16 / 05 / 2024

fuar desteği artacak mı

fuar desteği artacak mı

Şirketlere, fuar başına 15 bin dolara kadar verilen destek, her yıl sektörlerin seçeceği bir fuar için 50 bin dolara kadar çıkarılacak. Ayrıca 20 puanlık ilave destek sağlanan 15 hedef ülkeye, 2014 yılı için Singapur çıkarılarak Tayland eklenecek.

İstanbullulara müjde: Kira desteği artacak, rezerv alanlarda daire verilecek!

İstanbul'da olası deprem için düğmeye basıldı. Bu kapsamda kentte kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Deprem riski taşıyan semtlerin rezerv alanlara taşınması planlanıyor. Geride kalan semtlerdeki evler ise yıkılacak. Ayrıca kira desteği de yükseltilecek.

Evde bakım desteği alan engelli ve yaşlı yakınlarına son dakika müjdesi geldi! Hem maaş artacak, hem sigorta yapılacak!

Evde bakım desteği alan engelli ve yaşlı yakınlarına son dakika müjdesi geldi... Hem maaş artacak, hem sigorta yapılacak...

BES’te devlet desteği artacak evlenen nakit çekebilecek!

Gelecek yıl bireysel emeklilik sisteminde (BES) önemli değişiklikler olacak. BES’te devlet desteği artacak evlenen nakit çekebilecek...

Alt gelir grubuna barınma desteği artacak!

Güçlü sosyal devlet vizyonu ile dar gelirli aileleri korumaya yönelik sosyal hizmetler için harekete geçildi. Alt gelir grubuna barınma desteği artarak, sosyal hizmet merkezi 320'ye çıkacak.

Yeni torba tasarıyla konut desteği artacak!

İstihdamı, yatırımı ve üretimi destekleyecek olan yeni torba tasarıyla konut desteği artacak.

Devlet konut kredisi desteği 2015!

7 Nisan 2015 tarihinde yürürlüğe giren Bazı kanun ve kanun hükmünde kararnamelerde değişiklik yapılmasına dair kanun ile devlet konut kredisi desteği yapacak. İşte devlet konut kredisi desteği 2015 şartları..

Ağaoğlu'nun yüzde 35 faiz desteği kampanyası sona erdi!

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği hemen teslim dairelerde yüzde 35 oranında faiz desteği kampanyası sona erdi. Kampanya Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerliydi.

Ağaoğlu kampanyasında hemen teslim 200 dairede yüzde 35 faiz desteği!

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği kampanya kapsamında yüzde 35 oranında faiz desteği sağlanıyor. Faiz desteği kampanyası Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli sayılıyor.

Ağaoğlu kampanyasında hemen teslim dairelerde yüzde 35 faiz desteği!

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği kampanya kapsamında yüzde 35 oranında faiz desteği sağlanıyor. Kampanya Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli sayılıyor.

Kentsel dönüşümde kredi desteği nasıl alınacak?

Kentsel dönüşümde konut edinme kredisine 400, iş yeri edinme kredisine 300 baz puanlık faiz desteği verilecek. Doğal afet sonucu ev ya da iş yeri hasar gören ya da yıkılan vatandaş, kullandığı kredi için de faiz desteğinden yararlanabilecek.

Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyasında yüzde 1 peşinat imkanı!

Ağaoğlu İnşaat'ın faiz desteği kampanyası devam ediyor. My Towerland, Andromeda Gold ve My Home Maslak projelerinde geçerli olan kampanyada yüzde 1 peşinat imkanı bulunuyor.

Pega Kartal Ege Yapı'da 4 bin 125 TL finansman desteği!

40 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Ege Yapı Pega Kartal projesinde aylık 4.125-TL’ye varan finansman desteği sağlanıyor. Projede faiz desteği ile 380 bin TL'lik daire 247 bin TL'den satılıyor.

Ağaoğlu faiz desteği kampanyasında hemen teslim daireler! Yüzde 1 peşinatla!

Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyası Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projelerinde devam ediyor. 13 Şubat'ta başlayan kampanyada yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunuyor.

fuar desteği artacak mı Haberi

fuar desteği artacak mı


Ekonomi Bakanlığı, 15 bin dolar olan fuar desteğini, her yıl sektörlerin seçeceği bir ‘prestijli fuar’ için 50 bin dolara çıkaracak


 Ekonomi Bakanlığı, ‘prestijli fuar desteği’ uygulamasına başlıyor. Şirketlere, fuar başına 15 bin dolara kadar verilen destek, her yıl sektörlerin seçeceği bir fuar için 50 bin dolara kadar çıkarılacak. Ayrıca 20 puanlık ilave destek sağlanan 15 hedef ülkeye, 2014 yılı için Singapur çıkarılarak Tayland eklenecek.


Anadolu Aslanları İşadamları Derneği’nin (ASKON) düzenlediği ‘İhracata Yönelik Destek Mekanizmaları’ toplantısında konuşan Ekonomi Bakanlığı Fuar İzinleri ve Destekleri Daire Başkanı Ahmet Şevket Yurt, hiç ihracat yapmamış bir KOBİ’yi elinden tutup dışarıya açacak sonrasında küresel firmaya dönüştürecek 14 başlıkta destek verdiklerini söyledi. Desteklerin fuar başına en fazla 15 bin dolar olmasına karşın yılda 100 organizasyona katılan bir firmaya...