27 / 04 / 2024

Fuar İzmir nerede

Fuar İzmir nerede

Başak Yasemin Arel, açıldığı günden beri tartışma konusu olan Fuar İzmir için, “Buraya harcanan 900 milyon lirayla İzmir’in ulaşım, alt yapı ve geri dönüşüm gibi sorunları çözülürdü” diye konuştu

Yabancı turizm yöneticilerinden Fuar İzmir'e tam not!

Fuar İzmir’i ziyaret eden yabancı turizm yöneticileri, “Fuar İzmir’i” gezdi. İZFAŞ Genel Müdür Yardımcısı Onur Fatih Gökçedağ’ın eşlik ettiği konuk turizmciler, Gaziemir’deki dev fuar kompleksine “tam not” verdi.

Fuar İzmir fay hattı üzerine mi inşa edildi?

İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Çağlar Haspolat Çağlar Haspolat’in “Fuar İzmir fay hattı ve dere üzerine mi inşa edildi” sorusunu Başkan Kocaoğlu, “Etütlerde fay hattına rastlanmadı. Küçük dere yatağı vardı, baş tarafa alındı” dedi.

Aziz Kocaoğlu'ndan Fuar İzmir açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Fuar İzmir’i eleştiren Binali Yıldırım’a sert çıktı, Kocaoğlu “İzmir fuarcılığı büyütmek ve İzmir’i kalkındırmak üzere dev eser yaptık. Bunu eleştirmek, nasıl bir duygudur, düşüncedir" dedi

Mermerciler 21. yaş galasında bir araya geldi!

Fuar İzmir’in ilk konukları olan doğaltaş sektörünün temsilcileri, 21. yaş galasında bir araya geldi. Gecenin ev sahibi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Başarmak için yola çıktık ve bunu da Fuar İzmir’le taçlandırdık” diye konuştu.

Fuar İzmir'e tam not!

Fuar İzmir’i ‘ihtişamlı’, ‘gurur verici’, ‘çok büyük’ ve ‘rahat gezilebilir’ olarak tanımlayan katılımcılar, böyle bir yatırıma imza attığı için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na teşekkür etti...

Türkiye'nin en büyük fuar merkezi Fuar İzmir açıldı!

Türkiye belediyecilik tarihinin en büyük yatırımlarından biri olan Fuar İzmir, adına yakışan bir törenle hizmete açıldı. Aziz Kocaoğlu Fuar İzmir'in, A'dan Z'ye her şeyiyle İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldığını belirtti.

Fuar İzmir 400 milyon TL'ye mal oldu!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Fuar İzmir’in, A’dan Z’ye her şeyiyle İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldığını hatırlatarak, “337 bin metrekarelik arazisini parsel parsel satın aldık. Bu başarı tüm İzmirlilerindir” dedi

Fuar İzmir'de 1.298 adet stant kuruldu!

Türkiye’nin en büyük fuar merkezlerinden “Fuar İzmir”, ihtisas fuarı MARBLE - Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’yla birlikte kapılarını açtı. Fuar için 1298 adet stant kuruldu.

Türkiye'nin en büyük fuar kompleksi Fuar İzmir açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı: "Fuar İzmir, Türkiye’nin en büyük ve en nitelikli fuar kompleksidir" dedi. Vali Yardımcısı Hasan Hüseyin Can: "Fuarlar, ülkeler arası ilişkilerin gelişmesinde büyük öneme sahiptir" şeklinde konuştu.

Fuar İzmir açıldı!

400 milyon liralık yatırım ile tamamlanan Fuar İzmir’in finansmanı İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından üstlendi. Fuar İzmir kompleksi için 34 bin ton demir kullanıldı. Bu rakam, Eyfel Kulesi için kullanılan demirin 5 katı seviyesinde.

Fuar İzmir ne zaman açılıyor?

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, hem Fuar İzmir’in, hem MARBLE 2015’in tanıtımını yapmak amacıyla bir basın toplantısı düzenledi..

Marble Fuarı 150 milyon dolar katkı sağlayacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan Fuar İzmir, 25 Mart ’taki dev buluşma için gün sayıyor. Fuarda Emre Aydın konseri de yer alacak.

