19 / 07 / 2024

Fuat Cem Uygun

Fuat Cem Uygun

Yüzyıl Işıl Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi, Fuat Cem Uygun, Alihan Haydaroğlu, Kemal Engün Üstel tarafından 585 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Proser Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Proser Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Fuat Cem Uygun, Alihan Haydaroğlu, Kemal Engin Üstel tarafından 5 milyon 265 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Aralık'ta kuruldu.

Türklerin yaşam şartlarına uygun konutlar yok satıyor!

İnşaat sektöründe 29 yıldır faaliyet gösteren Ataseven Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fuat Ataseven, Türk ekonomisine uygun konut ürettiklerini söyleyerek, ellerindeki tüm konutlarının satıldığını dile getirdi. 

Fuat Oktay: İnsan onuruna uygun mahalleler hayata geçirmekte kararlıyız!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, "Gelir seviyesinden bağımsız olarak tüm vatandaşlarımız için her açıdan güvenli evleri ve insan onuruna uygun mahalle ortamlarını hayata geçirmekte kararlıyız" dedi...

4U Gayrimenkul ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

4U Gayrimenkul ve Yönetim Anonim Şirketi Fuat Cem uygun, İsmial Kerem Gürçay, Cavit Habib, Alihan Haydaroğlu ve Kemal Engin Üstel ortaklığında 920 bin 492 TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Cem Ka Metal İnşaat Nakliye Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cem Ka Metal İnşaat Nakliye Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Yıldırım tarafından kuruldu.

Osman Cem Çankaya: Şimdi konut almanın zamanı!

YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, konut sektöründe ki hareketliliği değerlendirdi. Çankaya, ''Şu an kampanyaların da etkisiyle konut almak için en uygun zaman'' diye konuştu.

Yüzyıl Işıl Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Yüzyıl Işıl Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi, Fuat Cem Uygun, Alihan Haydaroğlu, Kemal Engün Üstel tarafından 585 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Proser Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Proser Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Fuat Cem Uygun, Alihan Haydaroğlu, Kemal Engin Üstel tarafından 5 milyon 265 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Aralık'ta kuruldu.

Cem Çelik: Binanın deprem yönetmeliğine göre inşa edilmesi önemlidir!

Elit Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik " Tüketiciler konut özelliği konusunda yüzde 31 ile en fazla dikkat ettiği konunun deprem yönetmeliğine uygun inşa edilmesi olduğunu gösteriyor" dedi.

Cem Çelik: Büyük depremler konuta bakışı değiştirdi!

Cem Çelik "Genellikle müşterilerimizin i sorguladıkları konu deprem güvenliği oluyor. Yapılan araştırmalar, tüketicilerin konut özelliği konusunda yüzde 31 ile en fazla dikkat ettiği konunun deprem yönetmeliğine uygun inşa edilmesi olduğunu gösteriyor''

Cem Çelik: Büyük depremler, konuta bakışı değiştirdi!

Elit Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik "Yapılan araştırmalar, tüketicilerin konut özelliği konusunda yüzde 31 ile en fazla dikkat ettiği konunun deprem yönetmeliğine uygun inşa edilmesi olduğunu gösteriyor" dedi.

Bir evin iskana uygun olup olmadığı nasıl anlaşılır?

‘İskan’ ya da mevzuattaki adıyla ‘Yapı Kullanım İzin Belgesi’, gayrimenkulun yasal olup olmadığını gösteren belgedir. Peki bir evin iskana uygun olup olmadığı nasıl anlaşılır? Sorunun yanıtını işin uzmanına sorduk…

Di Yapı Vera Residence 'ta 177 bin 286 TL! Banka kredisine uygun!

Banka kredisine uygun olan Di Yapı Vera Residence projesinde fiyatlar 177 bin 286 TL'den başlangıç gösteriyor...

BRN Yatak, BRN X-Sensor ile en uygun yatağı seçmenizi sağlıyor!

Yatak ve uyku ürünlerinde ihracat şampiyonu BRN Yatak, Ankara Armada’da bulunan mağazasındaki BRN X-Sensor ile kişinin vücut yapısına en uygun yatağın seçilmesini sağlıyor.

Fuat Cem Uygun Haberi

Fuat Cem Uygun

Yüzyıl Işıl Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi, Fuat Cem Uygun, Alihan Haydaroğlu, Kemal Engün Üstel tarafından 585 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık'ta kuruldu. 


Yüzyıl Işıl Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi iş konusu; 1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2-Her türlü resmi, özel, gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara yurtiçinde ve...