05 / 05 / 2024

Furkan Aktaş inşaat adres

Furkan Aktaş inşaat adres

Furkan Aktaş Turizm Otel Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Aktaş tarafından kuruldu.

Furkan Proje İnşaat Madencilik Endüstri Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Proje İnşaat Madencilik Endüstri Ürünleri Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Ateş tarafından kuruldu.

Mb Aktaş İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mb Aktaş İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebubekir Aktaş ve Memet Aktaş ortaklığında kuruldu.

Aktaş Holding, Özbekistan UzBuild inşaat fuarına katılıyor!

Aktaş Holding, yeni nesil su yalıtım çözümleri sunan son teknolojili ürünleriyle Özbekistan’ın en büyük yapı ve inşaat fuarı UzBuild’de katılacak...

Furkan Aktaş Turizm Otel Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Aktaş Turizm Otel Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Aktaş tarafından kuruldu.

SKY Country Gayrimenkul İnşaat Otomotiv ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SKY Country Gayrimenkul İnşaat Otomotiv ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 120 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köseoğlu ve Furkan Aktaş tarafından kuruldu.

Bursa Anadolu İHL inşaatının yüzde 90'ı tamam!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediye tarafından Bursa Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi’ndeki çalışmaları değerlendirdi. Aktaş, okul inşaatının yüzde 90'ının tamamlandığını söyledi.

İnşaat sektöründe stok eritiliyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Alaattin Aktaş bugünkü yazısında, inşaat sektöründe yeni projelerin hız kestiğini söyledi. Aktaş, sektör temsilcilerinin stok eritmek için hız kesme uğraşında olduğunu açıkladı.

Furkan Pvc İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Pvc İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Yusuf Karaman imzasıyla kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Akra Furkan Cami inşaatını inceledi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaret için bulunduğu Gana'nın başkenti Akra'da inşaatı devam eden Akra Furkan Camii ve Külliyesi'nde incelemelerde bulundu.

Giresun Alucra yeni Devlet Hastanesi'nde inşaat çalışmaları sürüyor!

Alucra yeni Devlet Hastanesi’nin Mayıs ayına kadar tamamlanması hedefleniyor. Alucra Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Adem Aktaş, Alucra’ya yapılan yeni devlet hastanesinin inşaatının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Aktaş Barajı inşaatında gövde dolgusu tamamlandı!

Ödemiş'te inşaatı süren Aktaş Barajı'nı ziyaret eden DSİ 2. Bölge Müdürü Hayati Çelenk, gövde dolgusunun yüzde 85 seviyesine ulaştığını, barajda sulama sezonuyla birlikte su tutmayı hedeflediklerini açıkladı.

Ödemiş Aktaş Barajı inşaatında son durum!

Ödemiş'in Bülbüller mahallesi yakınlarında inşaatı süren Aktaş Barajı'nı ziyaret eden DSİ 2. Bölge Müdürü Hayati Çelenk, gövde dolgusunun yüzde 85 seviyesine ulaştığını, barajda sulama sezonuyla birlikte su tutmayı hedeflediklerini açıkladı.

Aktaş Holding yeni tesisinin inşaatına Şubat ayında başladı!

Aktaş Holding CEO'su Sami Erol, Bursa Organize Sanayi Bölgesi'nde yaklaşık 20 bin metrekare kapalı alana sahip yeni tesislerinin inşaatına şubat ayında başladıklarını söyledi.

Furkan Aktaş inşaat adres Haberi

Furkan Aktaş inşaat adres

Furkan Aktaş Turizm Otel Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Aktaş tarafından kuruldu.

Furkan Aktaş Turizm Otel Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
-Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir...