09 / 05 / 2024

Future İzolasyon Ve Yapı iletişim

Future İzolasyon Ve Yapı iletişim

Future İzolasyon Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 30 bin TL sermaye bedeli ile D.M.Louıse Le Doare, Ebru Çini ve Tuba Çini ortaklığında kuruldu.

Tarsim Yapı İzolasyon Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarsim Yapı İzolasyon Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 750 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Şimşek tarafından kuruldu.

Tk İzolasyon Ve Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tk İzolasyon Ve Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Selim Başoğlu tarafından kuruldu.

Future İnşaat Eğitim Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future İnşaat Eğitim Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Murat, Hande Murat ve Maşallah Cevenber ortaklığında kuruldu.

Future Star Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future Star Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Ifra Shaukat ve Muhammad Umar ortaklığında kuruldu.

Katre Yol İzolasyon Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Katre Yol İzolasyon Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Kolcu tarafından kuruldu.

Mutam İnşaat İzolasyon Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutam İnşaat İzolasyon Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çetin ve Metin Korkmaz ortaklığında kuruldu.

Future Way İnşaat Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future Way İnşaat Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Abed A.W.S. Saeed ve Ammar Hamzah A. Imran ortaklığında kuruldu.

Piraye İzolasyon Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Piraye İzolasyon Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hatice Kübra Öztürk tarafından kuruldu.

İstanbul Future İnşaat Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Future İnşaat Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdlallah Shendı ve Baran Konak ortaklığında kuruldu.

Erguvan İzolasyon Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erguvan İzolasyon Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alkan Öztürk ve Serhat Çelikkaya ortaklığında kuruldu.

Future Ideas İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Future Ideas İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli  ile A.M F E Alras ve  Seracettin Kılıç tarafından kuruldu.

Ser İzolasyon Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ser İzolasyon Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özde Şenel tarafından kuruldu.

Özkaradeniz Yalıtım İzolasyon Ve Yapı Kimyasalları İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaradeniz Yalıtım İzolasyon Ve Yapı Kimyasalları İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Pala tarafından kuruldu.

Future İzolasyon Ve Yapı iletişim Haberi

Future İzolasyon Ve Yapı iletişim

Future İzolasyon Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 30 bin TL sermaye bedeli ile D.M.Louıse Le Doare, Ebru Çini ve Tuba Çini ortaklığında kuruldu.

Future İzolasyon Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi konusu:
ISI VE SU YALITIM VE SIZDIRMAZLIK SİSTEMLERİ MALZEMELERİ 1) Her türlü duvar, çatı, cephe, zemin için ısı ve su yalıtım, sızdırmazlık sistemleri malzemeleri ve yardımcı ürünlerinin, toptan ve perakende satışını, pazarlamasını, dağıtımını, ithalatını, ihracatını yapmak. 2) Her türlü, duvar, çatı, cephe, zemin kaplama malzemeleri ve yardımcı ürünlerinin kapı, pencere için ısı ve su yalıtım, sızdırmazlık malzemeleri ve yardımcı ürünlerinin, toptan ve perakende satışını, pazarlamasını, dağıtımını, ithalatını, ihracatını yapmak. 3) Her türlü, ısı ve su yalıtımında kullanılan, bantlar, örtüler, levhalar, paneller, membranlar, butil bantlar, kendinden yapışkanlı bantlar, folyolar,...