07 / 05 / 2024

fundaroma çankaya satış ofisi telefonu

fundaroma çankaya satış ofisi telefonu

Ankara Fundaroma Çankaya fiyat listesi 676 bin TL'den başlıyor. 2019 yılında teslimleri yapılacak olan proje Ankara Çankaya'da yükseliyor...

Tahincioğlu Nidapark Çankaya satışta! Yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla Ankara İli Çankaya İlçesi Dikmen Vadisi'nde hayata geçirilecek olan Nidapark Çankaya'da ön satışlar başladı. İşte Tahincioğlu Nidapark Çankaya ile ilgili detaylar...

Çankaya'da 5.4 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Ankara İli Çankaya İlçesi Alacaatlı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 5 milyon 420 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için birinci satış günü 15 Ocak 2019 olarak belirlendi. 

Çankaya Belediyesi'nden 81.2 milyon TL'ye satılık 17 arsa!

Çankaya Belediye Başkanlığı tarafından 17 arsa ihale ile satışa sunuluyor. Satış ihalesi 20 Kasım'da yapılacak..

Çankaya İlkadım'daki 35 dükkan yeniden satışta!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 11 Ekim'de ihaleye çıkarılan Çankaya İlkadım'daki 35 dükkan yeniden satışa çıkarıldı...

Çankaya İlkadım'da 11.7 milyon TL'ye satılık 35 dükkan!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya İlçesi İlkadım Mahallesi'nde yer alan 35 dükkanı ihale ile satıyor. İhale 11 Ekim'de gerçekleşecek..

Ankara Büyük Çankaya Otel bugün icradan satılıyor!

Ankara'nın Çankaya İlçesi Kazım Özalp Mahallesi'nde bulunan Ankara Büyük Çankaya Otel bugün icradan satılıyor. Otel ve arsası için muhammen bedel 237 milyon 385 bin 862 TL olarak belirlendi.

Çankaya'da 10.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Ankara İli Çankaya İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan kargir bina vasıflı gayrimenkul 10 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Büyük Çankaya Oteli bir kez daha icradan satılıyor!

Yapımı yılan hikayesine dönen Gaziosmanpaşa'daki Büyük Çankaya Oteli, 3 sene aradan sonra bir kez daha icradan satılıyor.

Çankaya İlkbahar'da 40.8 milyon TL'ye satılık 106 daire!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya İlçesi'ne bağlı İlkbahar Mahallesi'ndeki 106 meskeni ihale ile satıyor. İhale 28 Haziran'da gerçekleşecek...

Ankara Çankaya'da 12.7 milyon TL'ye satılık 5 dükkan!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya'daki 5 dükkanı ihale ile satıyor. İhale 28 Haziran'da gerçekleşecek...

Yapı Kredi Koray GYO'nun Çankaya'daki 28 konutu 47 milyona satıldı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Ankara-Çankaya Nisan 2018 itibarıyla toplam konut satışları hakkında açıklama yaptı. 

Ankara-Çankaya projesinde 28 adet konut satıldı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Ankara-Çankaya Mart 2018 itibarıyla toplam konut satışları hakkında açıklama yaptı. 

İller Bankası Çankaya'daki 3 arsayı 56,9 milyon TL'ye satıyor!

İller Bankası Çankaya'da mülkiyetinde  yer alan 3 taşınmazı satışa sunuyor. Toplam muhammen bedeli 56 milyon 922 bin TL olan arsaların ilk satış günü 11 Nisan'da gerçekleştirilecek. 

fundaroma çankaya satış ofisi telefonu Haberi

fundaroma çankaya satış ofisi telefonu

2+1, 2,5+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tiplerine yer verilen Fundaroma projesi  Ankara Çankaya'da inşa ediliyor. Proje Funda Grup  imzası taşıyor.
 
İki blok olarak hayata geçirilen Fundaroma projesinin 27 katlı kulesinde konutlara yer verilirken, 21 katlı bloğunda ise 80 metrekare ile 600 metrekare arasında değişen ofislere yer veriliyor.
 

Toplamda 99 dare, 98 ofis ve 80 mağazadan meydana geliyor. Projede dairelerin 2019 yılı Mayıs ayında teslim edilmesi planlanıyor. 

Çankaya Fundaroma projesi ortak alanlarında; fitness merkezi, sauna, hamam, masaj, yoga, pilates, masa tenisi ve bilardo gibi olanaklar da olacak.
 
Ankara Fundaroma Çankaya fiyat listesi!
Çankaya Fundaroma projesinde daire fiyatları 676 bin TL'den başlıyor. 16 metrekarelik arsa üzerinde konumlandırılan Fundaroma Çankaya projesinde net büyüklükleri 70 metrekare ile 287 metrekare arasında değişiyor. 
 

Projede...