04 / 05 / 2024

fuar alanları

fuar alanları

Gaziemir'de inşaatı hızla devam eden Fuar İzmir 'i gezen İzmir Ekonomik Kalkınma ve Koordinasyon Kurulu üyeleri, hayran kaldıkları projenin " İzmir'i uçuracağı " fikrinde buluştu.

Riskli kentsel dönüşüm alanları tespit edilmeli!

42. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da konuşan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, “Öncelikli en riskli kentsel dönüşüm alanları ve binaları hızlıca tespit edilmeli'' diye konuştu.

Erzurum İnşaat Fuarı kentte yeni iş alanları oluşturdu!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş.’nin işbirliğinde düzenlenen Doğu Anadolu Erzurum İnşaat, Gayrimenkul ve Kent Fuarları kentte yeni iş alanları oluşturdu.

İbrahim Gülle: İstanbul daha büyük fuar merkezini hak ediyor!

TİM Başkanı İsmail Gülle, Atatürk Havalimanındaki kapalı alanların uluslararası bir fuar merkezine dönüştürülmesi kararı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti. Gülle buradaki fuar işletilmesine TİM olarak talip olduklarını belirtti.

Avcılar Belediyesi Tahtakale'de fuar ve sergi alanı yaptırıyor!

Avcılar Belediyesi, Tahtakale Mahallesi'nde İrtifak/İntifa hakkı: Fuar ve sergi alanı, işyerleri inşası ile Fuar ve sergi alanı vb. alanların işletilmesi işi için ihale düzenliyor...

Avcılar Belediyesi fuar alanı irtifak karşılığı işletme ihalesi 25 Eylül'de!

Avcılar Belediye Başkanlığı tarafından fuar ve sergi alanı, işyerleri inşası ile Fuar ve sergi alanı stant vb. alanların işletilmesi işi ihale ediliyor..

İstanbul Park’ın yerine dev fuar merkezi planlanıyor!

İstanbul Ticaret Odası'nın gündeminde fuar alanları bulunuyor. Konu hakkındaki dava bitince Yeşilköy’deki fuar alanı büyütülecek. 

Loda Mobilya, CNR İMOB Fuarı'nda!

Modern ve yalın tasarımlarıyla yaşam alanlarını daha keyifli hale getiren Loda Mobilya, Türkiye’nin yabancı vizyona ve uluslararası rekorlara sahip tek fuar kuruluşu olan CNREXPO’nun düzenlediği CNRİMOB fuarına katılıyor.

Folkart gelişmiş teknolojilerle yeni yaşam alanları kuruyor!

Folkart Yapı Kurumsal Gelişim Ve Müşteri Hizmetleri Müdürü Emre Reçber, "Folkart olarak, geleneksel kalıplardan farklı, gelişmiş teknolojilerle donanmış yeni yaşam alanları kuruyoruz. Fuar için belirlediğimiz slogan gibi, İzmir için gelecek diyoruz” dedi.

Hafele ilham veren konseptiyle Yapı Fuarı’nda!

İnovatif ürünleriyle, alanında değişim ve dönüşümün öncüsü olan Häfele, mekan kavramını ve yaşam alanlarının tanımını değiştiren ürünleriyle Yapı Fuarı’nda yerini alıyor.

Yapı-Endüstri Merkezi, ACE of M.I.C.E Fuarı’na katılacak!

İstanbul’un merkezinde, 5 kişiden 800 kişiye kadar olan kapasitesi, esnek kullanım alanları ve mekân çözümleriyle fark yaratan Yapı-Endüstri Merkezi (YEM), 16-18 Mart 2016 tarihlerinde düzenlenecek ACE of M.I.C.E Fuarı’nda yerini alıyor.

Ersa Mobiya'nın en yeni ürünleri CNR IMOB Fuarı'nda görücüye çıktı!

Ulusal ve uluslararası düzeyde çok sayıda kurumsal ofis, otel ve kamusal alanları, tasarım mobilyalarla buluşturan ERSA Mobilya, yeni ürünlerini, showroom konseptini ve logosunu CNR IMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'nda görücüye çıkardı.

Dünya Ticaret Merkezi Yeni Fuar projesinin ilk görselleri!

İstanbul Yeşilköy'de yer alan Dünya Ticaret Merkezi yıkılıp, yeniden yapılacak. Dünya Ticaret Merkezi Yeni Kongre, Fuar ve 480 odalı Otel alanlarından oluşacak. Proje 3 etaptan oluşuyor. İşte detaylar...

İDTM fuar alanı 700 bin metrekare olacak!

Başkan Çağlar İDTM ile ilgili "Şu an orada 110 bin metrekare bir alanda fuar yapmaya çalışıyoruz fakat alanlarımız eskidi. Toplam 700 bin metrekare inşaat yapacağız, bunun 210 bin metrekaresi fuar alanı. " dedi.

fuar alanları Haberi

fuar alanları

"HAYAL ETTİĞİMİZDEN DAHA İLERDEYİZ" 

Kentin kanaat önderlerinden ulaşan İzmir Ekonomik Kalkınma ve Koordinasyon Kurulu Kurulu üyeleri, İzmir fuarcılığına yeni bir boyut kazandıracak Gaziemir'deki Fuar İzmir şantiye alanını ziyaret etti. 337 bin metrekarelik alanda inşaat) devam eden yeni Fuar kompleksini İzmir Büyük şehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile birlikte gezen kurul üyelerine, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökçe tarafından brifing de verildi Fuar İzmir'in 25 Mart 2015 tarihinde düzenlenecek MARBLE - 21 Uluslararası Doğal taş ve Teknolojileri Fuarı'na yetiştirebilmek için çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirleri Başkan Kocaoğlu. Büyük şehir Belediyesi'nın üz kaynaklarıyla hayata geçirdiği Fuar İzmir'de ilk etapta 50 fuar düzenleneceği, bu sayının artması ivin her kesimden görüş ve önen aldıklarını söyledi. Başkan Azız Kocaoğlu. k'İznıir'e, bölgemize, ülkemize ve yakın...