21 / 05 / 2024

Fuat Özdağ Emlak Kulübü Derneği

Fuat Özdağ Emlak Kulübü Derneği

Emlak sektöründe mesleki anlamda faaliyet gösteren, gayrimenkul sektörüne  inanan ve içinde yer alan bütün paydaşları buluşturmak için yola çıkan “Emlak Kulübü Derneği “ resmen kuruldu.

Federal Gayrimenkul İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Federal Gayrimenkul İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Mehmet Fuat Erdem tarafından kuruldu.

Fe İnşaat Mühendislik Harita Emlak İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fe İnşaat Mühendislik Harita Emlak İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Kaya tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Florya Evleri satışa çıktı!

Emlak Konut GYO Florya Evleri 'Merkezinde siz, yaşantınızda hayalleriniz var' sloganıyla yükseliyor. Emlak Konut GYO Florya Evleri satışa sunuldu...

Antalyalı emlakçı Bitcoinle 9 ev sattı!

10 yıl önce hayatımıza giren ve son zamanlarda popüler olan kripto paralar hayatımızda önemli rol almaya başladı. Bir çok sektör Bitcoin ve altcoinler ile ödemeyi kabul ediyor. Antalya'da faaliyet gösteren Holmes Emlak kripto para birimiyle 9 ev sattı.

Fuat Özdağ: TÜGEM olarak yenilik ve eğitim odaklı çalışmalarımıza devam edeceğiz!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri (TÜGEM) programının ikincisi Kocaeli Ticaret Odası’nda yapıldı. Programda gayrimenkul sektöründe emek harcayanlara teşekkür plaketi verildi…

ABD’de güvenli emlak yatırımının sahne arkası!

ABD’de emlak yatırımı yapmak, global emlak piyasasına baktığınızda ciddi kar etmenizi sağlayabiliyor. Peki paranızı, nasıl ‘güvenle’ değerlendirebileceğinizi merak ediyor musunuz? Reologic Sotheby’s şirketinin Seattle’daki emlak broker’ı Murat Dabağoğlu, Türk yatırımcılar için yazdı…

Emlak Bankası hayatımızda neleri değiştirecek?

Emlak Bankası yeni adıyla Emlak Bank nedir? Harita Yüksek Mühendisi Uğur Örs, Emlak Bankası'nın hayatımızda neleri değiştireceğini yazdı...

Fe İnşaat Mühendislik Harita Emlak İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fe İnşaat Mühendislik Harita Emlak İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Kaya ve Fettah Kızılyıldız ortaklığında kuruldu. 

Al Fuat Emlak İnşaat Pazarlama Danışmanlık İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Fuat Emlak İnşaat Pazarlama Danışmanlık İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Sakhr Haj Omayer tarafından kuruldu. 

Emlak vergisini kimler ödemeyecek?

Konut sahipleri mart ayında emlak vergilerinin ilk taksitlerini ödemeye başladı süre mayıs sonuna kadar devam edecek. Konutu olup da kimler vergi ödemekten muaf? Yazımızda ilk olarak ev hanımları ve işsizlere yönelik avantajlara yer veriyoruz.

İEM Emlak İnşaat Otomotiv Elektrik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İEM Emlak İnşaat Otomotiv Elektrik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yetiş Türköz, Ayfer Aydoğmuş ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Ataşehir, Örnek Mahallesi, Ali Fuat Cebesoy Caddesi'nde kuruldu.

Halil Alparslan: Emlak sektöründe iddialıyız!

Yalı Emlak Real State broker'ı Halil Alparslan canlı yayınımızda gayrimenkul sektörüne yönelik açıklamalar yaptı.

Bölge Gayrimenkul Darıca'da ofis açtı!

2011 yılında iki genç girişimci Fuat ÖZDAĞ ve Gökhan ADIGÜZEL ortaklığında kurulan Bölge Gayrimenkul, şuan 4 ofisiyle Kocaeli Gebze ve Darıca hizmet veriyor.

Fuat Özdağ Emlak Kulübü Derneği Haberi

Fuat Özdağ Emlak Kulübü Derneği

Emlak sektöründe mesleki anlamda faaliyet gösteren, gayrimenkul sektörüne  inanan ve içinde yer alan bütün paydaşları buluşturmak  için “Öğren, Paylaş, Kazan” sloganıyla yola çıkan “Emlak Kulübü Derneği “ resmen  kuruldu.

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektöründe tecrübeli, vizyoner ve her biri kendi markasının kurucuları olan gayrimenkul ofis sahipleri tarafından kurulan ve kısa adı “Emlak Kulübü “ olan dernek, ortak akıl ile yönetilerek geniş katılımlı komitelerle sektöre değer katmak için düğmeye basatı. Resmi olarak kuruluşu  yapılan  derneğin kurucu başkanı ise Fuat Özdağ oldu. 

Emlak Kulübü, üyelerini bir araya getiren ilk buluşma dün akşam boğazda özel yatta akşam yemeği eşliğinde yapıldı ve ilk 60 üyenin sertifikaları takdimi ile sonlandı. 

ADI VE SOYADI          Görevi
Fuat ÖZDAĞ     ...