15 / 05 / 2024

fuaye turkuaz telefon

fuaye turkuaz telefon

Fuaye Turkuaz projesi Maltepe'de Zümrütevler Mahallesi'nde yer alıyor. Narcity Evleri'nin karşı tarafında kalan Fuaye Turkuaz, E5'e yakın mesafede bulunuyor.

Liva Turkuaz satış ofisi iletişim!

Sabiha Gökçen Havalanı'na 10 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Liva Turkuaz satış ofisi iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 444 19 74 olarak belirlendi.

Sinpaş Liva Turkuaz satış ofisi telefon!

Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen Sinpaş Liva Turkuaz projesinde toplam 824 adet daire bulunuyor. Sinpaş Liva Turkuaz satış ofisi telefon numarası 444 19 74 olarak belirlendi.

Sinpaş Liva Turkuaz satış ofisi!

Sinpaş Liva Turkuaz satış ofisi telefon numarası 444 19 74 olarak belirlendi. Erken bahar fırsatları ile satışlarına devam eden proje İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de inşa ediliyor.

Westside İstanbul Konutları telefon!

Westside İstanbul Konutları telefon numarası 0212 871 41 02 olarak belirlendi. Proje Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat imzası ile yükseliyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul telefon!

Beylikdüzü Westside İstanbul telefon numarası haberimizde yer alıyor. Beylikdüzü Westside İstanbul, Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat ortak girişimiyle Şahinler Holding'in arsası üzerinde yükseliyor.

Yılmaz İnşat Fuaye Turkuaz Evleri!

Yüzde 25 peşinat sonrasında banka kredisi ile konut sahibi olunan Yılmaz İnşat Fuaye Turkuaz Evleri toplam 106 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Yılmaz İnşaat imzası taşıyan projede satışlar devam ediyor..

Fuaye Turkuaz Maltepe fiyat!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen ve içinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve loft daire tiplerinin yer aldığı Fuaye Turkuaz Maltepe fiyat bilgileri...

Yılmaz İnşaat Fuaye Turkuaz Konutları!

Yılmaz İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Yılmaz İnşaat Fuaye Turkuaz Konutları, İstanbul Anadolu yakası Maltepe bölgesinde inşa ediliyor. Projede konut tutarının yüzde 25'ini peşinat olarak verdikten sonra banka kredisi kullanmak mümkün...

Fuaye Turkuaz Maltepe adres!

İstanbul Anadolu yakası Maltepe'de 14 ve 24 katlı 2 blok halinde yükselen Fuaye Turkuaz Maltepe adres bilgilerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Projede fiyatlar 254 bin 687 TL'den başlangıç gösteriyor...

Yılmaz İnşaat Fuaye Turkuaz daire fiyatları!

Yılmaz İnşaat Fuaye Turkuaz daire fiyatları 254 bin 687 TL'den başlangıç gösteriyor. Fuaye Turkuaz projesi İstanbul Anadolu yakasında 14 ve 24 katlı 2 blok şeklinde inşa ediliyor...

Fuaye Turkuaz Maltepe teslim tarihi!

Yılmaz İnşaat projesi olarak İstanbul Maltepe bölgesinde konumlanan Fuaye Turkuaz Maltepe teslim tarihi hemen teslim olarak belirlendi. Proje, 14 ve 24 katlı 2 bloktan oluşuyor...

Fuaye Turkuaz adres!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden meydana gelen Fuaye Turkuaz adres bilgileri şöyle: Zümrütevler Mahallesi Akkayalar Sokak Maltepe / İstanbul...

Maltepe Fuaye Turkuaz ne zaman teslim?

Maltepe Fuaye Turkuaz ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Fuaye Turkuaz satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve loft olarak tasarlandı.

fuaye turkuaz telefon Haberi

fuaye turkuaz telefon


Yılmaz İnşaat imzasını taşıyan Fuaye Turkuaz projesinin 0216 675 09 21 telefon numarası ile projenin satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. Fuaye Turkuaz projesi hakkında http://www.fuaye.com.tr/turkuaz/index_.php internet sayfasında bilgi alabilirsiniz.


Fuaye Turkuaz Maltepe'de Zümrütevler Mahallesi'nde Akkayalar Sokak'ta yer alıyor. Proje E5 tarafından gelirken Süreyyapaşa Hastanesi'ni geçince Narcity Evleri'nin karşı tarafına kalıyor. Fuaye Turkuaz projesi sahil yoluna 4 dakika, Bağdat Caddesi'ne 9 dakikalık mesafede bulunuyor.


Fuaye Turkuaz kroki ulaşım



Zümrütevler Mahallesi Akkayalar Sokak Maltepe / Istanbul

Tel: 444 22 83 /  +90 216 675 09 21 

Fax: +90 216 675 09 10

www.fuaye.com.tr

Gülcihan...