29 / 04 / 2024

Fulya Sözer kim

Fulya Sözer kim

Uzun yıllar otelcilik alanında görev yapan Fulya Sözer, Şubat 2015 itibariyle Hapimag Resort Sea Garden Bodrum Satış Müdürü olarak atandı.

Fulya Sözer kimdir?

Fulya Sözer, Hapimag Resort Sea Garden Bodrum Satış Müdürü olarak atandı. Peki, Fulya Sözer kimdir? Fulya Sözer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Fulya Sözer...

Kiralara yüzde 25 sınırlaması milyonlarca ev sahibini mağdur etti! Bu uygulama ile kim, ne hedefledi?

Haziran 2022'de yürürlüğe giren kiralarda yüzde 25 sırını ile kira artış oranlarına sınırlama getirilmesi planlandı. Fakat bu uygulama milyonlarca ev sahibini mağdur etti. Peki bu uygulama ile kim, ne hedefledi?

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

 Bu indirimler kaçmaz! Kim Market 11 - 30 Mayıs indirimli aktüel kataloğu; İşte tam liste 

Kim Market 11 - 30 Mayıs indirimli aktüel kataloğu yayımlandı. Kim Market Marmara Bölgesi mağazalarında geçerli olan indirimli ürünler listesinde yok yok! İşte  Kim Market 11 - 30 Mayıs indirimli aktüel kataloğu ve fiyat listesi...

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer müjdeyi açıkladı! Görevde yükselmek isteyenler sıra sizde! Tarih belli oldu!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer memurluk, şeflik, saymanlık ve şube müdürlüklerini ilgilendiren müjdeli haberi verdi. Görevde yükselme sınavı tarihi belli oldu. İşte ayrıntılar...

Milli Eğitim Bakanı Özer açıkladı! Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı süreci 18 Mayıs'ta başlıyor!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı'na ilişkin sürecin 18 Mayıs 2023 tarihinde başlayacağını, 30 Mayıs-9 Haziran'da başvuruların alınacağını, 19 Kasım tarihinde yapılacak sınavın sonuçlarının 24 Kasım tarihinde açıklanacağını bildirdi.

Thodex vurgununda flaş gelişme! Fatih Özer'in iade süreciyle ilgili duruşma yine ertelendi!

Arnavutluk'ta 30 Ağustos 2022 tarihinde gözaltına alınan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade süreci ile ilgili duruşması 14 Kasım tarihine ertelendi.

Bu fiyata kim alır diyorsanız sıkı durun! Ekim ayında satışları patladı!

İkinci el mi sıfır araç mı diye araştırıp fiyatları görünce de ikisinden vazgeçip bu fiyata kim alır ki diye düşünüyorsanız sizi şoke edecek bir bilgi için hazır olun. Bütün yıl boyunca satışları düşen otomobil sektöründe flaş bir gelişme yaşandı. Ekim ayında otomobil satışları arttı.

Thodex vurgununda yeni gelişme! Fatih Özer'in iade süreciyle ilgili duruşma 1 Kasım'a ertelendi!

Arnavutluk'ta 30 Ağustos tarihinde gözaltına alınan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade süreci ile ilgili duruşması 1 Kasım 2022 tarihine ertelendi.

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer hakim karşısında!

Arnavutluk’ta yakalanan kripto para borsası Thodex'in kurucusu olan kırmızı bültenle aranan Faruk Fatih Özer, bu ülkede hakim karşısına çıktı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Thodex'in CEO'su Faruk Fatih Özer yakalandı! 40 bin 562 yıla kadar hapsi isteniyor!

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada Thodex'in kırmızı bültenle aranan kurucusu firari Fatih Özer, Arnavutluk'ta yakalandığı ve emniyet güçleri tarafından Türkiye'ye iade işlemlerine başlandığı söylendi. Peki, Faruk Fatih Özer kim? Niçin 40 bin 562 yıla kadar hapsi isteniyor? İşte detaylar..

Simaş Mühendislik Ve Yapısal Çelik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simaş Mühendislik Ve Yapısal Çelik Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de AbdulVahap Süzer ve Mustafa Süzer ortaklığı  tarafından kuruldu.

E – faturaya geçin hayatınız kolaylaşsın! Kim e – fatura kullanmak zorunda? İşte e – faturanın faydaları

2010 yılında hayatımıza giren e – fatura, milyonlarca kullanıcıya kolaylık sağlarken, e – fatura kullanmak zorunda olan bazı kişi, kurum ve kuruluşlar var. Peki kimler e – fatura kullanmak zorunda? E – faturanın yararları neler? İşte detaylar…

Markette litresi 55 liraya süt isyanı! Bizim hakkımızı kim savunacak diyerek veryansın ettiler

Yüksek enflasyon ve gıda fiyatları arasındaki paralellik hem üreticileri hem de tüketicileri vurdu. Marketlerde 1 litre sütün 55 liraya çıkması isyan ettirdi. 'Bizim hakkımızı kim savunacak' diyen üreticiler sesini duyurmaya çalışıyor.

Fulya Sözer kim Haberi

Fulya Sözer kim

Mersin Üniversitesi’nden mezun olan Fulya Sözer, otelcilik kariyerine İzmir Hilton’da başladı. Sırasıyla Hilton, Princess Hotel ve Mövenpick Hotel İzmir’de kariyerine devam etti. Sözer, en son Mövenpick Hotel İzmir Satış Müdürlüğü görevini yürütüyordu. 


Fulya Sözer...