29 / 04 / 2024

Furkan Uzun

Furkan Uzun

Uzunlar Alt ve Üst Yapı İnşaat Anonim Şirketi, Abdulkadir Uzun ve Furkan Uzun tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Nisan'da kuruldu

Uzun Çarşı Yenileme Projesi için ilk kazma vuruluyor!

Uzun Çarşı Yenileme Projesi’nde yapım ihalesini kazanan yüklenici firma yetkilileri ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Hedefimiz; en kısa sürede projeyi tamamlamak" dedi

Zonguldak Ereğli Kestaneci Mahallesi'nde Uzun Mehmet Anıtı yenilecek!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi belediyesi tarafından Kestaneci Mahallesi’nde bulunan Uzun Mehmet Anıtı’nın yenileceği açıklandı.

Fevzi Uzun: Bilecik'e lojistik merkezi ve otoyol istiyoruz!

Bilecik TSO Başkanı Fevzi Uzun "Otomotiv yatırımı istiyoruz. Çünkü otomotiv yan sanayi de getiriyor" dedi. Uzun'a göre lojistik merkezi ve otoyol bağlantısı da olursa, Bilecik yeni bir atılım yapabilecek" dedi

Uzun Çarşı Yenileme projesinde son durum ne?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Uzun Çarşı Yenileme Projesi’ni görüşmek üzere Mimar Dr. Sinan Genim ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, Genim’e proje ile ilgili bilgiler verdi.

Fitch Ratings İzmir'in ulusal uzun vadeli notunu onayladı!

Fitch Ratings Aralık 2015 raporunda, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yerel ve yabancı para cinsinden uzun vadeli ‘BBB-’ olan kredi notunu ve ‘AA+(tur)’ olan ulusal uzun vadeli notunu onayladığını duyurdu.

Uzun Çarşı Yenileme projesi ihalesine 3 teklif!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Sakarya Uzun Çarşı Yenileme Projesi’nde 1. etap yapım ihalesi gerçekleştirildi, ihalenin komisyon başkanlığını Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Ören üstlendi

Sakarya Uzun Çarşı'nın 1. etap yapım ihalesi ne zaman?

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Uzun Çarşı Yenileme Projesi’nde 1. etap yapım ihalesi 25 Kasım Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Uzun Çarşı Yenileme Projesi ihalesi yarın!

Uzun Çarşı Yenileme Projesi 1. etabı için yarın ihaleye çıkılıyor. Projelendirme işlemlerinin tamamlandığı tarihi adada kamulaştırma süreci sonlanmış, yapım ihalesinin ardından ilk kazmanın vurulacağı müjdesi verilmişti

Ankara Mebuskent, Türkiye'nin en uzun bisiklet parkuruna sahip!

Haziran 2016’da 4-5 bin kişilik nüfusla yaşamın başlayacağı Mebuskent, 3 kilometre uzunluğu ile Türkiye'nin en uzun bisiklet parkuruna sahip konut projesi.

Murat Uzun seçim sonrası sektördeki gelişmeleri değerlendirdi!

Projebeyaz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, seçim sonrası sektördeki gelişmeleri, yabancı yatırımcıların Türkiye'ye bakış açıları ve CNR Emlak 2015'teki satışları değerlendirdi.

Kentsel dönüşüm uzun vadeli planlamalarla yapılmalı!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) Başkanı Mustafa Fidan Vursavuş, kentsel dönüşümde uzun vadeli planlamadan yoksun uygulamaların, çok ciddi sorunlara yol açacağını bildirdi.

Uzunçarşı Yenileme Projesi ihalesi 25 Kasım'da!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada “25 Kasım Çarşamba günü Uzunçarşı Yenileme Projesi’nin 1. etabı için yapım ihalesine çıkıyoruz. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

1 yıldan uzun süre için aidat borcu talep edilir mi?

Posta Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı Tamer Heper okuyucusunun sorduğu 1 yıldan uzun süre için aidat borcu talep edilir mi? sorunu yanıtladı. İşte o yazı....

Furkan Uzun Haberi

Furkan Uzun


Uzunlar Alt ve Üst Yapı İnşaat Anonim Şirketi, Abdulkadir Uzun ve Furkan Uzun tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Nisan'da kuruldu.Uzunlar Alt ve Üst Yapı İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane vb.inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı yada gelir paylaşım usulübinalar yapmak veya yaptırmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Uzunlar Alt ve Üst Yapı İnşaat Anonim Şirketi adres: Esenler, Oruç Reis Mahallesi, Tekstilkent Ticaret Merkezi...