03 / 05 / 2024

Fuaye Süreyyapaşada yaşam başladı

Fuaye Süreyyapaşada yaşam başladı

Süreyyapaşa’ nın son parselinde, Yılmaz İnşaat tarafından inşa edilen Fuaye Süreyyapaşa’da yaşam başladı. Projenin Fuaye Deniz ve Fuaye Turkuaz etaplarındaki son daireler satışa sunuldu...

Prestij Yeni Hayat, Prestij Panora ve Prestij Seyirtepe projelerinde yaşam başlıyor!

BakYapıYönetim Kurulu Başkanı ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör kısa süre sonra yaşamın başlayacağı ve satışın devam ettiği diğer konut projelerini duyurdu.

Arsago’dan doğada yaşam ve yatırım için yepyeni bir başlangıç!

Türkiye’nin dijital gayrimenkul uzmanı Arsago, doğada yeni nesil yaşam ve yatırım alanları oluşturmaya devam ediyor. Arsago, şehir hayatından uzaklaşarak doğada yeni bir başlangıç yapmak isteyen yatırımcılara hizmetlerine devam ediyor.

Kartal'da çöken binada yaşamını yitirenlerin sayısı 16'ya yükseldi!

Kartal'da çöken binada çalışmaların devam ettiği noktada açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yaşamını yitirenlerin sayısının 16'ya yükseldiğini açıkladı....

Dönüşümü, yaşam kalitesini yükseltecek fırsat olarak görmeliyiz!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Feyzullah Yetgin, "Can ve mal kaybının önüne geçilmesi amacıyla hayata geçirilen ve bugün vazgeçilmez bir zorunluluk olarak gördüğümüz kentsel dönüşüm sürecini, toplumun yaşam kalitesini yükseltecek bir fırsat olarak değerlendirmeliyiz” dedi.

Loda Mobilya Form Yemek Odası ile yaşam alanlarınızı özel kılın!

Söz konusu yaşam alanları olduğunda farkı hissetmek isteriz. Size farkı hissettirecek olan ise Loda’dan geçiyor. Loda güçlü tasarım yönüyle farkını ortaya koyuyor ve yaşam alanlarınızı özel kılıyor. Tıpkı Form Yemek Odası gibi…

Salamis Park, Kuzey Kıbrıs'ın yeni yaşam alanı!

Akol Group’un inşa ettiği Salamis Park, Kuzey Kıbrıs’ın yükselen değerlerinden olan Gazimağusa’nın Yeniboğaziçi bölgesine artı bir değer ve yeni bir yaşam tarzı getiriyor. Akol Group, aynı zamanda bir yaşam tarzı inşa ediyor.

Antalya'nın yaşam kalitesini arttıracak projeler!

Son 13 yılda nüfusu yüzde 50 oranında artan Antalya'da hem doktor başına düşen hasta sayısı, hem de derslik başına düşen öğrenci sayısı düştü. Yaşam kalitesi arttı.

Eskişehir Tepebaşı'na Yaşam Köyü Projesi kuruluyor!

AVRUPA'nın örnek akilli şehri Eskişehir Tepebaşı'nda kuruluyor. Toplamda 60 ay sürecek olan Yaşam Köyü Projesi'nin 2019 yılı sonunda tamamlanması hedefleniyor...

Mulson Yaşam Evleri'nin örnek dairesi satışları hızlandırdı!

Güzelbahçe'de yapımı süren Mulson Yaşam Konutları'nın, örnek dairesi satışları hızlandırdı. West Orion Group Genel Müdürü Koray Bayar, Mulson Yaşam Konut projesi için Alman teknolojisiyle güneş tarlası kuracaklarını belirtti.

Hamit Demir: Satışlarımızda sıkıntı yaşamıyoruz!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, iki seçimin birbirini izlediği 2014 yılının tüm sektörlerde olduğu gibi konut sektörü için de pek parlak bir yıl olmadığını ifade ederek, "Ancak biz satış konusunda sıkıntı yaşamadık.

Maltepe Fuaye Süreyyapaşa örnek daire!

Maltepe Fuaye Süreyyapaşa örnek daire görüntüleri haberimizde yer alıyor. Maltepe Fuaye Süreyyapaşa projesinde 1 oda 1 salon deniz manzaralı daire tiplerinin fiyatları 296 bin 91 TL'den başlıyor.

Fuaye Süreyyapaşa ne zaman teslim?

Fuaye Süreyyapaşa ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde bulunuyor. Fuaye Süreyyapaşa projesi 106 bin metrekare alan üzerinde 32 blokta toplam 626 adet konuttan meydana geliyor

Maltepe Fuaye Süreyyapaşa!

106 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan ve İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen Maltepe Fuaye Süreyyapaşa detayları nı haberimizde bulabilirsiniz. Proje, 626 konuttan oluşuyor.

Fuaye Süreyyapaşada yaşam başladı Haberi

Fuaye Süreyyapaşada yaşam başladı

Süreyyapaşa’nın son parselinde, Yılmaz İnşaat tarafından inşa edilen Fuaye Süreyyapaşa’da yaşam başladı. Projenin Fuaye Deniz ve Fuaye Turkuaz etaplarındaki son daireler satışa sunuldu.


Maltepe Süreyyapaşa'da inşa edilen  Fuaye projesinin Süreyyapaşa etabında yaşam başladı. Yıl sonuna kadar teslimlerin başlayacağı Fuaye Deniz ile projenin loft dairelerinin yer aldığı Fuaye Turkuaz’da son daireler cazip fırsatlarla satışa sunuldu.


Özlenen az katlı mimariyi ve bahçeli ev yaşamını birleştirdiği Fuaye Süreyyapaşa ile büyük beğeni toplayan Yılmaz İnşaat, her zevke hitap eden bir projeyi hayata geçirdi.  626 konuttan oluşan projenin Fuaye Deniz etabında son 20 daire 640.752 TL’den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. Tamamı 3+1 dairelerden oluşan Fuaye Deniz, eşsiz deniz manzarasıyla dikkat çekiyor.


Süreyyapaşa’nın tek deniz manzaralı loft dairelerinin yer aldığı Fuaye Turkuaz’da, 250.923 TL’den başlıyor. 1+1, 1+1 loft...