21 / 05 / 2024

Fuar kompleksi Fuar İzmir nerede

Fuar kompleksi Fuar İzmir nerede

Türkiye’nin en büyük fuar kompleksi ‘Fuar İzmir’, 25 Mart’ta Türkiye’nin en büyük fuar organizasyonlarından olan Marble - Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’yla birlikte kapılarını açacak.

Türk Firması Summa Senegal'de fuar merkezi açtı!

Türk Firması Summa İnşaat Senegal'in başkenti Dakar'ın Diamniadio bölgesinde yaptığı Kongre Merkezi, havalimanı, otel ve spor kompleksi gibi önemli yapıların arasına bir yenisini daha ekleyerek Fuar Merkezini hizmete açtı. 

10. Asansör Fuarı İzmir'de kapılarını açtı!

Türkiye'nin en büyük fuar kompleksi 10. Asansör Fuarı İzmir'de 10 Nisan 2016 tarihine kadar sürecek sektörün dev buluşmasında son teknoloji ürünler vizyonda olacak.

MODEKO ilk kez Fuar İzmir'de!

Efor Fuarcılık 27. İzmir Mobilya Fuarı'nı (MODEKO) ilk kez Türkiye'nin en büyük fuar kompleksi Fuar İzmir'de düzenleyecek. Fuara katılım geçen yıla göre yüzde yüz arttı.

Türkiye'nin en büyük fuar kompleksi Fuar İzmir açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı: "Fuar İzmir, Türkiye’nin en büyük ve en nitelikli fuar kompleksidir" dedi. Vali Yardımcısı Hasan Hüseyin Can: "Fuarlar, ülkeler arası ilişkilerin gelişmesinde büyük öneme sahiptir" şeklinde konuştu.

Fuar İzmir açıldı!

400 milyon liralık yatırım ile tamamlanan Fuar İzmir’in finansmanı İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından üstlendi. Fuar İzmir kompleksi için 34 bin ton demir kullanıldı. Bu rakam, Eyfel Kulesi için kullanılan demirin 5 katı seviyesinde.

Fuar İzmir yarın açılıyor!

Yapımında kullanılan 34 bin ton demir ile 5 Eyfel Kulesi’ni karşılayan Türkiye’nin en büyük fuar kompleksi Fuar İzmir, doğal taş fuarı MARBLE ile kapılarını açacak.

Fuar İzmir 25 Mart'ta açılacak!

Türkiye’nin en büyük fuar kompleksi ‘Fuar İzmir’, 25 Mart’ta Türkiye’nin en büyük fuar organizasyonlarından olan Marble - Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’yla birlikte kapılarını açacak.

Fuar İzmir açılış için gün sayıyor!

İzmir, Türkiye’nin en büyük ve en nitelikli fuar kompleksi için geriye sayıma başladı. Büyükşehir Belediyesi, 25 Mart tarihindeki açılışa hazırlanan Fuar İzmir’in giriş sokağını, Türkiye’nin dört bir yanından gelen mermerlerle donattı.

Türkiye'nin en büyük fuarı gün sayıyor!

İzmir, Türkiye’nin en büyük ve en nitelikli fuar kompleksi için geriye sayıma başladı. Fuar İzmir’in girişi, Türkiye’nin dört bir yanından gelen mermerlerle donatıldı. İşte ayrıntılar...

Gaziemir Fuar Kompleksi 500 milyon liralık yatırım bedeliyle inşa ediliyor!

Kocaoğlu, Vali Toprak ile AK Partili ve CHP'li vekilleri Gaziemir'de yapımı süren Fuar İzmir şantiyesinde ağırladı. Vali Toprak, tesis için Kocaoğlu'nu tebrik ederken, "Önemli hedeflere giden ilimizin böyle tesislere ihtiyacı vardı" dedi.

İzmir Gaziemir Fuar inşaatı ne aşamada?

240 bin metrekarelik alanda 7 blok halinde inşaa edilen yeni fuar alanı, havaalanına 10 dakikada, kent merkezine ise 15 dakika uzaklıkta. Peki yeni fuar kompleksi hangi aşamada?

Gaziemir Fuar Kompleksi'nin 25 Mart'a yetişmesi planlanıyor!

Gaziemir’de inşaatı hızla devam eden Fuar İzmir’i gezen İzmir Ekonomik Kalkınma ve Koordinasyon Kurulu üyeleri, hayran kaldıkları projenin “İzmir’i uçuracağı” fikrinde birleşti. Fuar alanının 25 Mart'a yetiştirilmesi planlanıyor.

Gaziemir Fuar Kompleksi'nin inşaat çalışmaları sürüyor!

Gaziemir’deki yeni fuar kompeksinin inşaatını tüm hızıyla sürdüren Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da İzmir Enternasyonal Fuarı ’nın geleceğini şekillendirecek yol haritasını belirlemek için harekete geçti.

Fuar kompleksi Fuar İzmir nerede Haberi

Fuar kompleksi Fuar İzmir nerede

Açılış öncesinde Şato Konukevi’nde basın toplantısı düzenleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Fuar İzmir’in arazinin kamulaştırmasından inşasına varıncaya kadar bir yerel yönetim tarafından gerçekleştirilen ilk fuarcılık merkezi projesi olduğunu dile getirdi. 



İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 11 yıldır yerelde kalkınma üst başlığıyla bütün sektörlerin büyümesini gerçekleştirmek ve tüm altyapı sorunlarını ele alıp gidermek üzere çalıştığını vurgulayan Kocaoğlu, “Sanayinin, tarımın, ticaretin gelişmesi için verdiğimiz destekler yanında, İzmir ana sıçramayı hizmet, turizm ve kültür sanat alanında yapacaktır. Fuarcılık bize ulu önderimizin verdiği bir görev. Bugün dünya konjonktüründe gelişen şartlar, bizi böyle bir fuar merkezini yapmaya yöneltti. Fuarın kardeş sektörü olan kongre sektöründe de bu yıl içinde bir kongre merkezinin çalışmalarını başlatmayı hedefliyoruz” dedi.




Kent merkezine 15 dakika, havaalanına 10 dakika mesafede kurulan tesisin başta...