03 / 05 / 2024

Fuaye Süreyyapaşada son daireler

Fuaye Süreyyapaşada son daireler

Süreyyapaşa’ nın son parselinde, Yılmaz İnşaat tarafından inşa edilen Fuaye Süreyyapaşa’da yaşam başladı. Projenin Fuaye Deniz ve Fuaye Turkuaz etaplarındaki son daireler satışa sunuldu...

SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerine seyyanen zam müjdesi! Hemen peş peşe sızan bu son dakika tarihine bakın!

SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerine seyyanen zam müjdesi... Hemen peş peşe sızan bu son dakika tarihine bakın...

Memur ve emeklinin merakla beklediği toplu sözleşmede son dakika! Tarih resmen belli oldu! 

Kamu işçilerini yakından ilgilendiren zamlarla ilgili gelişmeler devam ederken, memur ve emeklilerin beklediği toplu sözleşmede son dakika gelişmesi yaşanıyor. Tarih resmen belli oldu! 

Altın fırlarken, euro uçtu dolar ise sınırda! Son dakika dolar, euro ve altın fiyatları

Piyasaların heyecanla beklediği ABD büyüme rakamları sonunda açıklandı. Rakamların açıklanmasının ardından altın fırlarken, euro uçtu, dolar ise sınırda. Son dakika dolar, euro ve altın fiyatları.

Euro dolara karşı savaşıyor, şimdi 17 liranın kapısına dayandı! 20 Mayıs 2022 euroda son dakika gelişmeleri...

Milyonlarca kişi döviz kurlarını heyecanla takip ediyor. Euro Mayıs tarihinde hızla yükselmeye devam ediyor. Euro dolar karşısında güç toplarken şu anda 17 lira kapısına kadar geldi. Peki euro ne kadar? 20 Mayıs 2022 euroda son dakika gelişmeler...

Doları olanlar dikkat! Dolar bugün ne kadar oldu? 19 Mayıs 2022 dolarda son durum...

Dolar, bugün uluslararası piyasalarda yakından takip ediliyor. Dolar bugün kaç lira oldu? İşte 19 Mayıs 2022 dolarda son durum...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün son tabliyesi geldi!

Açılışı merakla beklenen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün son tabliyesi şantiye alanına geldi. 

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın son hali havadan görüntülendi!

İstanbul Boğazı'nın en özel yalısı olan Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın son hali havadan görüntülendi. Yalının bir kısmının onarıldığı ve çalışmaların yavaş ilerlediği görüldü...

Fikirtepe'de ada ada son durum!

Kentsel dönüşüm denildiğinde akla ilk gelen yerlerden olan Fikirtepe'de neler oluyor? İşte Fikirtepe'de ada ada son durum...

Van Şerefiye TOKİ sözleşmelerinde son gün bugün!

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi'ndeki konutların kura çekilişi 9 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşti. Van Şerefiye TOKİ sözleşmelerinde son gün bugün olarak belirlendi.

TOKİ Edirne Süloğlu son başvuru tarihi!

TOKİ'nin Edirne Süloğlu Belediyesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirdiği Edirne Süloğlu projesinde başvurular devam ediyor. İşte, TOKİ Edirne Süloğlu son başvuru tarihi!

TOKİ Edirne Süloğlu son başvuru tarihi!

TOKİ Edirne Süloğlu projesi kapsamında toplam 38 adet konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Edirne Süloğlu son başvuru tarihi 30 Ekim olarak belirlendi.

TOKİ Edirne Süloğlu son başvuru günü!

TOKİ Edirne Süloğlu son başvuru günü 30 Ekim 2015 olarak belirlendi. Toplam 38 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 9 bin 675 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü son başvuru günü!

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü projesinde 3 adet konut açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü son başvuru günü 30 Eylül 2015 olarak belirlendi.

Fuaye Süreyyapaşada son daireler Haberi

Fuaye Süreyyapaşada son daireler

Süreyyapaşa’nın son parselinde, Yılmaz İnşaat tarafından inşa edilen Fuaye Süreyyapaşa’da yaşam başladı. Projenin Fuaye Deniz ve Fuaye Turkuaz etaplarındaki son daireler satışa sunuldu.


Maltepe Süreyyapaşa'da inşa edilen  Fuaye projesinin Süreyyapaşa etabında yaşam başladı. Yıl sonuna kadar teslimlerin başlayacağı Fuaye Deniz ile projenin loft dairelerinin yer aldığı Fuaye Turkuaz’da son daireler cazip fırsatlarla satışa sunuldu.


Özlenen az katlı mimariyi ve bahçeli ev yaşamını birleştirdiği Fuaye Süreyyapaşa ile büyük beğeni toplayan Yılmaz İnşaat, her zevke hitap eden bir projeyi hayata geçirdi.  626 konuttan oluşan projenin Fuaye Deniz etabında son 20 daire 640.752 TL’den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. Tamamı 3+1 dairelerden oluşan Fuaye Deniz, eşsiz deniz manzarasıyla dikkat çekiyor.


Süreyyapaşa’nın tek deniz manzaralı loft dairelerinin yer aldığı Fuaye Turkuaz’da, 250.923 TL’den başlıyor. 1+1, 1+1 loft...