Fuar İzmir'de 5 Eyfel Kulesi yapılacak kadar demir kullanıldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 25 Mart'ta açılacak Fuar İzmir'in tanıtım toplantısında, Türkiye’nin en büyük ve en nitelikli fuar kompleksini özkaynaklarıyla hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Fuar İzmir'in inşaatının yüzde 85'i bitti!

Gaziemir’deki Fuar İzmir inşaatının yüzde 85 tamamlandı; enerji hattı deplasesi de gerçekleştirildi. Aziz Kocaoğlu, kent fuarcılığını 5 kat büyütecek projeyi bitirme noktasına geldikleri için bahtiyar olduklarını söyledi.

OYAK İzmir nerede?

OYAK İzmir nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte OYAK İzmir nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

İstinye Park İzmir nerede? 

İstinye Park İzmir nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki İstinye Park İzmir nerede? İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? İşte İstinye Park İzmir nerede sorusunun yanıtı ve ulaşım bilgisi...

Konak Fors İzmir nerede?

Konak Fors İzmir nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Konak Fors İzmir nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Fors İzmir nerede?

Fors İzmir nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Fors İzmir nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

İzmir Gaziemir Aktepe-Emrez dönüşüm projesi tanıtıldı!

İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Gaziemir Aktepe-Emrez’de yerinde dönüşümün uygulanacağı kentsel dönüşüm projesi, Fuar İzmir D Holü’nde gerçekleştirilen görkemli bir törenle tanıtıldı.

Allsancak İzmir nerede?

Ön taleplerin toplanmaya başladığı Allsancak projesinde 1104 adet bağımsız bölüm bulunuyor. Peki Allsancak İzmir nerede?

Teknik Yapı Evora İzmir nerede?

Evora İzmir projesi Teknik Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Teknik Yapı Evora İzmir nerede inşa ediliyor?

Ataşehir Modern İzmir nerede?

Gergül İnşaat imzası ile hayata geçirilen Ataşehir Modern İzmir projesinde satışlar 3 Kasım'da başlıyor. Peki çevreyoluna 1 dakika uzaklıkta inşa edilen Ataşehir Modern İzmir nerede?

Alsancak Evora İzmir nerede?

Evora İzmir projesi Teknik Yapı ve Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından İzmir'de hayata geçiriliyor. Peki Alsancak Evora İzmir nerede?

İzmir Emlak Fuarı kapılarını açıyor!

Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, konut sahibi olmak isteyenlere önemli fırsatlar sunacak. Fuarın resmi açılış töreni bugün, saat 14:00'te Fuar İzmir'de yapılacak. 

Evora İzmir nerede, ulaşım bilgisi!

Evora İzmir nerede ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 1.049 konut bulunuyor.

Evora İzmir nerede?

Evora İzmir projesi Teknik Yapı ile Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçiriliyor. Ön talep toplanan Evora İzmir nerede?

İzmir Emlak Fuarı 27 Eylül'de başlayacak!

İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 27-30 Eylül 2018 tarihleri arasında Fuar İzmir'de gerçekleştirilecek.

Fuar İzmir nerede Haberi

Fuar İzmir nerede

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kentte alt yapı eksiklikleri, geri dönüşüm sorunu ve ulaşım gibi yıllardır çözüm bekleyen sorunlar dururken, 900 milyon liralık bütçeyi "Fuar İzmir" projesine harcamasına Ekinoks İzmir Çevre ve Kültür Derneği Başkanı Başak Yasemin Arel tepki gösterdi. Arel, 1937 yılından beri hizmet veren İzmir Enternasyonel Fuar alanının bugüne kadar uluslararası anlamda sadece "Marbel" fuarına ev sahipliği yaptığını, mevcut yapısıyla kültürpark alanının fuar ihtiyacını rahatlıkla karşıladığını savundu. 


"O paraya metro biterdi" 


Fuar İzmir projesine ayrılan bütçeyle, İzmir'in yıllardır kanayan yarası olan ulaşım, alt yapı ve geri dönüşüm sorunlarının çözüme kavuşacağını belirten Arel, "900 milyon lira ile Narlıdere- Üçyol (Fahrettin Altay), BucaÜçyol, Garaj-Halkapınar ve Evka3- Bornova-Manavkuyu-Halkapınar metro hattı kolaylıkla bitirilebilirdi. Böylece bu 4 hattın belediye otobüsleri de trafikten çekilirdi. Bu semtlerde yaşayan...