19 / 05 / 2024

Funda Olgun Kentplaza AVM

Funda Olgun Kentplaza AVM

Konya’nın en modern ve uluslararası standarttaki tek alışveriş merkezi olan Kentplaza’nın AVM Müdürü Funda Olgun oldu. Olgun, 2014 Ocak ayı itibarıyla Kentplaza AVM Müdürü olarak yeni görevine başladı.

Funda Tarman Tacir kimdir? Atakule GYO’da hangi görevi yürütüyor?

Funda Tarman Tacir üniversite eğitimini hangi okullarda aldı? Hangi şirkette çalışıyor? Atakule GYO'da ne iş yapıyor? İşte Funda Tarman Tacir'in biyografisi...

Olgun Jeotermal Sondaj Enerji Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olgun Jeotermal Sondaj Enerji Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Avni Kutlu tarafından kuruldu. 

Funda Tacir’in mesleği nedir? Funda Tacir Kimdir?

Funda Tacir kimdir? Funda Tacir’in mesleği nedir? Funda Tacir nereden mezundur? İşte detaylar!

Eren Olgun İnşaat Mühendislik Proje Danışmanlık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eren Olgun İnşaat Mühendislik Proje Danışmanlık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Olgun ve Serkan Açıkgöz ortaklığında kuruldu.

Ordu'da heyelandan etkilenen vatandaşların sorunları çözülüyor!

Kriz Masası Koordinatörü ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Suat Olgun, "Heyelandan etkilenen vatandaşlarımız rahat edene kadar buradayız" dedi...

CYK Mekanik Tesisat ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

CYK Mekanik Tesisat ve Mühendislik Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yener Kayabaşı ve Funda Korkmaz ortaklığında kuruldu. 

Loft Metal İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Loft Metal İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Olgun tarafından kuruldu. 

RE/MAX Türkiye'den kadın çalışanlara tam destek!

RE/MAX Türkiye, yüzde 50’ye yaklaşan kadın çalışan oranı ile kadın istihdamı konusunda sektörün öncüsü oldu. RE/MAX Türkiye, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Funda Aksoy ve Özlem Akyol’un kariyer yolculuklarını paylaşıyor.

Selin Şekerci: Her sene evi değişiyorum!

Önceki akşam annesi Funda Hanım'la Akmerkez'de görüntülenen Selin Şekerci'yi yeni eve taşınma telaşı sardı. Şekerci, mutfak eşyaları satan bir elektronik mağazadan alışveriş yaptı.

Olgun Atila'dan ' Ege Üniversitesi Millet Bahçesi' açıklaması!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ege Üniversitesi koruluğuna millet bahçesi yapılacağını ilan etmesi üzerine bazı açıklamalarda bulundu.

İznik Gayrimenkul Turizm Tarım Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İznik Gayrimenkul Turizm Tarım Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldırım ve Funda Somyürek Berbero ortaklığında kurulu. 

İstanbul Havalimanı dünya devlerine rakip oldu!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Funda Ocak, İstanbul Havalimanı 'nın dünya devlerine rakip olduğunu söyledi..

DHMİ'den Yeni Havalimanı'nın açılışının ertelendiği iddialarına yanıt!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Funda Ocak, İstanbul Yeni Havalimanının açılışı için tarihin 29 Ekim 2018 olduğunun altını çizerek, "O tarihte bu havalimanımız açılacak." dedi.

Funda Olgun Kentplaza AVM Haberi

Funda Olgun Kentplaza AVM


Konya’nın en modern ve uluslararası standarttaki tek alışveriş merkezi olan Kentplaza’nın AVM Müdürü Funda Olgun oldu. Yönetim hizmetleri Avm Mfi Partners tarafından yürütülen Kentplaza’nın yeni AVM Müdürü Funda Olgun Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun. Olgun, üniversite eğitiminin ardından da yine Selçuk Üniversitesi’nde Halkla İlişkiler Yüksek Lisansını tamamladı.


İş yaşamına Konya Life Dergisi’nde Editör olarak başlayan Funda Olgun daha sonra sırasıyla Tesco Kipa Salihli AVM Müdürü ve Tesco Kipa Ege Bölge Müdürü olarak görev yaptı. Olgun, 2014 Ocak ayı itibarıyla Kentplaza AVM Müdürü olarak yeni görevine...