21 / 05 / 2024

Furkan Topcu

Furkan Topcu

Topcu Yapı İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi, Furkan Topcu, Fahri Topcu tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta Beylikdüzü, Kavaklı Mahallesi, Marmara Caddesi'nde kuruldu.

Furkan Öztürk Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Öztürk Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Öztürk tarafından kuruldu.

Furkan Proje İnşaat Madencilik Endüstri Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Proje İnşaat Madencilik Endüstri Ürünleri Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Ateş tarafından kuruldu.

Furkan Plus Madencilik İnşaat Altyapı Üst Yapı Lojistik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Plus Madencilik İnşaat Altyapı Üst Yapı Lojistik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Erdoğan Zafer Güneş tarafından kuruldu.

Furkan Korkmaz Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Furkan Korkmaz Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de Dursun Korkmaz tarafından kuruldu.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Fatih Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Zeytinburnu Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Mecidiyeköy Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Mecidiyeköy Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Ayd21 Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayd21 Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri’de   500 bin TL sermaye bedeli  ile  tarafından Muhammet Can Tunç,  Furkan Aydınoğlu kuruldu.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultangazi Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultangazi Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

İffb Group Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İffb Group Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Masatlı tarafından kuruldu.

Furkan Topcu Haberi

Furkan Topcu

Topcu Yapı İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi, Furkan Topcu, Fahri Topcu tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta kuruldu. 


Topcu Yapı İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Madde 3- AMAÇ VE KONU Şirketin başlıca amaç ve konuları Her türlü inşaat, taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak               bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat, taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve bunları amaç    ...