18 / 05 / 2024

FT Construction Yapı nerede

FT Construction Yapı nerede

FT Construction Yapı Taahhüt Gıda ve Ticaret Limited Şirketi, Fadıl Tiril tarafından 200 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Kağıthane'de kuruldu.

Time Construction Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Time Construction Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de Telman Kassanov tarafından kuruldu.

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli yapıldı!

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli gerçekleştirildi. Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Pp Construction Mühendislik İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pp Construction Mühendislik İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile İlk Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Şanlıurfalı hayırseverlerin katkısıyla İdlib'de 90 ev yapılacak!

Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından başlatılan kampanyada toplanan yardımlarla, Suriye'nin İdlib şehrinde ihtiyaç sahipleri için 90 ev yapılacak.

Şanlıurfa İl Müftülüğü İdlib'e 90 konut inşa edecek!

Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından İdlip'e 90 konut inşa edilecek. Müftülükten yapılan açıklamaya göre; inşa edilecek konutlarının isminin  Şanlıurfa İbrahim Halilullah olacağı belirtildi. 

Edirne'deki yanan müftülük binası yeniden yapılacak!

Edirne Valisi Ekrem Canalp, 19 Ocak'ta çıkan yangında tamamen kullanılamaz hale gelen Edirne Müftülüğü binasının aslına uygun olarak yeniden yapılacağını açıkladı.

Ltc Construction Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  kuruldu!

Ltc Construction Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sıddık Yıldırım tarafından kuruldu.

Beylikdüzü'ndeki Mevlana Camii Müftülük binasının inşaatı tamamlanıyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık yapımı devam eden Mevlana Camii Müftülük, Kur'an Kursu ve Taziye Evi binasında incelemeler yaptı.

Construction Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Construction Yapı Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nerve Korkmaz tarafından kuruldu.

TOKİ Batman Hasankeyf Üniversite yapıları için ihale düzenliyor!

Batman Hasankeyf İlçesi, Üniversite Yapıları (1 Adet Lojman, 1 Adet Nizamiye, 1 Adet Sosyal Tesis ve 2 Adet Yurt), 1 Adet Halk Eğitim Merkezi, 1 Adet Müftülük,2 Adet İlköğretim Okulu ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Batman Hasankeyf Üniversite yapıları için ihale!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Üniversite Yapıları (1 Adet Lojman, 1 Adet Nizamiye, 1 Adet Sosyal Tesis ve 2 Adet Yurt), 1 Adet Halk Eğitim Merkezi, 1 Adet Müftülük,2 Adet İlköğretim Okulu ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Mart 2020 tarihinde yapılacak.

Kare Steel Global Construction Yapı Merkezi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kare Steel Global Construction Yapı Merkezi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Işık tarafından kuruldu.

Avcılar'da müftülüğe ait lojman mühürlendi!

İstanbul’da 26 Eylül'de yaşanan 5.8 büyüklüğündeki deprem sonrası Avcılar'da yapılan kontroller sonucu riskli bulunan müftülüğe ait 8 daireli lojman ile 45 yıllık 3 daireli bina mühürlendi...

FT Construction Yapı nerede Haberi

FT Construction Yapı nerede

FT Construction Yapı Taahhüt Gıda ve Ticaret Limited Şirketi, Fadıl Tiril tarafından 200 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Kağıthane'de kuruldu. 


FT Construction Yapı Taahhüt Gıda ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1) İnşaat a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını  yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar  almak bunlar üzerinde veya  başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj  ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve  kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...