi

fsm eylemi

İstanbul' da bugün kamyon şoförlerinin Fatih Sultan Mehmet Köprüsü' nde gerçekleştirdiği Ömerli' deki hafriyat alanının 15 gün önce kapatılmasını protesto eylemi, trafiğin yavaşlamasına neden oldu...

Elite Life FSM'de yüzde 40 peşinatla! 18 ay sonra teslim!

Elite Life FSM projesinden yüzde 40 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Teslimleri 18 ay sonra yapılacak proje 2 blok olarak yükseliyor. 

Elite Life FSM'de lansman fırsatları başladı! Yeni proje!

Elite Life FSM projesinde toplam 96 adet konut yer alıyor. Lansmana özel fırsatların sunulduğu projenin teslimlerinin 18 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Fsm Group Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Fsm Group Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Baysal tarafından kuruldu.

Fsm Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Fsm Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nur Coşkun ve Sümeyra Coşkun ortaklığında kuruldu.

Fsm Kardeşler İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fsm Kardeşler İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Aymak ve Mücahit Aymak ortaklığında kuruldu.

Fsm Grup Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fsm Grup Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile  Faruk Kaya, Mehmet Ali Maraşlı ve Serdar Kaya kuruldu.

Üç Yıldız Fsm Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Yıldız Fsm Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Yakar tarafından kuruldu.

Fsm 1453 İnşaat Turizm Reklam Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fsm 1453 İnşaat Turizm Reklam Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Gürbüz tarafından kuruldu.

Kanarya Mahallesi sakinlerinden kentsel dönüşüm eylemi!

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinin Kanarya Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar kentsel dönüşüm eylemi gerçekleştirdi.

Galataport İstanbul işçi eylemi hakkında açıklama!

Galataport İstanbul tarafından, Galataport işçi eylemi ile ilgili açıklama yayınlandı. Açıklamada, "Konuyu alt yüklenici firma nezdinde takip ediyor, anlaşmazlığın çözümü için gerekli hassasiyeti gösteriyoruz" denildi...

FSM İhracat İthalat ve Sağlık Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

FSM İhracat İthalat ve Sağlık Yatırımları Limited Şirketi bugün Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldırım tarafından kuruldu.

İÜ Diş Hekimliği Fakültesi’nde çatlak bina eylemi beşinci gününde!

Deprem nedeniyle binası çatlayan İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde öğrenciler tarafından başlatılan binaya girmeme eylemi beşinci gününde de devam etti.

Fsm İstanbul Kimyevi Maddeler İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Fsm İstanbul Kimyevi Maddeler İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

fsm eylemi Haberi

fsm eylemi


İstanbul'da kamyon şöförlerinin Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü'nde gerçekleştirdiği protesto eylemi, trafiğin yavaşlamasına neden oldu. 


Büyükşehir Belediyesi'nin, Anadolu Yakası'nda bulunan Ömerli'deki hafriyat alanını 15 gün önce kapatmasına tepki gösteren kamyon şöförleri, protesto eylemi gerçekleştirdi. Eylemde yer alan çok sayıda hafriyat kamyonu ve TIR, TEM Otoyolu'ndan Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nü kullanarak Avrupa Yakası'na geçti. Trafikte oldukça düşük hızda seyreden kamyonlar, trafiğin yavaşlamasına yol açtı.


Kamyoncuların eylemi nedeniyle, FSM Köprüsü'nden Avrupa Yakası'ndaki Kozyatağı Kavşağı'na kadar yoğun trafik...