14 / 05 / 2024

Furkan Talib

Furkan Talib

FTCY İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi, Furkan Talib ve Cihan Yurtsever ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 25 Şubat'ta Şişli, Kuştepe Mahallesi, İnönü Caddesi, İzmen Sitesi'nde kuruldu.

Furkan Öztürk Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Öztürk Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Öztürk tarafından kuruldu.

Furkan Proje İnşaat Madencilik Endüstri Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Proje İnşaat Madencilik Endüstri Ürünleri Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Ateş tarafından kuruldu.

Furkan Plus Madencilik İnşaat Altyapı Üst Yapı Lojistik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Plus Madencilik İnşaat Altyapı Üst Yapı Lojistik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Erdoğan Zafer Güneş tarafından kuruldu.

Furkan Korkmaz Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Furkan Korkmaz Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de Dursun Korkmaz tarafından kuruldu.

Gfb Restorasyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gfb Restorasyon İnşaat Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Bayram tarafından kuruldu.

Fi Harita Mühendislik Planlama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fi Harita Mühendislik Planlama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan İslam tarafından kuruldu.

Lamekan Studio Mimarlık Ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Lamekan Studio Mimarlık Ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi Tuzla’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Furkan Bayram tarafından kuruldu.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus  Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenyurt  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus  Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kartal Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kartal  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus  Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şirinevler  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Furkan Talib Haberi

Furkan Talib

FTCY İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi, Furkan Talib ve Cihan Yurtsever ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 25 Şubat'ta Şişli, Kuştepe Mahallesi, İnönü Caddesi, İzmen Sitesi'nde kuruldu. 


FTCY İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi iş konusu; GAYRİMENKUL İLE İLGİLİ 1- Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü resmi ve özel gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait gayrimenkuller arsa, arazi, konut iş yerleri, resmi daireler, bankalar sağlık ve eğitim kurumları sanayi tesisleri sosyal ve turistik tesisler tatil köyleri, villa yalı, otel ve moteller ve benzerleri üzerinde değerleme hizmeti analiz ve fizibilite çalışmaları sunmak gayrimenkul projelerinin ve gayrimenkule dayalı hak ve faydalarını belirli bir tarihteki muhtemel değerlemenin bağımsız ve tarafsız olarak bu değeri etkileyen gayrimenkulün niteliği piyasa ve çevre koşullarını analiz ederek uluslar arası alanda kabul...