04 / 05 / 2024

Fuat Oktay dönüşüm açıklamaları

Fuat Oktay dönüşüm açıklamaları

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Dönüştürülmesi gereken konut sayısının 6,7 milyon olduğunu söyledi.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor: Yıkımlar başladı!

Yıldırım Belediyesi’nin, TOKİ ile beraber hayata geçireceği Mevlana Mahallesi 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkım çalışmaları Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da katıldığı törenle başlatıldı. Törende Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, açıklamalarda bulundu.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım Belediyesi, ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yıldırım Belediye Başkanı, Oktay Yılmaz kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş'tan kentsel dönüşüm eleştirisi!

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın kentsel dönüşüm projeleri hakkında eleştirilerde bulundu. 

Yıldırım 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için anlaşma sağlanıyor!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Mevlana Mahallesi’nde hayata geçirilmesi planlanan Yıldırım 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için hak sahipleriyle bir araya geldi.

Fuat Oktay: Kentsel dönüşüm siyaset üstü tutulmalı!

Kentsel dönüşümün siyaset üstü tutulması gerektiğini belirten Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, bu konuda negatif bir anlam yüklemeden pozitif algının olması gerektiğine değindi.

Fuat Oktay: Dönüştürülmesi gereken konut sayısı 6,7 milyon!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Dönüştürülmesi gereken konut sayısının 6,7 milyon olduğunu söyledi.

Yıldırım'da 2020 kentsel dönüşüm hedefleri!

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz 2020’deki kentsel dönüşüm hedeflerini açıkladı ve imar sorununa öncelik verdiğini söyledi.

Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm toplantısı 7 Mart'ta!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olarak yükselen GOP Plevne’nin ortaklarından olan Oktay Öz ve Mimar-Kentsel Dönüşüm Uzmanı Nihat Şen’in katılımıyla kentsel dönüşüm toplantısı düzenlenecek.

Oktay Öz: Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüm değildir!

Bosch 6. İnşaat ve Konut Konferansı dün Ataşehir Marriott Hotel Asia’da yapıldı. Konferansta konuşan By Oktayöz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Öz, ''Demir ve beton fiyatları çok arttı. Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüm değildir'' dedi.

BY Oktayöz İnşaat'tan Hacıhüsrev'e kentsel dönüşüm projesi!

BY Oktayöz İnşaat, CNR Emlak 2017 Fuarı'nda yerini aldı. Hacıhüsrev'de kentsel dönüşüm projesi hazırlığında olan firma, fuarda GOP Plevne projesini tanıttı...

Oktay Mermer: Kentsel dönüşüm acilen uygulanmalı!

Pusula Haber gazetesi yazarı Oktay Mermer, bugünkü yazısında kentsel dönüşüm konusuna değindi. İşte Oktay Mermer'in o yazısı...

Kentsel dönüşüm gerekli mi?

Adana Çukruova Barış Gazetesi köşe yazarı olan Oktay Erol bugünkü köşe yazısında kentsel dönüşümün ayrıntılarını anlattı. Erol, yazısında ''Kentsel dönüşüm gerekli mi?'' sorunu cevap verdi.

Pera Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pera Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Razül Oktay tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Beyoğlu, Hacı Ahmet Mahallesi, İplikçi Fırını Caddesi'nde kuruldu.

Fuat Oktay dönüşüm açıklamaları Haberi

Fuat Oktay dönüşüm açıklamaları

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, TOKİ kanalıyla 2002'ye kadar yapılan konut sayısı 40 binlerdeyken, 2002'den sonra kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 1 milyona yakın konut hayata geçirildiğini söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Oktay, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu, soruları yanıtladı.

Afetlere yönelik alınması gereken tedbirler arasında kentsel dönüşümün olmazsa olmaz olduğunu belirten Oktay, Türkiye'nin deprem bölgesinde bulunduğunu söyledi.

Oktay, ölümlerin önlenmesinde binaların afetlere dayanıklı inşa edilmesinin önemine değinerek, son olarak 2018 yılında yayımlanan bina yapımına ilişkin yönetmeliğe uygun şekilde tamamlanan yapıların Türkiye'nin hangi bölgesinde olursa olsun yıkılma imkanı olmadığını bildirdi.

Bu noktada yerel ve merkezi yönetimlerin denetimlerinin önemine değinen Oktay, "Kentsel dönüşüme baktığımızda, TOKİ boyutunda yoğun olarak bu dönüşümü yapmaya çalıştık. TOKİ'de 2002'ye kadar yapılan konut sayısına baktığınızda toplam 40 binlerde, ondan sonrasında bugüne kadar...