05 / 05 / 2024

Fuad Tahirov

Fuad Tahirov

Natura Dış Cephe Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fuad Tahirov tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Mart'ta Esenyurt, Mehterçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Sertac Fuad Karaağaoğlu kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Genel Müdürü Sertac Fuad Karaağaoğlu kimdir? Sertac Fuad Karaağaoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Sertac Fuad Karaağaoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?   İşte Sertac Fuad Karaağaoğlu`nun hayatına dair merak edilenler.

Terfa Solar Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Terfa Solar Enerji Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Emir Vekil ve Fuad Bezmen ortaklığında kuruldu.

Kazımoğlu Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazımoğlu Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli İle Fuad Kazımov ve Parı Kazımova tarafından kuruldu.

Trust Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile F.Ahmed Ghaleb Al-Haıdarı, Hassan Fuad A. Al-Besbas ve Nurten Al Besbas ortaklığında kuruldu.

Biz World Gayrimenkul Danışmanlığı Teknoloji Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biz World Gayrimenkul Danışmanlığı Teknoloji Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermkaye bedeli ile Fuad Neymatov tarafından kuruldu...

AB'den Irak'a 72,5 milyon avroluk yeniden imar desteği!

Irak Maliye Bakanı Fuad Hüseyin ile AB Asya ve Orta Doğu Geliştirme ve Dayanışma Ofisi Direktörü Pierre Amilhat arasında AB'nin Irak'a yeniden imar için 72,5 milyon avro bağışta bulunmasını öngören anlaşma imzalandı.

Selya Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selya Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Vugar Tahirov tarafından kuruldu. 

Has Buıldıng İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Has Buıldıng İnşaat Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Fuad Fatullaev tarafından kuruldu. 

Metropolis Share İnşaat İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metropolis Share İnşaat İç Dış Ticaret Limited Şirketi M. Fuad Mohammad Alnajjar ve M. Ahmed Okasha Salman ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Era Seyahat Turizm İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Era Seyahat Turizm İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Fuad Malıkov Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Fatih, Emin Sinan Mahallesi, Evkaf Sokak'ta kuruldu.

Önkollar Avaji Yapı İnşaat Turizm Gayrimenkul Sosyal Hizmetler İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Önkollar Avaji Yapı İnşaat Turizm Gayrimenkul Sosyal Hizmetler İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Salih Önkol ve Fuad Assaf M Al Awajı ortaklığıyla 30 milyon TL sermaye ile 9 Mart'ta Kartal, Cevizli Mahallesi'nde kuruldu.

SSAF Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

SSAF Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Fuad Garayev Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Teymur Teymurov Yönetim Kurulu Üyeliğinde 50 bin TL sermaye ile 19 Ocak'ta Ataşehir, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.

Fuad Akhundov: Akkuyu Nükleer'de risk de dalga da olacak!

Türkiye’de kurulan ilk nükleer santral için ‘Bir siyasi partinin değil bir devletin projesi” diyen Akkuyu Nükleer Genel Müdürü Akhundov dalgalanmalar için, “Risk de dalga da illaki olacak” ifadesini kullandı.

Fuad Tahirov Haberi

Fuad Tahirov

Natura Dış Cephe Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fuad Tahirov tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart'ta kuruldu. 


Natura Dış Cephe Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı     binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...