12 / 05 / 2024

Future Line İnşaat Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Future Line İnşaat Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Future Line İnşaat Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 11 Şubat 2015'te 400 bin TL sermaye ile Başakşehir'de, Zaher Al Masrı Müdürlüğü'nde kuruldu.

Future İnşaat Eğitim Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future İnşaat Eğitim Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Murat, Hande Murat ve Maşallah Cevenber ortaklığında kuruldu.

Line Restorasyon Montaj Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Line Restorasyon Montaj Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Zuhal Bayraktar tarafından ortaklığında kuruldu.

Future Way İnşaat Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future Way İnşaat Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Abed A.W.S. Saeed ve Ammar Hamzah A. Imran ortaklığında kuruldu.

İstanbul Future İnşaat Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Future İnşaat Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdlallah Shendı ve Baran Konak ortaklığında kuruldu.

Future Ideas İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Future Ideas İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli  ile A.M F E Alras ve  Seracettin Kılıç tarafından kuruldu.

Line Plastik Kimya İnşaat Metal Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Line Plastik Kimya İnşaat Metal Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin tL sermaye bedeli ile İsmail Koruk tarafından kuruldu.

Future Deniz İnşaat Danışmanlık İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Future Deniz İnşaat Danışmanlık İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Daniel Deniz tarafından kuruldu.

Future Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Future Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Güneş ve Atila Yavuz tarafından kuruldu.

Ares Line Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares Line Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 99 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Şahin, Gökay Özgün ve Zehra Çelenk Kahya ortaklığında kuruldu.

Line İç Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Line İç Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Kaplan tarafından kuruldu.

Quattro Line İnşaat Gıda Tekstil İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quattro Line İnşaat Gıda Tekstil İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulazeez I.K. Alshami ve Ghazwan C.A. Al-Hadeethi ortaklığında kuruldu. 

Star Line İnşaat Tekstil Demir Çelik ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Line İnşaat Tekstil Demir Çelik ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Garzan tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Future Line İnşaat Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu Haberi

Future Line İnşaat Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Future Line İnşaat Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 400 bin TL sermaye ile 11 Şubat 2015'te, Zaher Al Masrı Müdürlüğü'nde kuruldu.


Future Line İnşaat Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşaetmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...