17 / 05 / 2024

FSM Köprüsü gişeleri eksik çalışacak

FSM Köprüsü gişeleri eksik çalışacak

Serbest Geçiş Ücret Toplama Sistemi test çalışmaları nedeniyle FSM Köprüsü'nde gişeler eksik çalışacak.FSM Köprüsü'nde 10 gişeden 4'ü 2 hafta kapalı olacak.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son tabliye montajı yapıldı!

Çanakkale'nin Lapseki ve Gelibolu ilçeleri arasında hayata geçirilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün son tabliye montajı bugün gerçekleştirildi. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son tabliye montajı için hazırlıklar tamam!

Çanakkale'nin Lapseki ve Gelibolu ilçeleri arasında inşa edilen "1915 Çanakkale Köprüsü"nde son tabliye montajı için hazırlıklar tamamlandı. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nün tabliye montajında sona yaklaşıldı!

Çanakkale'nin Lapseki ve Gelibolu ilçeleri arasında inşası süren, Boğaz'ın gerdanlığı olarak nitelendirilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nde 87 tabliyeden 67'sinin montajı bitirildi. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatında dikkat çeken gelişme!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Çanakkale'nin Lapseki ve Gelibolu ilçeleri arasında inşaatı süren 1915 Çanakkale Köprüsü'nde, 87 tabliyeden 29'unun montajının bitirildiğini açıkladı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar hızlandı!

Çanakkale'nin Lapseki ve Gelibolu ilçeleri arasında inşaatına devam edilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar hızlandı. 2023 metre ile dünyanın en uzun orta açıklıklı asma köprüsü unvanına sahip olacak köprünün turizmi canlandırması bekleniyor.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatında çalışmalar tam gaz!

Çanakkale'nin Lapseki ve Gelibolu ilçeleri arasında inşaatına devam edilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nde inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bağlantı yolları meclis gündeminde!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bağlantı yollarına ve köprü ve gişelerde uygulanan cezalara ilişkin soru önergesi hazırladı. Yalım sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Kamyon sürücüleri, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde eylem yaptı!

Yavuz Sultan Selim (YSS) Köprüsü nakit gişeleri nedeniyle oluşan kuyruğa isyan eden ağır vasıta sürücüleri, otoyolu trafiğe kapattı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde ücretli geçişler başladı!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü kullanan sürücüler bugün itibari ile ücretli geçiş yapmaya başladı. Saat 00.00’yi gösterdiği anlarda gişelerden çıkan sürücüler, OGS ve HGS’de yaşanan sorun nedeni ile ücretli geçiş için sıraya girdi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün gişeleri ASELSAN'dan!

Kuzey Marmara Otoyolu ve Avrupa’yı Anadolu’ya bağlayan 3. boğaz köprüsü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün ücret toplama sistemi ASELSAN tarafından tesis edildi.

Devlet Bahçeli Köprüsü 1.5 yılda tamamlanacak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, '' Devlet Bahçeli Köprüsü, 3 gidiş, 3 geliş olmak üzere 6 şeritli yol ve çift hatlı demiryolu ile Seyhan, Yüreğir ve Sarıçam ilçeleri arasında ulaşımı rahatlatacak. '' dedi.

ASELSAN, Körfez Geçişi Köprüsü'ne gişe alanlarından birini kurdu!

Türkiye'nin önde gelen savunma sanayisi şirketlerinden ASELSAN, körfez geçişi süresini 6 dakikaya indirecek İzmit Körfez Geçişi Köprüsü'ne Türkiye'nin en büyük gişe alanlarından birini kurdu.

Diyarbakır Şeytan Köprüsü misafirlerini bekliyor!

Batman’ın Sason ile Diyarbakır’ın Kulp ilçeleri arasında bulunan ve uzun yıllar vatandaşların ulaşımını sağlayan ’Şeytan Köprüsü’, ziyaretçilerini kendisine hayran bırakıyor. Ziyaretçiler, köprünün, turizme açılmasını istiyor.

FSM Köprüsü gişeleri eksik çalışacak Haberi

FSM Köprüsü gişeleri eksik çalışacak

Serbest Geçiş Ücret Toplama Sistemi test çalışmaları nedeniyle FSM Köprüsü'nde gişeler eksik çalışacak. Serbest Geçiş Ücret Toplama Sistemi test çalışmaları nedeniyle FSM Köprüsünde 25 Ocak 2015 Pazar saat 01.00den 08 Şubat 2015 Pazar günü saat 14.00 e kadar 9 gişeden 4ü geçişlere kapatılacak. Geçişler 5 gişeden...