15 / 05 / 2024

fuar desteği arttı mı

fuar desteği arttı mı

Şirketlere, fuar başına 15 bin dolara kadar verilen destek, her yıl sektörlerin seçeceği bir fuar için 50 bin dolara kadar çıkarılacak. Ayrıca 20 puanlık ilave destek sağlanan 15 hedef ülkeye, 2014 yılı için Singapur çıkarılarak Tayland eklenecek.

Doğalgaz destek ödemesi arttı mı? Aylık doğalgaz desteği ne kadar oldu? Güncel doğalgaz destek ödemesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ücretsiz doğalgaz destek miktarının arttığını açıkladı. Yıllık artışın arttığını duyuran Erdoğan'ın açıklamasının ardından vatandaşlar doğalgaz destek ödemesini araştırmaya başladı. Peki Aylık doğalgaz desteği ne kadar?

Çiftçiler müjde: Hayvansal üretim için kredi desteği geliyor! Kırsal kalkınma projeleri için harekete geçildi!

Tarım ve Orman Bakanlığı, kırsal kalkınma için yeni projeler hazırlığına başladı. Bu kapsamda hayvansal üretim için kredi desteği arttırılacak. 

Depremden sonra talepler çığ gibi arttı! İsteyen hibe desteği bile alabilir! İşte detaylar!

Kahramanmaraş’ta yaşanan depremin ardından prefabrik evlere talep artıyor. Prefabrik evlerin fiyatı yapılışı itibariyle değişiklik gösteriyor. Prefabrik ev yaptırmak isteyenler devletten hibe desteği alabilirsiniz. İşte detaylar!

Engellilere verilen bireysel eğitim desteği yüzde 100 arttı! İşte yeni rakamlar

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın konuyla ilgili, 2023 Yılı Özel Eğitime İhtiyaç Duyan Bireylere Verilecek Eğitim Desteği Tutarlarına İlişkin Tebliği, Resmi Gazete'de yayımlanarak 1 Ocak 2023'ten itibaren geçerli olacak şekilde yürürlüğe girdiği bildirildi.

Anaokulu desteği ne zaman yatacak? Anaokulu yardımı için nereye başvurulur?

Anaokulu desteğine dair araştırmaların sayısı arttı. Anaokulu desteği ne zaman yatacak? Anaokulu yardımı için nereye başvurulur? sorular yanıtlarını arıyor. İşte detaylar

Çiftçilere müjde! Mazot ve gübre desteği 3 kat arttı! 

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, gübre ve mazot desteğiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Mazot desteği 3 kat arttı. İşte ayrıntılar ve Bakan Kirişci'nin o açıklamaları...

Bakan Kirişci'den müjde! Mazot ve gübre desteği yüzde 188 arttı! 

Bakan Kirişci'den müjde! Mazot ve gübre desteği yüzde 188 arttı!  Vahit Kirişci, hububat desteğine ilişkin açıklamalarında; Mazotta 22 TL olan desteğin 75 TL, gübrede 20 TL olan desteğin ise 46 TL'ye yükseldiğini belirtti.

Engelli bireysel eğitim desteğine zam geldi! 2022 engelli eğitim desteği ne kadar oldu?

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından hazırlanan 2022 Yılı Özel Eğitime İhtiyaç Duyan Bireylere verilecek destek fiyatları arttı. Peki 2022 engelli eğitim desteği ne kadar oldu? İşte detaylar...

65 yaş aylığı, evde bakım desteği, engelli aylığı Temmuz zammıyla kaç lira olacak? Kim kaç lira maaş alacak?

65 yaş aylığı, evde bakım desteği, engelli aylığı için de Temmuz bekleyişi arttı. Devlet tarafından sağlanan sosyal yardımlara zam gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Peki 65 yaş aylığı, evde bakım desteği, engelli aylığına Temmuz zammı gelecek mi? İşte merak edilenler...

Yeşil otellere 138 milyon TL enerji indirimi desteği!

Çevreye duyarlılığını arttırmak için çeşitli faaliyetler gerçekleştiren Bakanlık, 2 bin 475 turizm işletmesine, 138 milyon lira enerji indirimi desteği sağladı.

Afet riskli bina sahiplerine faiz desteği limiti arttı!

Söz konusu alanların dönüştürülmesi kapsamında kullandırılan kredilerde, faiz desteği sağlanacak kredi anapara tutarının üst limiti 125 bin liraya yükseltildi.

Ağaoğlu İnşaat kampanyasında yüzde 35 faiz desteği! Yüzde 1 peşinatla!

Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyasına 13 Şubat'ta başlanıldı. Faiz desteği kampanyası Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projelerinde geçerli.

Ağaoğlu İnşaat kampanyasında yüzde 1 peşinatla! Yüzde 35 faiz desteği!

Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri faiz desteği kampanyasına devam eden Ağaoğlu İnşaat kampanya dahilinde yüzde 35 faiz desteği sağlarken yüzde 1 peşinatlı ödeme seçenekleri sunuyor.

fuar desteği arttı mı Haberi

fuar desteği arttı mı


Ekonomi Bakanlığı, 15 bin dolar olan fuar desteğini, her yıl sektörlerin seçeceği bir ‘prestijli fuar’ için 50 bin dolara çıkaracak


 Ekonomi Bakanlığı, ‘prestijli fuar desteği’ uygulamasına başlıyor. Şirketlere, fuar başına 15 bin dolara kadar verilen destek, her yıl sektörlerin seçeceği bir fuar için 50 bin dolara kadar çıkarılacak. Ayrıca 20 puanlık ilave destek sağlanan 15 hedef ülkeye, 2014 yılı için Singapur çıkarılarak Tayland eklenecek.


Anadolu Aslanları İşadamları Derneği’nin (ASKON) düzenlediği ‘İhracata Yönelik Destek Mekanizmaları’ toplantısında konuşan Ekonomi Bakanlığı Fuar İzinleri ve Destekleri Daire Başkanı Ahmet Şevket Yurt, hiç ihracat yapmamış bir KOBİ’yi elinden tutup dışarıya açacak sonrasında küresel firmaya dönüştürecek 14 başlıkta destek verdiklerini söyledi. Desteklerin fuar başına en fazla 15 bin dolar olmasına karşın yılda 100 organizasyona katılan bir firmaya...