17 / 05 / 2024

fuar evlendirme dairesi açık mı

fuar evlendirme dairesi açık mı

İzmirlilerin anılarında özel bir yere sahip olan Kültürpark Fuar Evlendirme Dairesi baştan aşağı yenileniyor. İzmir’in en çok tercih edilen nikah salonlarının başında gelen Fuar Nikah Salonu tadilat çalışmaları bittiğinde yepyeni bir görünüme kavuşacak.

Bakırköy Belediyesi 27 milyon TL'ye kültür merkezi inşa ettirecek! İşte ihale detayları...

İstanbul İli Bakırköy Belediye Başkanlığı kültür merkezi ve evlendirme dairesi inşa ettirecek. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bakırköy'de 17 milyon TL'ye kültür merkezi ve evlendirme dairesi yaptırılacak!

Bakırköy Belediye Başkanlığı, Bakırköy Osmaniye Mahallesi'nde kültür merkezi ve evlendirme dairesi yaptırıp, 29 yıllığına intifa hakkı bedeli ödemek suretiyle yapım ve işletilmesi işini ihale edecek. İşin muhammen yapım bedeli 17 milyon 24 bin 192 TL olarak belirlendi.

Abdül Batur'dan İzmir Konak için acil kentsel dönüşüm çağrısı!

Konak Belediye Meclisi, 2020 yılının son toplantısını Kültürpark Fuar Evlendirme Dairesi Salonunda gerçekleştirdi. Gültepe planlarına gelen itirazların gündeme getirildiği toplantıda, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, kararlılık vurgusu yaptı. 

Kadıköy Belediyesi Zübeyde Hanım kokteyl salonları 5 yıllığına kiraya verilecek!   

Kadıköy Belediye Başkanlığı, Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi Zübeyde Hanım Kokteyl Salonları ve Açık Teras Servis İşini kiraya verecek. 

Kadıköy Belediyesi Zübeyde Hanım kokteyl salonları kiraya verilecek!    

Kadıköy Belediye Başkanlığı, Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi Zübeyde Hanım Kokteyl Salonları ve Açık Teras Servis İşini kiraya verecek. 

Bakırköy Belediyesi kültür merkezi yaptırıyor!

Bakırköy Belediyesi Osmaniye'de kültür merkezi ve evlendirme dairesi inşa ettirecek. İntifa hakkı tesis edilmek suretiyle yapım ve işletme ihalesi 12 Şubat'ta... 

Bakırköy Belediyesi Osmaniye'de kültür merkezi yaptırıyor!

Bakırköy Belediyesi Osmaniye'de kültür merkezi ve evlendirme dairesi yaptırıyor. İntifa hakkı tesis edilmek suretiyle yapım ve işletme ihalesi 11 Aralık'ta...

Bakırköy Kültür Merkezi ve Evlendirme Dairesi ihalesi 15 Kasım'da!

Bakırköy Belediyesi tarafından Kültür Merkezi ve Evlendirme Dairesi için yapılacak intifa hakkı tesis edilmek suretiyle yapım ve işletilmesi ihalesi 15 Kasım'da...

Fatih Evlendirme Dairesi’nin yerine park geliyor!

Fatih Evlendirme Dairesi, yerine park ve meydan yapılmak üzere yıkıldı. İBB kulislerinde, parka 15 Temmuz Şehitleri bir heykel de dikileceği konuşuluyor.

İlkin Kilerci evlendi!

Piyalepaşa Gayrimenkul Pazarlama İletişim Müdürü İlkin Kilerci, Burçin Gönülcan ile bugün Kadıköy Evlendirme Dairesi'nde kıyılan nikah töreniyle evlendi.

İlkin Kilerci bugün evleniyor!

Piyalepaşa Gayrimenkul Pazarlama İletişim Müdürü İlkin Kilerci, Burçin Gönülcan ile dünya evine giriyor. Çiftin nikah töreni bugün Kadıköy Evlendirme Dairesi'nde gerçekleştirilecek.

Kadıköy Belediyesi Zübeyde Hanım kokteyl salonları kiraya verilecek!

Kadıköy Belediye Başkanlığı, Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi Zübeyde Hanım Kokteyl Salonları ve Açık Teras Servis İşini kiraya çıkarıyor. İhalesi 22 Eylül 2016 tarihinde gerçekleştirilecek tesilerin aylık bedeli 70 bin TL olarak belirlendi.

Kadıköy Belediye binası kaçak mı?

CHP’nin gözde belediyeleri arasında yer alan Kadıköy Belediyesi, “kaçak yapı” skandalı ile sarsıldı. Başkan Aykurt Nuhoğlu’nun da makamının yer aldığı Kadıköy Belediyesi Hizmet Binası ile Kadıköy Evlendirme Dairesi’nin “kaçak” olduğu ortaya çıktı

fuar evlendirme dairesi açık mı Haberi

fuar evlendirme dairesi açık mı


İzmirlilerin anılarında özel bir yere sahip olan Kültürpark Fuar Evlendirme Dairesi baştan aşağı yenileniyor.  İzmir’in en çok tercih edilen nikah salonlarının başında gelen Fuar Nikah Salonu tadilat çalışmaları bittiğinde yepyeni bir görünüme kavuşacak.


Konak Belediyesi’nce başlatılan tadilat çalışmaları kapsamında Kültüprak Fuar Evlendirme Dairesi’nin çatısından yer döşemesine, koltuklarından gelin odasına kadar her yeri itinalı bir şekilde elden geçiriliyor. Bugüne kadar yüz binlerce evlilik törenine ev sahipliği yapan nikah salonunun sahnesi göz seviyesine daha uygun hale gelecek şekilde alçaltıldı ve daha estetik bir görünüm sağlandı. Bina iç ve dış cehpe boyası yapılarak yepyeni bir görünüme kavuşturulan salonun pencereleri de değiştirildi. Görsellik ön planda tutularak pencere önlerine de rengarenk çiçekler dikildi.

ENGELLİ ERİŞEBİLİRLİĞİ SAĞLANDI

Yıllardır çiftlerin en mutlu anına tanıklık eden nikah salonunun gelin odası...